Gå til innhold

Morten

Members
  • Innholdsteller

    107
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Morten

  1. Kunne ønske man kunne justere ned antall trær i tettbebygde strøk og enda mer byer. Det fleste har ikke femten 30meter høye grantrær i hagen sin. Og i storbyer er det sjeldent mange store trær utover grøntarealene. Skulle tro det er regioner i MSFS2020 man kan angi frekvens, type og snitthøyde på trærne?
  2. Oslo så fantastisk ut. Og generelt veldig bra terreng overalt. Men et par ting jeg la merke til. Til tider er det VELDIG mye trær... Barcode så veldig forvokst ut. Slotsparken var heftig skau. Blir litt vanskelig å spelle hockey med trær på isen Og lillestrøm og omegn var veldig FLATT... føltes litt sånn FS2004 med high res trær...?
  3. Takk for svar. Skal prøve den. Men vet ikke om det forklarer hvorfor det ikke er noen kommersiell trafikk overhodet i Oslofjorden og noen andre steder i grunn? Krever den -global-ai-ship-traffic-gaist-ultra-v3/ at man kjører noe program ala FlyByWire Injectoren?
  4. Dumt spm, men det holder å legge det inn i community mappen. Sjekket at det ligger riktig. ER ikke noe server eller program/tjeneste som må kjøres separat for å vedlikeholde shipping rutene osv. For de gangene jeg har flytt over Oslo fjorden etter jeg la det til, så er det ikke så mye som en liten gummibåt å se. Noen steder.
  5. Noen som vet hvor/hvorfor denne ikke er tilgjengelig lengre? Står file unavailable (https://flightsim.to/file/9529/global-ai-ship-traffic-msfs-v1)
  6. Finnes vel ingen first class eller business class på Dash8 fly antar jeg? Så litt lyd får man vel regne med. Er jo gjerne korte turer, så da er det jo gøy med litt konsert fra motoren. Så lenge det ikke gir hørselsskade da... min tinnitus trenger ingen forverring
  7. WOW! Dette var sykt vakkert! Noen som har testet den? Påvirker den FPS nevneverdig? Ser liksom for meg at noe sånt kveler skjermkortet til oss som ennå har litt eldre utgave....
  8. Men når kommer lyden på plass? For meg er det en veldig stor del av opplevelsen og når den ikke fungerer... en stor kilde til irritasjon. "Min" Twin Otter har stått parkert nå i et par uker i påvente av bedre lyd... men... dagene går... :(
  9. Synes strømlinjene så veldig merkelige ut. Kabelen har rundt 1 meter i diameter, og markører som er gigantiske. En stund siden jeg var på Kjeller, men dette er utsikten syd-sydvest over.... Det så ikke særlig bedre ut Sydøst. Der så det ut som et virvar av kabler og halve og hele strømmaster.
  10. Lurer på en ting. Når man legger til masse community addons... også kommer ASOBO med en oppdatering som inkluderer dems utgave av samme OBJEKT.. blir ikke det kluss? Har slettet en del community ting etterhvert som ASOBO inkluderer mer og mer updates så ikke det blir konflikt. Antar simmen ikke kræsjer, men blir jo ikke så flott med f.eks. to katedraler som står inni hverandre osv...?
  11. Kult! Digger VFR! Når ting er så vakkert som i MS2020, er det bare moro! Og jo mer detaljer jo bedre!
  12. Da husket jeg litt feil Men likevel en del mer enn 20. Q100-300 liker jeg. Er vel heller Q400 jeg IKKE liker. Den virker... forvokst på en måte.
  13. Trenger ikke så ekstreme STOL egenskaper. Men må kunne lande på under 1000m. Få flyplasser nordpå som er særlig lengre enn det (med noen få unntak). Twottern som gjelder nå, riktignok med pause inntil lyden går fra å ha vært "ok" til nå være være dårlig til det jeg håper blir snart BRA lyd Men skulle likt å fått med meg litt mer enn 20 folk. DæsjÅtte Q100 med sine rundt 50 er litt mer... ... mer. Lyden er halve opplevelsen for meg med Twin ottern (når de får fiksa det). Likte faktisk lyden i V1.0 langt bedre enn i dag.
  14. Kult! Får det ikke går vinter og votter før den kommer. Syk STOL video. Lander og stopper på 5 øring!
  15. Likte lyden en del bedre FØR siste oppdatering jeg. Bedre lyd inne i cockpiten og litt bedre "flyt" ved endring av turtall osv. Noen måte å få den tilbake på? Særlig oppstarten er super teit nå... motorene forsvinner helt når de fyrer opp... og overgangen til reverse er veldig unaturlig. Føles som det har gått bra ikke så bra til dårlig. Fremfor motsatt...
  16. Mistenker problemet jeg hadde kanskje har med knapper på honeycomb utstyret mitt som er i konflikt med hverandre. I allefall noe å sjekke ut. Ser ikke ut som noen andre har samme problem, så kan være lokalt Synes flyet alt i alt oppleves som fantastisk. Bare jeg får autopiloten til å fungere i tillegg til Garmin 530, så blir det veldig bra. Men skjønte aldri helt hvorfor motor nr 2 som forsøkes startet dør ut om man har fuel selector på normal og bare drivstoff i høyre tank (som vel kanskje ikke er lurt. men FS2020 valgte det for meg uten at jeg var klar over det. Yes, så ikke så nøye på venstre fuel indicator). Men om jeg skrur fuel on off spaken frem og tilbake i høy hastighet starter motor 2 likevel inntil den når samme rpm, n5 osv som motor 1... også dør den. Er fuel selector til normal ikke nok drivstoff for begge motorene samtidig. Litt forvirrende. Det forsinket takeoff med 1,5 time i går
  17. Garmin systemet slår seg av og på flere ganger i minuttet. Står og blinker. Ikke forstått hva det kommer av?
  18. Kjøpt, lastet ned og klar. Irriterende at det er så mange timer mellom nå og til jobben er ferdig, middag lagd og servert til barn som heller vil kaste den i taket, og barn som endelig er i seng. Får heller fundere hvor jeg skal fly i mellom tiden. Kunne tenkt meg Widerøe liverie da?
  19. Gleder meg veldig! Ikke helt DH8, men nærmeste jeg kommer per i dag. Elsker kortbane turboprops
  20. Synes FS2020 er fantastisk bra. Om man får spasmer og utslett av bugs, må man i grunn holde seg vekk fra alt innen dataverdenen. Klart man skal ha et minimums nivå. Jeg har ikke all verdens til fartstid i FS2020, men noen hundre timer har det blitt. Og mitt inntrykk er at når jeg ikke teller med feil forårsaket av MEG eller MIN datamaskin, så har det vært SÆRDELES får feil. Stort sett det eneste av irritasjon har vært at autopilot noen ganger har egentlig vært autoDEATH med full styrtmodus når slått på. Og at MDF mm har gått i svart. Alt utover det har vært kosmetiske merkverdigheter (spikes, rose lys inni fly, gigantiske katedraler der liten kirke står) og slikk sånt. Jeg er casual, og storkoser meg med vakker grafikk, flott lyd og en brukes realistisk flymodel. Jeg har har kun erfaring som papirfly pilot, så stall, stigningskurve, thrust følelse, turbo propp et eller annet har jeg null og nix peiling på. Dette overlater jeg til de utallige expertene her på siden å uttale seg om. Men fordelen er jo at jeg ikke merker avvik mellom FS2020 og virkeligehten, og kan bare kose meg videre i uvitenhet haha
  21. Veldig trist. Mistet en venn i lignende ulykke for mange år siden utenfor Sotra. Skoleflyvning/oppflyvning/sertifisering. Han gjorde det jeg drømte om. å Fly. Og det kostet han livet. Tragisk med denne nye hendelsen....
  22. Ser jo forbanna tøff ut da! Noen som har prøvd den? Jeg må nok ha nytt grafikkort for å utnytte fartsfølelsen i et monster som denne. Hakker for mye i stor hastighet i lav høyde.
  23. Ser ikke ut til at videoen/bilde din er like klar (lengre)
  24. Bruker den modden ganske mye. Synes den er veldig bra til alt utenom kanskje airliner flyving. Ingen særlig passasjer simulering utover lyder. Ikke sånn som Self Loading cargo har. MEN så er jo Neofly beregnet for bushflyvning av småfly der man frakter ting og tang... slik som ulovelig saker, eller redder folk i nød, og mye annet. Versjon 3.13 er det som gjelder nå!
  25. Det der ser veldig ut som SKI. Men med Google texture? Fordi det i MSFS har jo Ski Storsenter langt mer generisk texture. Uansett, SKI NYE Kirke er jo en arbeidskirke som ser mer ut som et kulturbygg enn noe som minner om en Kirke. Så stor "Tysk" katedral virker litt.... uvant
×
×
  • Opprett ny...