Jump to content

Øyvind Schou Johnslien

Members
 • Content Count

  1,520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Øyvind Schou Johnslien

 • Birthday 09/08/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Glis. Det her er samma kroppen? Er det ikke? Øyvind's iPhone Tapatalk
 2. ;D He he. Fantastisk. Herlige kommentarer også. Keep em comming 8)
 3. Happy jul og Good Cristmas!! Øyvind's iPhone Tapatalk
 4. Det første jeg pakker ned er ei pakke Dispril. Dispril inneholder Acetylsalisylsyre som hindrer blodplatene og klistre seg sammen og minsker dermed risken for å få en eller annen blodpropp pga at man blir sittende i samme stilling i mange timer. Fikk dette tipset av en pilot i Luftambulansen, han fortalte at dette var helt normalt for dem å kjøre innpå Dispril jevnlig når de har sin vakt uke. I mitt tilfelle så bruker jeg alltid dette når jeg skal prøve å montere lange bein fra 189 cm med kropp på plass i ett flysete som er beregnet på langt mindre personer. God tur.
 5. Fant en link til denne noe spesielle takeoff på A2A forumet. Hva gjør man ikke når flotørflyet står på en tilhenger?? ;D Uvanlig og småtøft synes jeg det uansett var. http://video.ca.msn.com/watch/video/sea-plane-takes-off-from-truck-bed/2gvd335ok?from=en-ca-quad&cpkey=318c0b4f-40e0-4bd7-8832-d3ae9f70b890%257c%257c%257c%257c
 6. Hei Inge. Jeg var desverre bortreist fredag, var det litt å se på der oppe eller? Så i GD at det var ett fly som fikk en noe skakk propell etter landinga. http://www.gd.no/lillehammer/bilderlillehammer/article7275953.ece
 7. Akkurat oppe igjen etter nattens bruduljer og det stemmer ikke det dere skriver. Det er slettes ikke noe godt nytt år enda men forhåpentligvis blir det bedre. Godt nytt år til alle.
 8. Supert. Der ble det saker. Mye enklere å få meg seg siste innlegg. Glimrende..
 9. Hei Geir. Jeg synes forslaget til Pasi var greit, savner akkurat det selv. Iogmed at overskriften på denne tråden er: Og første post åpner med: Så synes jeg absolutt dette var ett tips til forbedring som burde vurderes. Det er selvfølgelig ingen problemer med å bli vant til en ny løsning på sikt men jeg synes at akkurat det som blir diskutert her kunne med fordel ha fått ett lite løft.
 10. Lite spm om Tapatalk. Er denne faktisk oppe og går? Jeg søker og søker men finner ikke siden.
 11. Heisann Robert. Hvis du går inn på din egen profil så fikk jeg forandret klokka til 24 timers visning der. Alt ok her nå.
 12. Dette ser bra ut. Liker hurtigsvar og TapaTalk muligheten. Det jeg personlig kunne ønske en forandring på er: Bytte ut "Top Posters" tilbake til "Hvem er online" igjen. For meg så betyr det overhodet ingenting hvem som har skrevet flest poster di siste 30 dager. Det er vel ingen konkurranse eller? "Hvem er online" benyttet jeg ofte og savner den. Nå som forumet blir oppdatert vil det bli muligheter for å legge inn noe større bilde format? Innimellom blir det litt knuslete når man ønsker å se detaljer. Stå på.
×
×
 • Create New...