Gå til innhold

Christer Johansen

Members
 • Innholdsteller

  287
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Christer Johansen vant sist dagen den 12. januar

Christer Johansen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

65 Excellent

Om Christer Johansen

 • Bursdag 30. nov. 3

Nylige profilbesøk

302 profilvisninger
 1. Da er denne sluppet og tilgjengelig for kjøp hos Just Flight, de som eventuelt har kjøpt A-28R Arrow III tidligere får 66% rabatt. Begge modellene er meget detaljerte, og etter min mening de aller beste GA modellene som er tilgjengelig for MSFS.
 2. For de som vil prøve lykken: https://flightsim.to/giveaways/orbx-frankfurt-city-pack
 3. Det er litt i overkant komplisert hvordan dette fungerer. Dersom du installerer MSFS på en annen drive enn C så vil det allikevel opprettes en mappestruktur på drive C:, men det meste av dette (alt?) er bare såkalte "symbolske lenker" som "peker til" de egentlige katalogene/filene som ligger på den katalogen du valgte å installere MSFS på. Dersom du installerte MSFS på drive C så er den "Community" mappa du ser på C er bare en symbolsk lenke som "peker" på en mappe som ligger på drive D:. Og om du går til "Community" mappa på drive C i for eksempel "File Explorer", så er du egentlig i en
 4. Akkurat det syens jeg faktisk var positivt, det beste er om Asobo konsentrerer seg om å forbedre, terreng, fjell- og fjorder, vannlinjer/kystlinjer, byer etc. Flyplasser er vi jo godt dekket opp med gjennom fantastisk innsats fra flere her i forumet, og de du nevner kommer det nok ganske så sikkert "payware" utgaver av også om ikke så altfor lenge. Jeg ser frem til "Norge VFR" etter neste World Update.
 5. Takk, høy kvalitet på denne. Var innom der for 3+ år siden og har ingen som helst problemer med å kjenne meg igjen. Nesten rart at denne er gitt ut som freeeware, veldig bra!
 6. Denne historiske flyplassen kan kjøpes her: https://burningbluedesign.com/product/farnborough-airport-the-birthplace-of-british-aviation/ Anbefales på det sterkeste, dette er det beste sceneriet jeg noen gang har sett!
 7. Da tenker jeg vi blir flere på kaffe etter hvert, og kanskje også flaska som svingen har fått navnet sitt fra! 👍
 8. Det skal jeg absolutt gjøre, veldig fristende! 👍
 9. Takk, dette var meget nyttig, og emnet hadde jo egentlig fortjent sin egen "tråd". Fant en ørliten feil i .CVS fila for meldepunktet SORUM, ser ut til at den ene koordinatverdien er feil, noe som gjør at kolonnene for dette meldepunktet forskyves til høyre - og det blir altså feil.
 10. Se der ja, der har vi skiltet, jeg har et bilde av det også ett eller annet sted. Selv var jeg på vei sørover fra Tromsø i bil, og sånn ca ved Bardufoss bestemte vi oss for å ta en omvei ut langs kysten i stedet for å fortsett rett sørover langs E6. Sånn havnet jeg helt tilfeldig innom denne flotte plassen. Blir stadig imponert over hvor godt nærmest hele verden er gjengitt i MSFS 2020, det gjelder i høyeste grad denne plassen også. Fikk veldig lyst til å dra tilbake og ta meg tid til å forsøke meg på sjørøye i "Cognacsvingen"
 11. Ingen årsak. Var tilfeldigvis innom denne plassen for et par år siden, mener å huske dette området av elva ble kalt "Cognacsvingen", kan det stemme?
 12. Jeg tok en tur med dykkerdrakta og ei gammal sag jeg hadde liggende 😁 Last ned fila i lenken nedenfor og pakk ut innholdet i "Community" mappa di så skal det ordne seg. https://www.dropbox.com/s/scod2fmz6l16mdg/cj-treefix-salangselva.zip?dl=1
 13. Ser at den nå er tilgjengelig på SimMarket: https://secure.simmarket.com/mxi-design-ensb-svalbard-lufthavn-longyear-msfs.phtml Noen som har kjøpt den og kan si noe om kvaliteten?
×
×
 • Opprett ny...