Gå til innhold

Per Øystein

Members
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Per Øystein's Achievements

47

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg får ikke Logitech Flight panelene til å virke lenger...Virker helt fint i DCS. Har lagt inn siste Logitech drivere.
 2. Det var virkelig stygt. Fant noe på nettet (http://www.aviastar.org/air/england/hawker_nimrod.php) "...Your illustration shows the ill fated AEW3. This was designed as an airborne early warning platform. The problem was that the GEC radar chosen was so sensitive that the radar image was, when flying over the North Sea, cluttered with road traffic in East Anglia, making it impossible for operators to disseminate air traffic. After spending many millions of pounds the politicians decided to cancel the project and ended up buying the Sentry from Boeing. .."
 3. Tar veldig med tid, tydeligvis.....Sjekk årstallene!
 4. Digger første bildet. Hvordan påvirker alle flyene og røyken FPSen?
 5. Dette tror jeg ikke på, desverre. Ved å poppe ut instrumentene dine får CPUen enda mer å jobbe med. Ikke engang de beste supermaskinene nærmer seg 100 FPS. Er 100% sikker på at du bruker en ekstern FPS-counter for å få slike tall. Forklaringen finner du her: https://forums.flightsimulator.com/t/frame-rate-increase/284903
 6. Fint å se at andre liker SmoothTrack. Jeg har flyttet mobilen til et mer optimalt sted over PC-skjermen. Var tidligere på bordet under skjermen. Det er en STOR forbedring i opplevelsen. Det gjør at jeg nå kjører alle seks akser. Veldig bra overføring av bevegelser fra hode til skjerm. Jeg løste det på en enkel måte. Se bilder nedenfor for tips hvordan jeg gjorde det. Jeg lukker alle åpne apper på mobilen for å få best mulig respons. Da er det minimal forsinkelse.
 7. Husk at å poppe ut vinduer kan straffe FPSen kraftig. Gjør en test på å poppe ut noen av de digitale instrumentene.
 8. Takk for flott redegjørelse. Et spørsmål: Er ikke A-10C en full fidelity modell? Mener å ha lest at det er en av de mest detaljerte modellene i DCS? Den har definitivt "clickypit" og en 750 siders brukermanual.
 9. Fristet som bare det, men har mer enn nok å henge fingrene i med A-10en i DCS 😁
 10. Da er vi ute av Beta, ser det ut som. Versjon 2.2 er lansert: https://maugiroe.wixsite.com/neofly
 11. Selger helt nye og ubrukte rudder pedals (Thrustmaster TFRP T.Flight Rudder Pedals). De var endel av en joystick pakke fra Thrustmaster (Joystick, throttle og rudder) som jeg har kjøpt. Kjøpt 23.10.2020 på Komplett. Kvittering og garanti følger med. Kan sendes i original eske mot at kjøper betaler for porto. Mer info: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=196198004
 12. Jeg testet "Unreal Weather" her om dagen og ble ikke kjempeimponert. Du kan ta "reroll" av været og det forandrer seg ganske mye hver gang, selv om METAR er lik. Med den lille testingen jeg gjorde synes jeg skyene MSFS genererte, var mer naturlige.
 13. Versjon 1.3.4 er nå ute med endel ny funksjonalitet: New Features: - Airports from the MSFS database - SQLite database - More aircraft info : max. payload, max. pax, range. - Increased search radius for mission - Medium range missions - Multi-pilot profiles (career mode and sand box mode) - Tracking tab is improved with passenger & aircraft icons (now green led if the number of passengers your aircraft can load matches the mission). ________________________________ Fløy to oppdrag i går og alt fungerte feilfritt både i Neofly og med MSFS. Jeg startet på Gardermoen og har planer om å fly meg nedover Europa via missions (og kanskje videre ned til Afrika). Fløy fra Gardermoen til Rygge, og videre til Torp, så det er langt igjen 😄
 14. Jeg kjører en 6 år gammel PC med et nyere RTX 2080TI. Kjører med en overklokket gammel sliter av en CPU (i7 5820K). i 95% av tilfellene er det CPUen min som er flaskehalsen. Fungerer alikevel med alt på maks og 1440p (32"). Kjører også skjerm med Nvidia G-Sync som kan anbefales på det varmeste. Fungerer fantastisk bra også ved typiske frame rates som vi opplever i MSFS. Her er en liten video som demonstrerer G-sync: Får mellom 25 og 50 FPS avhengig av flytype og lokasjon. Verst er store flyplasser med airliner. Best er fly uten "glass cockpit" (f.eks Cessna 152). Husk at det er ikke bare hardware som er viktig for å hindre "microstutters" og ytelsesproblemer. Anbefaler å optimalisere OS'et også for å få best ytelse.
×
×
 • Opprett ny...