Gå til innhold

Frode Johansen

Members
  • Innholdsteller

    104
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Frode Johansen

  • Bursdag 15. juni 1976

Frode Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her er en ide: Jeg leier et egnet lokale for en klubb (i oslo-området(?)) Der vil det være rom for å møtes og snakke og spille sammen. Alle betaler en månedlig avgift for å dekke: husleie, kaffe osv. Vi velger et styre for klubben som har ansvar for styring og innhold. Fordi jeg ønsker et sted å gå til å dele min hobby. Tanker?
  2. Akkurat... det var det jeg mente også, men jeg har en svært datakyndig venn, som mente at ram og grafikkort var viktigere å fokusere på enn prossesor... Men uansett: hva er minstekravet for prossesor i FS9 for å kjøre spillet med god kvalitet? (selvfølgelig med addons som Passenger, Traffic; active sky, Norske plyplasser, mesh osv) Kjører i dag med amd2,4 og det funker fint... kan man gå under dette???
  3. Jeg skal utvide til flere pc'er og flere skjermer. Det jeg lurer på: Bak på FS9 coveret står det at flightsim krever 450 mhz prosessor.... Er dette riktig? Vil det i såfall holde å oppgradere en eldre pc med mer ram og et bra skjermkort for å spille FS9 med ok kvalitet? Altså: hvor mye har prossesorkraft å si i FS9???
  4. Overskriften er vel en del blåst opp... Ihvertfall hørtes sånn ut på TV2 Nyhetene. Man får det til å høres ut som det var to 747 som var på vei mot hverandre, før man nevner i en bistening på slutten av innslaget at et av flyene var et propellfly.... Ille nok selvfølgelig.. Men; Er det noen som vet hvor langt unna de er hverandre før TCAS går av?
  5. Dette med online flygning... er det sånn at det sitter ATC spillere og styrer på alle flyplassene i Norge, eller er det felles og planlagte innflyvninger til en flyplass? Altså: er det sånn at dersom jeg filer en FlightPlan fra ENGM til ENZV så tar jeg kontakt med en flyveleder for Sola når jeg nærmer meg... Hva må man ha for å prate med atc? (software) Har nettopp begynt å sjekke ut dette her, og er vatsim hva jeg tror det er, blir det jo med ett VELDIG mye kulere å fly
  6. Jeg tjenestegjorde i MP troppen på Gardermoen i 1996, i løoet av det året flyttet vi over fra den gamle mill. stasjonen til den nye, jeg har altså vært stasjonert på begge. Den gamle leirens vaktrunder var ubeskrivelig lange og vanskelige. Overalt på Gardermoen ligger det en haug av gamle hangarer, drivstofflagre osv. Mange av dem ble revet, men ikke alle Tør ikke å si akkurat hvor dette er, men hangaren som ligger litt til høyre for midten, ser ut til å være det gamle materiellageret på gamle G moen...
  7. Jupp, simmen min er vesentlig bedre... (spesielt etter at jeg kuttet ut projektor og to instrumentskjermer og gikk tilbake til det enkle og morsomme)
  8. Det der hjalp noe veldig... Nå begynner det å se bra ut her... Tusen takk alle sammen... PS: Jeg satte filtreringa på 4x også håper dette er riktig.
  9. OK.... hva bør de stå på da? kan velge mellom off, 2x, 2xQ, 4x og 8xS
  10. Og der gikk maskinen min i svart... Re-boot og følgende melding: ...Has recovered from a seriuos systemerror... Hmmmmmmmmm....
  11. Nei, tror ikke det er så ille... Vet ikke nøyaktig hva slags hovedkort jeg har, men nedenfor ser du resten av maskinvaren min.. Hva skal jeg se etter? Bedre flyt = Noe, bedre grafikk = Tja, mindre flimring = nei, mindre hakking = nei... Men det spørs om du ikke har rett når det gjelder x4... jeg tror det stemmer, at agp porten min bare støtter x4. Men er det noen innstillinger på kortet jeg burde gjøre? Jeg er litt grønn på dette. (Men det har dere sikkert skjønt forlengst)
  12. Jo det er jo så, men når man tar i betrakning at jeg satt med et TI200 kort før så bør vel forskjellen merkes...
×
×
  • Opprett ny...