Gå til innhold

Frank Kristiansen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  1 207
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  18

Frank Kristiansen vant sist dagen den 19. oktober

Frank Kristiansen hadde det mest likte innholdet!

Om Frank Kristiansen

 • Bursdag 01. feb. 1968

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/frkristi/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frank Kristiansen's Achievements

408

Nettsamfunnsomdømme

 1. Står noe her: https://forums.flightsimulator.com/t/proper-syntax-and-placement-of-a-vor-in-the-scenery-xml-file/334015 Mulig du må legge in en Exclude på et eller annet for å få overstyrt den.
 2. Ellers står det mye interessant i denne tråden: https://flightsim.no/forum/topic/83799-msfs-installasjon-og-spørsmål/#comment-649400
 3. Søk på maskinen din etter Community - det skal ikke være så mange mapper som heter det. Søk evt. etter en fil som heter UserCfg.opt. Den skal du uansett bare finne en av. Nederst i denne står det InstalledPackagesPath "..." - dette peker til hvor Community-mappen ligger - og der kan du legge alle addons.
 4. Alt Gr og klikk fungerer på G1000 og moderne cockpit'er, men dessverre ikke i Twotter'n...
 5. Du kan lagre egne views så mye du vil. Plasser kamera/view slik du vil ha det og trykk CTRL + ALT + 0 til 9 For å benytte kamera/view trykker du ALT + 0 til 9 Dessverre unikt for hvert fly og ingen mulighet (så vidt jeg vet) å kopiere views mellom fly.
 6. Den var hakket vanskeligere å kontrollere når man slo av assistance, ja... 🙂
 7. Min Community-mappe er full - ingen grunn til å slette noe der 🙂 Nesten 950 mapper. Bare UK/Irland/Norge/Sverige/Danmark er jo fort 700 mapper.
 8. https://forums.flightsimulator.com/t/frozen-lakes-everywhere-please-fix-this/480981 https://forums.flightsimulator.com/t/frozen-ocean-saltwater-in-se-alaska-not-accurate/358531
 9. Aerosoft One Library\Add-ons\msfs-7816-AS15379\gameDirectory~Community\aerosoft-aircraft-twin-otter\Documentation Alternativt så kan du avinstallere og reinstallere, så dukker den opp 🙂
 10. Jeg har en helt midt-på-treet maskin, og det fungerer veldig bra. Gikk fra maskinen en halvtime med utsikt over ENGM, og det var bittelitt tregt når jeg kom tilbake, men det kan skyldes andre ting. Jeg har brukt AIG og Simple Traffic tidligere (på feil måte ved å ikke slå av Live Traffic), og ytelsen er omtrent det samme. Var i alle fall vesentlig mindre styr med å laste ned liveries med denne - her skjer alt automatisk, og jeg innbiller meg at det er mer realistisk trafikk som dukker opp.
×
×
 • Opprett ny...