Gå til innhold

Ø.C.H.

Full Member
 • Innholdsteller

  426
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

Alt skrevet av Ø.C.H.

 1. 324MB - selve appen/software. 33GB er content som ligger i Official mappa (sceneries, fly, terrengdata etc). Tror jeg da...
 2. Ja minst! PMDG har jo brukt over et år og de er et helt utviklingsteam med fullt fokus, Majestic er en fyr hovedsaklig. Synd at fix av turboprop i MSFS går treigere enn lovet, da kunne kanskje noen andre aktører kommet på banene og levert en brukbar Dash.
 3. Ser at Majestic skal til med en "significant re-design of the Virtual Cockpit" for P3D, så Majestic i MSFS er nok ikke noe vi kommer til å se på en gooood stund. La oss håpe de tenker smart slik at arbeidet de gjør for P3D nå, blir overførbart til MSFS. http://majesticsoftware.com/forums/discussion/1242/upcoming-training-edition-release-virtual-cockpit-re-design-for-prepar3d-v4-5-and-v5-2#latest
 4. Ser og ut til å funke på VATSIM, testa kjapt. Lagde enkelt WMR-fil med Model Match Magic, fint verktøy https://flightsim.to/file/15266/model-matching-magic
 5. Ja, tipper Google stenger denne relativt kjapt. Litt usikker på hvilke API den benytter for å hente ned bildene, men jeg vil tro det er ganske ressurskrevende for Google å serve. Dersom man setter opp feks. en webtjeneste med noen av Google sine API-er/biblioteker (maps, directions etc) blir for ganske dyrt dersom det er mange som bruker tjenesten. Antar at de her har funnet et «smutthull», og at det blir som om du browser i Google Eearth/Maps. Det er jo en gratis tjeneste.
 6. Selve forumet tror jeg ikke tilbyr noen form for video-hosting. Kun bilder og PDF-er.
 7. haha.. Men har du testet uten å gjøre 4, 5 og 6?
 8. Bra jobba Kjetil! Regner med du kjenner til denne? https://flightsim.to/file/15033/toolbar-pushback Gjør det litt enklere å trigge jetway når du tester.
 9. Lasta ned freeware-versjonene til Augustin og Jan Tore, og savner ikke bygningene til ORBX-versjonen. ORBX har litt mer høyoppløselige teksturer, men utover det synes jeg Jan Tore sine bygninger absolutt holder mål! Om jeg skal være helt ærlig synes jeg ikke Andreas Hegi holder like høy standard som mange andre ORBX-utviklere.. Men dersom jeg skal komme med noen (konstruktiv) kritikk av freeware-versjonene må det være å få på plass en enda drøyere rullebaneprofil (basert på info ovenfor) og fikse doble vindpølser. Planer om en oppdatering @Augustin Winther?
 10. Slapt! Det går kanskje an å lage en community patch til ORBX-versjonen som gjør terrenget/rullebaneprofil mer naturtro?
 11. Skikkelig FUBAR-situasjon du har der. Foreslår at du oppretter en Whish på MSFS-forumet om en mulighet til å kunne slette Cloud Save-data. Du skal få min Vote!
 12. Grei skuring her, måtte installere via Xbox-appen og ikke via MS Store + content-oppdatering (8.7GB) ved første oppstart av simmen. Etter en times runde må jeg si meg meget fornøyd, virker ikke som om det er noen store brølere denne gangen. De to bugsa som har irritert meg mest fra SU5 er fikset (autogen som vises ukorrekt/forsvinner og overaggressiv trim). MSFS ❤️
 13. Men er det spam/falsk e-post utgitt som om det kommer fra forumet, eller er det bots/spambrukere som legger inn innlegg?
 14. Dersom du kjenner noen som har X-Box (konsollen) skal det være mulig å slette could saves der. Men det fordrer at du logger inn med din bruker (åpenbart) og også installerer MSFS på enheten. Idiotisk at de ikke finnes enn måte å gjøre dette på via PC via X-Box appene eller tilsvarende! 🤦‍♂️
 15. Ja, dette er (nok) en brøler, skal vistnok komme en hotfix som fikser dette bla. https://www.flightsimulator.com/september-9th-2021-development-update/ Ellers funker WU6 glimrende for min del (veit det er en del som sliter med diverse problemer).
 16. De fleste er sikkert klar over det, men danskene holder et stort event i hele dag. Streames her: https://www.twitch.tv/vatsimscandinavia Har allerde tatt meg em flight, og blir sikkert en eller to fler i løpet av dagen
 17. Om jeg ikke tar feil så ligger de i Procedural Buildings-pakka som fulgte med WU Nordics
 18. Hei. Enig at detaljnivået på denne ikke er helt på topp. Synes det er en helt OK gjengivelse av flyplassen, men forventer meg egentlig litt mer av sceneryutviklere "these days and age". Men kjøpte denne vel vitende om detaljnivået, fordi dette er en flyplass jeg kjenner og har et forhold til. Hadde nok ikke kjøpt denne om det feks. var en svensk flyplass jeg ikke har noe forhold til.
 19. Er ikke lett å bli klok på dette.. Litt søkt forslag, men kan det være noe med selve nettverk/ruter? Hva med å sette opp hotspot dersom du har iPhone (Android har kanskje noe tilsvarende) og sjekke om du kommer inn via mobilnett?
 20. Skjer det samme på den andre PC-en testinstallerte MSFS?
 21. Innstallering gikk smooth når den først satte i gang. Har tatt en kjapp runde og sjekka, og ting er bra her. Digg å få inn "Off screen caching" slik at scenery ikke popper inn ved panning. Spesielt plagsomt med TrackIR. Satte denne til ultra uten å merke noe særlig på ytelsen. De har ikke fikset bug med veldig aggressiv trim i en del fly, bla c150/172.. Ellers virker selve WU lovende. Sjekka innom alle "hand crafted airports", og de er veldig decent! Bli noen runder VFR for å sjekke ut POIs i ukene fremover..
 22. Tok litt tid før den dukket opp i Store her, men er nede. Laster ned updates i Content Manager nå.
 23. It's on! [RELEASE] Release Notes (1.19.8.0) World Update VI: Germany, Austria, Switzerland Now Available! - Community / News and Announcements - Microsoft Flight Simulator Forums
×
×
 • Opprett ny...