Gå til innhold

Frank Kristiansen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  854
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  6

Frank Kristiansen vant sist dagen den 26. november 2020

Frank Kristiansen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

179 Excellent

Om Frank Kristiansen

 • Bursdag 01. feb. 1968

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/frkristi/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så denne dukket opp her. Mulig jeg tar en overhaling og bruker denne i neste oppdatering av sjøfly-basene mine. Fant bare ut at å vedlikeholde nesten 200 plasser ble MYE jobb. Etter siste oppdatering fra MS/Asobo forandret høyde seg både for flyplasser og parkering, så akkurat nå er jeg litt lei 🙂 Men liker ideén med faste asset-packs - gjør det litt enklere å få ting til å se bra ut.
 2. Det er jo både gøy og nyttig å ha noe å se på på vei over dammen... Om ikke annet, så er de gode VFR-punkter. :-) Når det gjelder en eller flere pakker, så er jo dette opp til deg. Greit å ha plattformer tilknyttet ett land i en pakke kanskje, så kan folk selv velge hva de vil ha. Morsomt addon forøvrig :-)
 3. Prøvd å flytte ut alt innholdet i Community-mappa og se om det gir samme resultat? Kan være et addon som lager problemer.
 4. Så det samme nær Kirkenes. Det "tagger" langs kysten, men de forsvinner og jevner seg ut når du kommer nærmere.
 5. Ja, jeg har det samme rundt Voss, så mulig de har endret dette litt selektivt. Så i alle fall mye bedre ut rundt ENST og ENRO på de turene jeg hadde der.
 6. ENRO Røros forsvant grunnet Navigraph, så den har jeg deaktivert. Vi får vel greie nok navdata gjennom Microsoft/Asobo nå, så den er kanskje ikke nødvendig lenger?
 7. Ser ut som det har "sneket seg inn" en eller annen form for mesh-oppdatering for Norge også. Jeg tok en runde rundt ENST/Sandnessjøen, og tidligere har halve fjellveggen på vestsiden av De Syv Søstre manglet fra begynnelsen av bukten og nordover. Nå så dette helt strøkent ut med en komplett fjellformasjon akkurat der den skal ligge. Jeg fjernet også fix'ene for innsjøer for hele Norge og mesh'et for Finland som nylig dukket opp, og ting så faktisk meget bra ut default - så NOE har skjedd 🙂 Oppdaget at noe manglet på Røros-sceneryet mitt Fordi det ikke dukket opp noen parkeringsplass
 8. Det ble vel sagt at meshet for UK skulle oppdateres ved neste World Update, så da er det bare å vente til de finner ut at det finnes et område som heter Skandinavia 🙂
 9. Skal nok ikke være noen endring for Voss ennå. Her er dekningskart...
 10. Testet noen turer på flyplasser fra Tromsø og østover, og innbiller meg i alle fall at ting ser bedre ut "all over". Tok et par skjermbilder rett øst for ENKR, og terrenget er mye mer markert, med mer definerte topper.
 11. Da må du bare fjerne alt i Community-mappa og prøve deg frem... 🙂
 12. Jeg fikk CTD etter (nest) siste patch grunnet FS Academy IFR Missions. Du har ikke denne installert? I så fall finnes det en oppdatering.
 13. RELEASE NOTES 1.11.7.0 [HOTFIX] PERFORMANCE AND STABILITY Fixed crashes affecting 3rd party aircraft cockpit interactions Reminder: Some packages in your community folder may not have been updated and, as a result, may have an unexpected impact on the title’s performance and behavior. Please move your community package(s) to another folder before relaunching the title if you suffer from stability issues or long loading times.
 14. Kan jo evt. låse posten en uke etter at siste patch har kommet ut. Personlig synes jeg det er mer oversiktlig med en post pr. patch, men jeg bøyer meg for flertallet....
×
×
 • Opprett ny...