Gå til innhold

Christer Johansen

Members
  • Innholdsteller

    329
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    2

Christer Johansen vant sist dagen den 13. juni 2022

Christer Johansen hadde det mest likte innholdet!

Om Christer Johansen

  • Bursdag 30. nov. 3

Nylige profilbesøk

800 profilvisninger

Christer Johansen's Achievements

95

Nettsamfunnsomdømme

  1. @Sauron Takk for at du deler denne flotte flyplassen, helt strålende utført med en hel masse detaljer! 👍
  2. Takk for tips, samme person har modellert Van's RV-7 (ligger også på flightsim.to) som også er knallbra!
  3. Bærre lækkert! Var der ute for første gang sommeren 2021. og kjenner meg godt igjen, dette var imponerende!
  4. Du finner den her: https://www.flightsim.com/files/file/209967-msfs-2020-global-ai-ship-traffic-gaist-ultra-v3/ (Mange slettet filene sine fra flightsim.to pga en endring i betingelsene på den siden, som av mange ble oppfattet som om fligtsim.to ville ha eierskap til ting som var utviklet av andre. Det er i hvertfall kort-kort versjonen.)
  5. Eller denne: https://msfs.nool.ee/getting-started/overview/ ?
  6. Mener du denne: https://github.com/muumimorko/MSFS2020_CGLTools
  7. Ja, lastet akkurat ned en fil før jeg svarte deg her nå. Jeg benytter Chrome + uBlock Origin, ingen "nedtelling" ved nedlasting, ingen "rødt banner", og fila lastes ned helt fint.
  8. Skru av ad-blocker, slett deretter cookie for flightsim.to Bytt eventuelt til Brave nettleser som @Jan Reidar Storelvmo foreslår, eller du kan bytte ad-blocker til en som ikke detekteres av flightsim.to. uBlock Origin fungerer fint.
  9. Jeg har for mange bindinger til Chrome, så å bytte browser er for min del ikke aktuelt. Har forsøkt Brave tidligere, var grei nok men Android versjonen var både treg og ressurskrevende, mulig det har endret seg det de siste par årene. Men uansett takk for tips!
  10. Da husker jeg hvorfor jeg ikke lengre bruker Ghostery, den fungerer jo ikke særlig bra. Fikk plutselig reklame på flere nettsteder jeg aldri har fått reklame tidligere. Ghostery er vel egentlig ingen "reklame blokker". Forsøkte uBlock Origin igjen, den blokkerer nedtellingen på flightsim.to og nedlastinger fungerer helt fint når den er aktiv.
  11. Takk for tips, har brukt Ghostery også, har vel egentlig vært innom de fleste men Ghostery, Adblock Plus og AdGuard har blitt mest brukt. Husker ikke helt hvorfor jeg endte opp med AdGuard for en god stund siden, men bytter til Ghostery for å sjekke dette.
  12. Jeg bruker selv en såkalt "Ad-Blocker" (AdGuard) i flere år, og inntil nylig så har det hatt den effekt at "nedtellingen" for nedlastinger fra flightsim.to har gått på ett sekund, og jeg har altså sluppet å vente på nedlastinger. Men la ikke dette bli en diskusjon om reklame og "gratis tjenester", det er ikke poenget her. Poenget er at nå har flightsim.to strammet inn og klarer å detektere reklame blokkere, og man får da ikke lastet ned men får i stedet opp et rødt banner som ber deg om å skru av reklame-blokkeren, og forteller deg hvordan. Men, det holder ikke å skru av denne, du må i tillegg slette alle "cookies" for flightsim.to i nettleseren får å få tilgang til å laste ned igjen. Dette tril info i fall noen opplever det samme som jeg nettopp opplevde.
  13. Rimelig bra dekning, men en del av nedlastingene har dessverre blitt slettet fra flightsim.to siden de ble lagt til i oversikten.
×
×
  • Opprett ny...