Gå til innhold

Frank Kristiansen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  1 187
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  17

Frank Kristiansen vant sist dagen den 6. juni

Frank Kristiansen hadde det mest likte innholdet!

Om Frank Kristiansen

 • Bursdag 01. feb. 1968

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/frkristi/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frank Kristiansen's Achievements

391

Nettsamfunnsomdømme

 1. ORBX sine salg har for meg alltid kommet for sent... Som regel har jeg allerede kjøpt (nordiske) produkter på lanseringsdato, så det har i grunnen ikke vært så aktuelt å benytte seg av tilbudene.
 2. Jeg har latt den stå på da jeg ikke har dårligere ytelse med DX12 aktivert, så får vi se om det holder seg flytende. Akkurat nå undersøker jeg permanent CTD (ca. Gjøvik) ved approach nordfra på ENGM
 3. Er DX12 "nyttig" bare hvis du har et kort som kan kjøre DLSS? Har ikke den muligheten på mitt GTX 1070 så jeg er usikker på om det har noe for seg...
 4. Nei, det har jeg ikke testet i denne versjonen... Edit: Testet det samme med DX12, og det ble CTD da også. Så på MSFS-forumet var flere som hadde positive opplevelser med DX12, så jeg lar den stå på en stund.
 5. Fungerer fint her. Eneste jeg har problemer med er at fly-moddene til GotGravel gir CTD.
 6. Må også innrømme at jeg foreløpig er skuffet over denne. Litt for mye tukling for å få den til å fungere, og AI-stemmen låter ikke bra... Jeg tar den frem igjen om noen måneder.
 7. Ser ut som prosjektet har flyttet seg litt: https://github.com/luka97/msfs_tbm930_project
 8. Kan også hende kabelen for reset er koblet motsatt. Da vil den resette hele tiden. Prøv å nappe ut den lengst til høyre og se om den starter da.
 9. Shift + Z Stats er en enkel FPS-måler som i tillegg viser en del andre data. Kjenner ikke til den til P3D
 10. Flight One Software It will work with non-airliners, but for IFR only (VFR is planed for future development). For smaller planes, you will not be given the request pushback and startup option.
 11. Venter på tilbakemelding på om den egner seg for annet enn airlinere. Jeg holder meg til de litt mellomstore flyene, så vet ikke om nytten er der 🙂
 12. FSHud ATC er akkurat lansert for MSFS. FSHud - Air Traffic Control New! Now compatible with MSFS! Overview FSHud is a true manager of air traffic - not just a voice of an Air Traffic Controller. Manage your flight plan and communications with ATC through an advanced, yet easy to use, simulator-integrated panel. It's all done in accordance with aviation standards and regulations, with clearances and instructions given at the correct time. FSHud is in complete control of all the air traffic within the simulator, whether it is on the ground or in the air. The system plans and manages the flow of air traffic and handles all of the communication between the aircraft and the applicable controller. This sets the stage for a simulated lifelike flight experience, where ATC knows what each aircraft is doing (including your own) and acts accordingly - just as a controller should!
 13. Nei! 🙂 Bruk MSFS Addons Linker i stedet. Der kan du (nesten) gjøre som du vil.
 14. Husk å oppdatere Scenery Library i LNM første gang du starter den (og også hver gang du legger inn en del nye flyplasser). Da leser den inn alt fra Community og Official mappene slik at den viser alt som finnes i simulatoren.
×
×
 • Opprett ny...