Gå til innhold

Frank Kristiansen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  1 020
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  13

Frank Kristiansen vant sist dagen den 3. august

Frank Kristiansen hadde det mest likte innholdet!

Om Frank Kristiansen

 • Bursdag 01. feb. 1968

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/frkristi/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frank Kristiansen's Achievements

291

Nettsamfunnsomdømme

 1. Avbryt og start den opp på nytt (gjerne via Oppgavebehandling i Windows). Det sjekkes hvilke filer til oppdateringen som har blitt lastet ned riktig, og den fortsetter der den slapp.
 2. Jeg har begge, men jeg må innrømme at jeg ennå ikke har landet i Brønnøysund. Sandnessjøen er et mer naturlig utgangspunkt for meg - men jeg skal så absolutt ta en titt og sammenligne 🙂
 3. Høres jo nesten ut som det er en eller annen brannvegg-regel som kicker inn og ødelegger oppkoblingen. Har du prøvd å midlertidig deaktivere antivirus og brannvegg under oppstart av simmen?
 4. Nei, det har ikke noe med Content.xml å gjøre. Den kan man fint slette. Det er bare en opplisting av hva som finnes i Community og Official mappene. Sannsynligvis skyldes dette UserCfg.opt.
 5. Vet ikke hvor dårlig stilt det er med installasjonen din, men hvis du har mulighet så kan du forsøke å fjerne (flytte) Content.xml, FlightSimulator.cfg og UserCfg.opt fra C:\Users\Username\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache og se om dette trigger en ny konfigurasjon av simulatoren. Jeg har ikke prøvd dette selv, så det blir evt. på egen risiko - men hvis du allerede har 2 installasjoner så kan det jo være en mulighet å teste dette på en av dem.
 6. Du kjører ikke noe VPN i bakgrunnen som kan gi deg problemer?
 7. Har fortsatt feilen med "Please expedite your climb to FLxxx" nesten uansett hvilken høyde jeg har valgt i flightplan. Må justere opp 2-300 fot for å få ATC til å slutte og mase. Denne feilen skulle da vitterlig være løst i siste oppdatering?
 8. De har IKKE gjort noe med alle de røde, blå og gule husene som dukket opp under forrige WU dessverre 😄 Jeg har klagd, men det ser ikke ut som de har hørt på den.....
 9. Nedlastinger uten problemer her. Masse oppdateringer via Content Manager også i tillegg til World Update på 5GB.
 10. Noe rart som skjer her. Jeg hadde bygninger rundt Lillestrøm her om dagen, men alle hadde flate tak.
 11. Kartdekning i simmen nord for 75 grader nord i alle fall 🙂
 12. Funket greit til FL290 med 1700FPM før alarmen gikk. Begynte climb rundt 200kts og endte opp på 170kts og den stabiliserte seg rundt 200kts og ingen unormal differanse i kabintrykk på FL310 etter noen minutters level flight. Kanskje greit å redusere climb rate rundt FL270 til ca. 1500FPM.
 13. Ser ut som problemet er kjent: https://forums.flightsimulator.com/t/atc-keeps-telling-me-to-please-expedite-my-climb-to-my-assigned-altitude/431227/6
×
×
 • Opprett ny...