Jump to content

Tom Knudsen

Members
 • Content Count

  12,901
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Tom Knudsen last won the day on February 23

Tom Knudsen had the most liked content!

Community Reputation

221 Excellent

1 Follower

About Tom Knudsen

 • Birthday 03/21/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Performance og krav til utstyr dekkes av NDA Kjetil
 2. Tror vi setter en strek der jeg..
 3. Sutrete tone faktisk....
 4. Så med andre ord, man kan ikke engang laste opp pdf?
 5. Dette er jo ikke bra da Geir. Hvorfor kjører du ikke FS.no på egen server og heller bruke en dynamisk IP.. Da er det jo bare å sette inn SATA disker til det du har plass til eller en NAS Får man ikke lastet opp bilder så er det jo ikke noe point å poste her i det hele tatt Sånn som nå får jeg ikke postet et bilde på 100k en gang, ikke før jeg sletter tidligere poster.. Alternativet er jo å holde seg kun til Facebook fremover
 6. Hva er dette for noe? Betyr dette at man må slette tidligere poster for å laste opp et bilde? Skulle lagt ved bilde, men det får man ikke lov til, sier: "Du har brukt all din tilgjengelig vedleggskapasitet Seriøst?
 7. Ja man kan ikke annet enn å vente å se hva som skjer..
 8. Det er litt av problemene man ser, her skaper de en mulighet for ekte tilbakemelding fra kjærnebrukere og gir oss ikke en mulighet til å teste det, enda.. Så da gjenstår det å se, er heller ikke skeptisk selv. Har aldri fått hakeslepp av denne sandkassen, liker teaser videoene ti ganger mer enn selve tech alpha versjonene av simmen og det er langt flere steder i verden jeg heller ville flydd enn her hjemme. Rent innholdsmessig er det helt klart noe jeg kunne ønsket fantes i X-Plane, men det tilhører fremtiden og ikke en realitet så hvorfor bry seg med det. Nå venter evt. en alpha 3 eller tidlig beta, men frem til da kan simmen bare ligge på disk, gidder ikke en gang å åpne den for å titte. Vel med mindre jeg får en ide som gjør meg nysgjerrig, så i den grad er jeg nok like eventyrlysten som Kjetil over. At ting er bedre en både FSX og P3D skal ikke så mye til, men har du er du blodfan og kun brukt dem trofast til nå, ja da får du garantert hakeslepp og det på sin plass også. At du vil finne ting som irriterer deg eller ikke er fornøyd med etter kjøp er nok garantert, det hadde ikke vært en simulator eller moro ellers. Ingen ting er perfekt så ikke tro på alt du ser. Det blir uansett spennende å se fremover hva som skjer, hvor retningen går og evt. updates/upgrades vi testere får prøve ut før release.
 9. Norge ga landet 15 milliarder kroner i u-hjelp. Nå har presidenten kjøpt et eget luksusfly. https://www.aftenposten.no/verden/i/wEGxw1/norge-ga-landet-15-milliarder-kroner-i-u-hjelp-naa-har-presidenten-kjoept-et-eget-luksusfly
 10. Har helt sluttet å bruke alphaen, ser ingen grunn til at det skal endre seg med det første
 11. https://www.tu.no/artikler/leker-flygeledere-og-piloter/246432
 12. Tok i dag feedback undersøkelsen til MS og endelig fikk man mulighet til å ytre hva man virkelig føler om den nye simmen. Tror neppe jeg blir invitert med videre for å si det slik. Kjenner det er helt greit, men sett i lys av undersøkelsen anbefaler jeg alle testere å ta denne (mail) for å gi MS bedre tilbakemeldinger enn alt rotet og svada man finner i alpha forumene. God søndag folkens.
 13. Dette er en global engine, i motsetning til DCS som er lokalt. De har nå akkurat kommet med VR og byr på utrolig masse artig spilling og ikke minst kriging. Husk også at dette er en trainer så mye kan gjøres. F.eks. https://bisimulations.com/company/customer-showcase/vr-navy-rhib-trainer eller helikopter https://www.bisimulations.com/company/news/blogs/connecting-real-world-virtual-iitsec-bisim-mixed-reality-apache Sykt mye muligheter for en global training og combat simulator med VR muligheter.
 14. https://bisimulations.com/
×
×
 • Create New...