Jump to content

Geir Haugmo

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geir Haugmo last won the day on January 30

Geir Haugmo had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmmm ....tenke tenke. Jeg tror det står mellom to. Kjøpte et datablad på 80 tallet . Inne i bladet var det noen sider med et Basic program. Det tok 2 dager av påskeferien å programmere på en C64. Flysimulator med final approach på en eller annen flyplass. Og den virket på et vis. Senere ble det Sublogic Flight simulator på Commodore 64. ✈️
 2. Trenger ikke registrere deg for å se hva som skjer. Jeg så denne på Youtube i går. Ganske interessant egentlig. 🙂
 3. Hvordan gikk det egentlig med dette prosjektet?
 4. I just completed this quiz. My Score 60/100 My Time 67 sekunder  
 5. Geir Haugmo

  VFR tour

  You guys from Sanicole, Leopoldsburg?
 6. Flyene ble tauet fra fjellet til line. Skvadronsjefen ville takse gjennom for å teste, men ble snakket fra det.
 7. I P3D4 har jeg Orion, Hercules, C-141, KC-46, F-16 i trafikk omtrent som på bildene til Eivin. Alt dette har jeg hentet fra Owl's Nest og MAIW, som er de to "store" innenfor militær AI. Anbefaler å lage deg en login hos MAIW, er gjort på flekken. De har masse AI som er konvertert til FSX/P3D, inkludert flightplans, også noen interessante helikoptre, som jeg har repaintet til Politet og Luftambulansen (blir lasta opp om ikke lenge). Flightplans er ofte gamle og må konverteres til FSX. Dette gjøres på et blunk med AIFP, og den finner du her: http://stuff4fs.com/newpage.asp?Folder=AIFP Her var det mye å ta tak i. Tusen takk for info.
 8. Ser bra ut. :-) Hvor blir dette tilgjenglig? Har prøvd å registrere meg på Sim Skunk Works, men løsningen er FUBAR. Sendte mail i går, så får vel svar. Jeg er blank på AI. Hva trenger jeg fpr å kjøre Orion og 104?
 9. Så bra. Og hvilken virkelige flygererfaring sammenligner du nå?
 10. Det blir nok for langt mot øst. Den blå ringen indikerer den ene beredskapshangaren som vender mot øst. Det er hangaren du ser til venstre på bildet. Det rød rektangelet viser omtrentlig posisjon av line. Det er litt vanskelig å angi riktig posisjon, men sammen kan bildene være til hjelp. (edit) Jeg ser at rektangelet dreies litt, men det får bare være.
 11. Kanskje noe som dette du ser etter? (Rettighet: Norsk Luftfartmuseum.)
 12. Spennende. Jeg tjenestegjorde på 331 skv. 74/75. Vi hadde line i østenden + 2 fly i 24t beredskap i egne hangarer. Parkering/vedlikehold i fjellet for øvrige. 334 hadde tilhold i vest.
 13. Jeg er interessert. Kan du sende meg melding med pris?
 14. Har CH pedals liggende i skapet. Helt ubrukt pga kneskade. Foreslå en ok pris så har du dem, ellers så blir de liggende. :-)
 15. Vet ikke. :-) Lurte bare på om komponentene var lette å flytte på,samt at standarden var den samme på de forskjellige plattformer. Mads, jeg kjøper.Kan du levere i Oslo?
×
×
 • Create New...