Gå til innhold

Stian Rolandsen

Members
 • Innholdsteller

  2 020
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Stian Rolandsen vant dagen sist August 25

Stian Rolandsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

55 Excellent

Om Stian Rolandsen

 • Bursdag 18. des. 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jepp, måtte innom å sjekke Lappatøyra på Larsos om det var noe som beit på..
 2. Denne er en av de bedre: https://squirrel.tv/forums/index.php?topic=71.0
 3. Ernst, jeg kjører MSFS på en maskin med en 7700k @4,8 og et 1070 grafikkkort. Har 32 gb med, etter dagens standard, treg (2400mhz) RAM. Simmen flyter utmerket med en blanding av medium, high og ultra settings. Vel og merke så blir det litt tøft for maskinen når jeg flyr Airbus i litt mer "omfattende" områder, men fortsatt fult levelig. Ser dog at det melder seg et behov for mer kraft når storkanonene kommer med sine versjoner av både fly og scenery, så en oppgradering er under planlegging. Nei er det enkle svaret. Røst, Værøy og resten av Lofoten tar seg nok dessverre best ut fra litt
 4. Tok meg en tur fra Leknes, via Svolvær og videre til Bodø i dag. Klarte å komme meg helt til Bodø før jeg oppdaget at ikke et eneste bilde hadde blitt lagret. Fikset problemet og fikk tatt noen bilder etter det. Sendte bilde til en kollega som veldig gjerne ville se Værøy så etter landing i Bodø var det bare å komme seg i luften igjen og sette nesen vestover. Tok noen bilder i forskjellige forhold før jeg vendte hjem igjen for kvelden.
 5. Linken i starten av denne tråden ble en "game changer" for min del. Veldig mye bra tips og råd som fikk meg til å få satt opp innstillinger slik at simmen ble det jeg håpet den skulle være. 👍
 6. Fantastiske bilder. Hva bruker du for å "knipse" bilder i MSFS?
 7. Simmen ser fantastisk ut, men kamerasystemet blir jeg ikke fortrolig med. Er blitt forvent med chaseplane som bare funker rett ut av boksen og er veldig intuitivt. Har skjønt at det er mulig å jobben en del med keybindings for å få det til, men savner virkelig chaseplane og krysser fingrene for at de ikke ligger langt bak med en utgave som virker i MSFS.
 8. Fantastisk!! Detaljer og kvalitet som man for noen få år siden bare kunne drømme om.
 9. Lufta Maddogen i går kveld. For et fantastisk fly! Sjekk det vakre kontoret!
 10. Ny helg, nye destinasjoner og muligheter. God helg folkens.
 11. Fantastisk folkens. Artig å se glimt fra den virtuelle verden deres. Har luftet Freddy i dag. Her fra avgang fra Praha.
 12. Kontrastene er ekstreme fra Maddog til F-15/F-18, men kvaliteten på bildene er skyhøy.
×
×
 • Opprett ny...