Gå til innhold

Geir Haugmo

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  301
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

Geir Haugmo vant sist dagen den 18. august 2021

Geir Haugmo hadde det mest likte innholdet!

Om Geir Haugmo

Nylige profilbesøk

874 profilvisninger

Geir Haugmo's Achievements

70

Nettsamfunnsomdømme

 1. Fantastisk. Da er det mulig man tar seg en mimretur en gang i blant. 🙂 Får du lagt inn en glidebane på 3,6 grader på 24? Localizer var også litt offset. Kjempefint at du har tatt deg tid til dette .
 2. Artig. Har noen timer i BUG. Så gjør det vel ikke noe at den var en Classic 737-500. 🙂
 3. Litt å titte på før utgivelsen. https://www.youtube.com/channel/UCJku5jC23Y0MkmPqU7CZhog
 4. I FSX brukte jeg et program som heter CumulusX. Veldig morsomt og bra simulering av termikk. Det ble laget noen missions bl.a. hvor man simulerte ridge running ved Mifflin, som jeg hadde mye glede av. Jeg spurte Luerkens for lenge side om han hadde noe planer med MSFS, men desverre ikke på det tidspuktet. http://www.luerkens.homepage.t-online.de/peter/
 5. Hmm, ok. Kan man lagre den posisjonen så den ligger der så lenge jeg behøver den?
 6. Hei, Jeg har begynt å fikle litt med dronekameraet. Er det mulig å sette kameraet på et gitt punkt så det står stille? Jeg hadde tenkt å plassere kameraet der stuevinduet mitt er og filme fly som passerer. 🙂 Litt som som F3 virker i DCS. Synes ikke akkurat disse settingene er så lette å finne ut av.
 7. Jeg har lastet ned siste versjon og er nå plaget av at simmen krasjer. Det skjer etter jeg er airborne . Prøvde med et annet standard fly , og det samme skjer. Har noen opplevd det samme? Jeg har bare ENFB og F-104G i community mappen foreløpig, men har ikke slettet alt innhold. Ennå.
 8. Der var det 2 svar ja. 🙂 Takk for det. Hadde ikke sett rådet fra SSW så jeg følger det. Jeg har litt dårlig erfaring fra tidligere programmer hvor ikke alle filer blir slettet ved å kjøre exe. Da har det blitt kaos og reinstallasjon.
 9. Jeg har vært forsiktig med å ha tilleggsprogrammer foreløpig. Nå har jeg lastet ned V2. Hva er den beste fremgangsmåten for å innstallere denne versjonen når man allerede har V1? Jeg regner med at det ikke bare er å kjøre V2, så erstattes V1 ?
 10. Kjempebra! Artig å bruke en flyplass hvor man har lagt ned noen tusen timer. Gleder meg til fortsettelsen.
 11. Ute ... https://secure.simmarket.com/sim-skunk-works-lockheed-martin-tf-104-g-for-msfs.phtml
 12. Som Jan Reidar sier. Gear down før flap 15.
×
×
 • Opprett ny...