Gå til innhold

Rune Andersen

Members
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Siste besøk

Om Rune Andersen

 • Bursdag 23. mai 1957

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rune Andersen's Achievements

6

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg har 3080 kort, 10900K CPU og 32 GB minne. Funker veldig bra også i VR med Ocolus Quest 2. Jeg venter også på PMDG 737 før jul
 2. Noen som vet om helipads i Norge. Freeware eller annet. Trenger noen til Bell47 og H135.
 3. Har oppdatert og synes det er mye bedre flyt nå. Også i VR. Men jeg har fått veldig mye trær som jeg oppdaget når jeg testet norske scenery for Hokksund. Ved oppdateringen så ble deluxe upgrade og premium upgrade lagt til. Jeg har kjører selv på deluxe versjonen av MSFS 2020 lokalt på PC. Spesielt bra flyt i VR i de store byene som Paris, London osv.
 4. Jeg mente de som jeg har lastet ned og bruker i dag ja. Jeg får prøve etter morgensdagen så ser vi jo fort hva som funker. Antar at noen av flyplassene på Flightsim.to blir oppdatert ettervert.
 5. Blir fint med oppgradering av Norden og Norge i morgen. Betyr de at disse gratis norske flyplassene vil virke med den nye landskapet fra Asobo. Eller må disse norske flyplassene oppgraderes.
 6. Som sikkert flere har sett (youtube, microsoft MSFS forum) så tipses det om å sette rendering scaling til 200 i MSFS (For vanlig skjerm/monitor). Switcher du til VR så vil du oppleve en bedre ytelse i VR. Har selv testet det og det er ingen placebo effekt. Forklaring på dette kommer nok etterhvert frem.
 7. Flott. Endelig egen gruppe for oss som flyr VR. Jeg kjører Quest 2 og MSFS 2020 på 10900K / RTX 3080 over kabel. Funker greit med oppsette i OTT. Noen som har fått god erfaring etter V.28 og Airlink. Oppfordrer til at folk "poster" sine innstillinger (grafikkkort/Headset setting/OTT osv). Jeg er på jakt etter gode oppsett for Airlink.
 8. Foreslår at det opprettes en egen VR gruppe slik at de som har det kan utveksle erfaring med oppsett osv.
 9. Noen som har registret noen konflikter med Frankrike oppdatering og ORBX Paris City pack.
 10. Takk. så den var dukket opp på flightsim.to.
 11. Finnes det noen forbedring av Kjeller Flyplass til MSFS 2020
 12. Takk for oppklaring. Da legger jeg den inn manuelt. Antar at den kan lagres og hentes frem igjen senere.
 13. Takk. Jeg gjør det men finner planen ikke i FMC ved oppstart. Noen spesielle grep som skal gjøres. Må den hentes/lastet opp fra et filområde.
 14. Valgt flightplan ved standard menyvalg mellom Gardermoen og Torp. IFR low altitude. Med valgt ILS 18. Trodde denne ble generert automatisk i FMS ved oppstart. Noen tips her?
×
×
 • Opprett ny...