Jump to content

Geir G

Members
 • Content Count

  3,205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geir G last won the day on March 24 2018

Geir G had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Geir G

 • Birthday 01/30/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geir G

  EHAM Go Around

  Hei. Teknisk sett kan du ikke "vektorere" deg selv tilbake til ILSen, du må følge en publisert prosedyre. Dette sikrer trygg separasjon fra terreng og hindringer, samt at ATC kan forutse dine handlinger og dirigere annen trafikk deretter. Grunnen til at du flyr tilbake til SPL ved "lost com" er at SPL også er "Initial Approach Fix" for denne innflygingen. Etter 7.5 SPL 280/EH624 svinger du til høyre, direkte til SPL. Hold 3000ft. Over SPL gjør du en hold entry (fra den vinkelen er det sansynligvis parallell entry), før du fortsetter outbound radial 338 fra SPL. Fly til 12.1 SPL 338/EH644, sving til høyre HDG 154 og intercept LOC. Det kan godt være at prosedyren fra SPL til ILS18R ligger i FMCens database. Se etter "SPL" under transitions etter at du har valgt ILS18R på i FMCen. Hvis ikke kan du fly den på gamlemåten, med VOR og DME.
 2. Men kanskje da med idle thrust på ytre motorer? Det er en del flyplasser som ønsker dette for fly med fire motorer. Fra Jeppesens Værnes-kart: Typisk er det motor nr. 3 som skrus av ved taksing, evt. også nr. 2. Dette begrunnes med at hydraulikksystemene 1 og 4 er kritiske for taksing, ettersom de kontrollerer både nesehjulstyring, hovedhjulstyring og bremser.
 3. Veldig bra! Jeg håper det er noe galt med radaren, for det der så ikke helt bra ut ;D
 4. Takk, det ser imponerende ut! 8)
 5. Ajj ajj, så vakker! Kan du ta noen bilder som viser henne og dynamic lightning? Jeg sitter på en lap top langt hjemmefra og får ikke prøvd før om noen uker.
 6. Hehe, den er god. Uten at jeg kjenner Qantas' prosedyrer så er det vel typisk "singe-augmented crew" på en sånn flight, dvs. et mannskap på tre flygere. To-tre timer hvile pr. person.
 7. Meget pent! ;D PS! Og hvis du lurer på hva som trigger >FUEL TANK/ENG-meldingen, så er det FUEL X FEED switch 1 og 4.
 8. Du har rett i det Brynjar, men det er likevel to forskjellige teknologier. Noe lesestoff: Flight Global: WIF og SCAT-1 Boeing om RNP
 9. Ikke ofte de ordene blir brukt i samme setning. Får håpe at dette ikke blir en "high performance" flysimulator.
 10. Ja, performance blir påvirket av temperatur og trykk i både FSX og Prepar3D. Jeg er usikker på om luftfuktigheten er simulert også, men i forhold til trykk og temperatur er dens påvirkning på performance liten. Prøv å fly en 737 på 41000ft i normale værforhold, for å så øke lufttemperaturen så mye du greier. Se hva som skjer
 11. Godt jobbet! Gleder meg til fortsettelsen.
 12. Du er gammel nok til å fly seilfly, jeg ville prøvd det. Det er den beste måten å tilegne seg grunnleggende flyferdigheter og også en av de kjekkeste formene for flyging Norges Luftsportforbund Geir
 13. <----- Eksempel. Hva med en mellomting? Fornavn + første bokstav av etternavn. Da forblir det personlig, men litt mer anonymt for de som ønsker det.
×
×
 • Create New...