Gå til innhold

Ø.C.H.

Full Member
 • Innholdsteller

  360
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

Ø.C.H. vant sist dagen den 11. januar

Ø.C.H. hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

105 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er det mulighet for: https://forums.flightsimulator.com/t/how-to-create-and-manage-manual-cache-regions/136740
 2. Alltids rom for forbedring En annen fordel med mesh som er lokalt på hardisken er at du ikke får såkalt "morphing", da standard mesh lastes inn (fra sky) etterhvert som om du kommer nærmere.
 3. Husk og også installere Worl Update-pakken fra Marketplace!
 4. Det er jo helt likt? Sjekk at du har installert selve WU-pakkene fra Marketplace i selve simmen. Det er tre ting som skal installeres: 1. APP (via MS Store/Steam) 2. Content (skjer etter første oppstart etter punkt 1) 3. Selve World Update (gratis pakke vi Marketplace. Innholder bla alle POIs, Custom flyplasser, etc) Bergen fra trailer:
 5. Det begynner å balle på seg her, blir en spennende høst!
 6. Det som er bekrefta er vel POIs, 4 custom flyplasser, fotogrammetiske byer og DEM (mesh). Men utifra tidligere World Update pleier det også å komme generelle utbedringer av flyplasser og arketypehus for regionen. Oppdatert satelittfoto har vi vel ikke pleid å få via slike oppdateringer.
 7. Tror ikke vi kan forvente oss bedre satelittfoto med en WU. Men dersom Bing oppdaterer med bedre foto har jeg skjønt det slik at det nesten automatisk kommer inn i simmen.
 8. Høres bra ut! Har installert update, men ikke fått testet enda. Satser på at hjemmekontoret tillater meg en liten prøveflight senere! Finfine shots som vanlig 👍
 9. Hei. Generelt er vel SIDs og STARs (fortsatt) litt buggy i MSFS (tror dette er uavhengig om du benytter default eller Navigraph), ref denne tråden: Når det gjelder eksempelet ditt, så ser jeg at svingen rundt/over flyplassen ikke har noe waypoint før FL705, så tipper at MSFS bare tolker det at du skal fly direkte fra RWY threshold direkte til første waypoint.
 10. Hei. Noen i Oslo eller omegn som ha et slikt liggende? BU0836A 12-Bit Joystick Controller [BU0836A] - 24.99GBP : Leo Bodnar, Simulator Electronics
 11. Takk! Fint å få få en avklaring på dette etter 21 år. Nå håper jeg nattesøvnen kommer tilbake!
 12. Nice! 👍 Ser ut til at ORBX har funnet en måte å laga DEM for større områder: https://orbxsystems.com/forum/topic/207421-introducing-nz-mesh-for-microsoft-flight-simulator/
 13. Fantastisk add-on (eller mod som vi plutselig har begynt å kalle det post MSFS). Blir enda bedre når MSFS får støtte for wakes. Her er noen observasjoner gjort utenfor nordvestkysten av Frankrike: Eneste jeg legger merke til etter å ha lagt inn denne at jeg av og til får frys i simmen, 1 - 2 sekunder. Det kan selvfølgelig være tilfeldig, men det tar som regel ikke lang tid etter en slik frys at jeg støter på et skip. Kan det være noe med lasting av AI-modeller som gjøre til dette el.
×
×
 • Opprett ny...