Jump to content

Geir Haugmo

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geir Haugmo last won the day on January 30 2019

Geir Haugmo had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke overrasket i det hele tatt. Etter å ha tilbrakt en del av min karriere i diverse handling lobbies rundt omkring, bl.a. Falcon Service på Le Bourget, er det heller skuffende å se at våre politikere ikke har peiling på hva noe av pengene går til. Eller kanskje de vet, men tror at vi andre ikke vet ....... 1% av statsbudsjettet er med på å fortsette galskapen. 😏
 2. Hmmm ....tenke tenke. Jeg tror det står mellom to. Kjøpte et datablad på 80 tallet . Inne i bladet var det noen sider med et Basic program. Det tok 2 dager av påskeferien å programmere på en C64. Flysimulator med final approach på en eller annen flyplass. Og den virket på et vis. Senere ble det Sublogic Flight simulator på Commodore 64. ✈️
 3. Trenger ikke registrere deg for å se hva som skjer. Jeg så denne på Youtube i går. Ganske interessant egentlig. 🙂
 4. Hvordan gikk det egentlig med dette prosjektet?
 5. I just completed this quiz. My Score 60/100 My Time 67 sekunder  
 6. Geir Haugmo

  VFR tour

  You guys from Sanicole, Leopoldsburg?
 7. På det verste har det hendt at halve skvadronen flyttet opp til Banak. Bakkemannskap ble transportert med Twin Otter fra 719 Skv.
 8. Jeg har AON. Ja, jeg må nok sjekke rekkefølgen. Vedr. 104 har jeg kjørt texture installeren n ganger uten hell. Help desk på SSW har heller ikke funnet årsaken.
 9. HJÆLP ;D Det er to tårn på Gardermoen. I all verden. Det er jo ikke det eneste problemet da.
 10. Jeg trodde et øyeblikk at du skulle lande på November. ;D
 11. Takk for det! Kjempefint. Foreløpig har jeg kun div Orbx terreng produkter, men sliter litt med trær. Vanskelig å få naturlig mengde trær.
 12. Flotte screenshots. Har du noe i mot å dele settings og add-ons?
 13. Flyene ble tauet fra fjellet til line. Skvadronsjefen ville takse gjennom for å teste, men ble snakket fra det.
 14. Litt på hæla med speed. Spørs om det hadde gått med last. Artig læll.
 15. I P3D4 har jeg Orion, Hercules, C-141, KC-46, F-16 i trafikk omtrent som på bildene til Eivin. Alt dette har jeg hentet fra Owl's Nest og MAIW, som er de to "store" innenfor militær AI. Anbefaler å lage deg en login hos MAIW, er gjort på flekken. De har masse AI som er konvertert til FSX/P3D, inkludert flightplans, også noen interessante helikoptre, som jeg har repaintet til Politet og Luftambulansen (blir lasta opp om ikke lenge). Flightplans er ofte gamle og må konverteres til FSX. Dette gjøres på et blunk med AIFP, og den finner du her: http://stuff4fs.com/newpage.asp?Folder=AIFP Her var det mye å ta tak i. Tusen takk for info.
×
×
 • Create New...