Jump to content

Tom Knudsen

Members
 • Content Count

  12,710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Tom Knudsen last won the day on June 14

Tom Knudsen had the most liked content!

Community Reputation

115 Excellent

About Tom Knudsen

 • Birthday 03/21/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trodde det var jeg som hadde blitt tullerusk jeg 🤣🤣
 2. Var ikke det samme innlegg som ble postet to poster opp av Torbjørn eller misforstår jeg innholdet og intensjonen med linken?
 3. Velger å ha litt trua på MS denne gang, men husker jeg sa det samme om Flight. Laminar skjer det ikke så mye viktig enda, alt ligger å murrer i bakgrunnen. Vulcan public dev/beta test i 2019 og helt sikkert flere gateway airports. Neste update etter 11.35 blir en rein performance update noe vi helt klart trenger om Laminar skal nå målet sitt med 60fps som normal performance. Austin snakket også om nye skyer og nytt vann, noe jeg tror de legger til XP12 slik de gjorde fra XP9 til XP10, bygges forøvrig parallelt. Prepare3D tror jeg kommer til å få den største konkurransen fra MSFS neste år, de har vel unnskyld uttrykket blitt digitalt sodomert av Microsoft. Først "lurt" til å kjøpe en ESP i god tro på at de kunne plukke opp restemarkedet, til nå å se de får en reel utfordrer. Spørmålet blir som Kjetil over sier, hvor fornøyd blir man da? Mange har blitt solid lurt av en imponerende teaser før, teasere er jo som kjent ikke nødvendig et bilde på game play. Det at MS slipper dette plutselig på E3, litt som en stor "hemmelighet" for å sjokke miljøet. Vel det tyder på at det kanskje ikke har hørt på den trofaste og gamle garde. Så da er det vel en kjensgjerning av MS ikke bryr seg hva felleskapet mener og legger føringene dertil. På dette området er vel både Prepar3D og X-Plane bedre. Spennende tid fremover
 4. Hvem sier tidligere software, freeware, payware blir kompatibel? Skal du revolusjonere markedet, må du endre deg og starte på ny.
 5. Int. men aaalt for tidlig å si.. Man må titte under panseret før man kan dra noen konklusjoner. En ting er sikkert, er det noen som nok aktiva til å gjennomføre så er det MS. Det man derimot ikke ser på bildene er fysikken bak og ytelsen. MS har tech nok, men har brukerne det? Selv med Moors lov, er 2020 ikke lenge til med tanke på hardware. Litt bekymret når man ser på ene bildet den dårlige kvaliteten av bing materiale på orthophoto, får håpe de dekker det med nok autogen. En ennen int. ting er fjellene som vises i filmen. Med unntak av noen graderte data ned til 10 meter på enkelte millitære områder jeg vet om, så tror jeg det ikke finnes noe offentlig SRTM mesh data tilgjengelig under 30 meter. Skeptisk at de da viser kun USA men ikke resten av verden. Men fremtiden forandrer seg, og hvem vet hva som skjer, dette blir int. å følge men kjøper ingen xbox eller abbonement til $5 måneden for å spille et spill riktig enda. .
 6. Brano, utvikleren har alltid sagt dette aldri blir noen flysimulator, men hvem vet en ny world sim
 7. Til dels ja, men de mangler det vesentlige som aerodynamisk fysikk, osv. Dessuten synes jeg det meste ser blury ut, hvorvidt dette er grunnet bevegelse eller ei, det gjenstår å se. Men en god videreutvikling ja.
 8. Virker som Outerra er på god vei til å bli en flott simulator
 9. Flyr flyet, følger med på ATC, tar instrument målinger på drivstoff forbruk vs tid tilbakelagt, waypoint osv. Og innimellom plinger på flyvertinnen dersom jeg må på do
 10. Prøvde ut den nye beta clienten på VATSIM med X-Plane. Den fungerte, litt klunder med å installere og masse valg. Kanskje litt for geeky for folk flest. Har alt for mange funksjoner men det er nok bare uvant. Dette er en client som du helst bør ha to skjermer med er mitt første inntrykk. Selv om jeg brukte den på min pc med en tv, så går det med alt+tab selv i full skjerm.. Litt klundrete men ellers greit. Tror kanskje det mest fornuftige med den er vertical hight fix for AI, visstnok. Må prøve ut audio, selv om jeg ikke tror den biten er bedre enda, likte også at det fulgte med moving map, selv om det passer kun for folk med flere skjermer Noen bilder
 11. Hvorfor ikke bare dele linken https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=144838902
 12. Faktisk en fin artikkel her http://www.boeing.com/commercial/aeromagazine/aero_21/gnss.pdf
 13. Viser kanskje trenden i markedet? Uansett vil enhver undersøkelse kunne vektlegges ut fra de målinger den gjør frem til noe annet motbeviser den. Alt frem til det blir uansett bare teser. Her er ingen fasit men det gir nok trolig en god pekepinne på markedet osv. Hva som gjør denne kontinuerlige økningen er usikkert, men VR kan ha noe med det å gjøre. Fremtiden til X-Plane er over gjennomsnittet bra. Vulcan og Metal blir en game changer, ikke nødvendigvis kun pga. Den økte ytelsen, men pga. Måten den vil bidra til å videreføre X-Plane på med ny teknologi, nye funksjoner og nytt vitualiserende innhold. Utover det, er fremtiden like usikker enten du liker A eller B. Personlig er jeg mer spent på 2019 undersøkelsen. :9
 14. Himmel og hav, 12 år siden dette her ja, tiden går.. Har bilder fra FLG2009, artig å se på i dag. Flott minne Birger.
 15. Takk Robert.. Har sett igjennom alt, eneste jeg fant som lignet var Aerolite Script.. Men dessverre ikke helt riktig.
×
×
 • Create New...