Gå til innhold

Pål Martin Olsen

Members
  • Innholdsteller

    63
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Pål Martin Olsen

  • Bursdag 19. sep. 1976

Pål Martin Olsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. For noen år siden var jeg litt ivrig på å fly litt simulator. FS9. Har lyst til å ta opp igjen dette, men aner jo ikke hva som gjelder av hardware og software nå. Hadde ikke noe avanserte greier, og har heller ingen planer om å bygge med en 737 cockpit, men hva kan man få til med Mac/PC og et par skjermer? Tips mottas med takk:)
  2. Ser ut som det er 3-4 km fra Rygge flyplass....
  3. Er det noen som har det? Skulle gjerne hatt ta i ett...
  4. Tok en snartur til Tirol, og siden jeg aldri har lagt ut bilder før så tenkte jeg at jeg skulle prøve for en gangs skyld:) Det var en flott tur med LN-KKN Sigrid Undset Starter turen til Innsbruck fra Milano airport, Malpensa. Take-off fra sør, RWY 35L LIMC. Landingshjul er på vei opp, og 5g flaps. Enderer snart kurs mot 90g øst mot Lago di Garda: Cruiser i 8000ft over nord-enden av Gardasjøen og 240 knots. Veien som går på østsiden er SS249 som går mot Nago-Torbole. Starter snart en climb til flightlevel 25 for å gå over alpene i Syd-Tirol som ligger nordover herfra: Første 2000 meters topper passeres i det vi flyr over Drena og følger SS45 mot Trento: Langs autostrada del brennero mot Bolzano: Nettopp blitt klarert til å fly inn i luftrom klass B, Innsbruck CTR. På grensa mellom Italia og Østerrike: 12,500 ft 104grader øst på vei mot Kühtai. Innsbruck skimtes øverst til høyre: Innsbruck approach. 11,500 ft, endrer kust til 068 og ser etter RWY 08. I følge innflyvningskartet er det "high and mountainous terrain surrounding the aerodrome"... dette blir tøft! Finale RWY 08 IOWA: 40g flaps, 150 knots og klar for landing: Touchdown IOWA Taxi to gate GOLF 1: Checklist completed! 6 tonn jet fuel og 47 minutter tok turen..:
  5. Er det noen som har tenkt seg på flying legends neste helg? Jeg skulle hatt noen tips ifbm overnatting... Noen som har vært der?
  6. F.eks hva den koster? http://www.f-16simulator.com/
  7. Står ganske lite info på hjemmesiden:( Skal reise sammen med faren min, men sef går det an å treffes! Har ikke bestemt oss for om vi skal på flying legends eller 90. års jubeleumsshowet, men det blir nok flying legends!
  8. Hei! Har tenkt meg over 13. juli. Er det noen som har noen hoteller i nærheten å anbefale? Hvor langt fra London er det? Takk
  9. Noen som har prøvd disse? http://www.flightsim.no/shop/product_info.php?products_id=339
  10. Noen som vet om Dagali er åpen? Hvordan kan man få en taxitur dit i småfly evt helikopter? Og til slutt, hva noe sånt koster...?
×
×
  • Opprett ny...