Gå til innhold

Rune Brauten

Members
  • Innholdsteller

    144
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Rune Brauten

  • Bursdag 14. april 1964

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rune Brauten's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Hvordan gikk det egentlig? Jeg har hatt det samme problemet med throttelen siden den var ny i 2019. Men det har vært mulig å ignorere glidebryteren i FSUIPC. Nå er ikke dette mulig lenger og den overstyrer alle andre kontroller jeg har. Venstre aileron og speedbrake står bare og dirrer. Og det selv om ingen akser eller brytere på throttelen er assignet. Det er vel selve kretskortet det er noe galt med siden den har vært slik siden den var ny. For noen glidebryter finnes ikke på selve throttelen. Har sendt mail til FlightSimPM men ingen svar foreløpig. Har mest lyst til å handle en ny throttle med servoer.
  2. Det er vel ikke verre enn å bare søke etter Eagle på Avsimforumet da. Han frekventerer Avsimforumet så og si til daglig etter hva jeg har sett.
  3. Vor Mes 114.40 ligger oppå haugen i enden av stripa på det første bilde.
  4. Ok. Flybillett og rom på Bardufosstun er bestillt. Vi sees!
  5. Tja, Oslo-Bardufoss tur/retur ca 2000.-. Finnes det noen hoteller eller pensjonater på Andselv for tiden da?
  6. Så er det altså bekreftet
  7. Hvorfor er ikke Arrow representert? Arrow II eller IV er totalt fraværende i hele simmarkedet. Hadde satt umåtelig stor pris på om noen kunne laget det.
  8. Kult å "hilse" på noen av folka bak produktet som stjeler 8 timer av min fritid hver bidige dag.
  9. 1. Eaglesoft Cessna CitationX 2. DF 737panel modifisert m/RealityXP Jetline 4 gauges 3. Eurowings Bae 146 4. Pss Dash 8 5. Jet City Air DC-9 m/Iron Knuckle panel 6. Carenado Centurion 7. Eurowings ATR 42/72 8. ProjectGlobeTwotter Dhc-6 Twin Otter 9. DF Piper Archer 10. 1970 Volvo 142
  10. Spiller heller ingen rolle. Begge kan ligge i Microsoft Games mappa.
×
×
  • Opprett ny...