Gå til innhold

Stian Rolandsen

Members
 • Innholdsteller

  2 042
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  10

Stian Rolandsen vant sist dagen den 12. juni

Stian Rolandsen hadde det mest likte innholdet!

Om Stian Rolandsen

 • Bursdag 18. des. 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stian Rolandsen's Achievements

86

Nettsamfunnsomdømme

 1. Vil bare legge til her at det ligger en nokså detaljert tutorial som kan være lurt å gå gjennom i mappen til PMDG. ...\Community\pmdg-aircraft-737\Documentation\PMDG_737_MSFS_Tutorial.pdf Da jeg var fersk brukte jeg å utføre disse slavisk minimum en gang når jeg hadde skaffet meg et nytt fly. Du kan bruke denne som en "sjekkliste" på hvilken som helst rute til det sitter. Når alt er på plass kan du begynne å tilpasse deg til vanlige sjekklister. Når det gjelder FPS så er det lurt å teste deg frem med hvilke innstillinger som har mest effekt på FPS. Jeg bruker også MSI Afterburner eller lignende for å se hvor mye de forskjellige innstillingene påvirker CPU og skjermkort. Hvis CPU feks ligger å banker på 100% hele tiden så vil FPS begrenses av den. Vær oppmerksom på at skjermkortet vil ligge nært opp mot 100% uansett hvis du ikke låser FPS.
 2. Spennende: https://fselite.net/news/fenix-simulations-announces-high-fidelity-a320-ceo-for-msfs/ https://fselite.net/originals/first-look-at-fenix-simulations-a320-for-msfs/
 3. P3D V5.2 Finale 04L EKCH, FSLabs A320SL. Gleder meg til jeg får dette i MSFS, men enn så lenge duger P3D og vell så det.
 4. Jeg har et inntrykk av at det kun er idet du lander at flyene dine er rett vei (så får vi heller diskutere hva som er rett vei ved en annen anledning)
 5. Captainsim har alltid vært en møkkaprodusent. De slipper addons som knapt er forbi alpha og tar godt betalt, og i mange tilfeller kommer aldri produktene forbi beta-stadiet Dette har de gjort i alle år. Base pack og expansion pack for hver minste ting. Kyniske, pengegriske og forferdelige mennesker. Hold dere unna og fjern alle bokmerker til sidene deres, og ikke la dere friste av bilder og artikler om produktene deres.
 6. Fantastisk!! Aprilspøken din faller jeg ikke for. Tenke seg å lure inn et ekte bilde midt i mengden.. 😋
 7. Hei Roy og velkommen tilbake. Vi er fortsatt en del fra 20 år tilbake som fortsatt holder koken. Selv har jeg nok ikke vært på langt nær like aktiv siste årene som for 20 år siden. Selv leste jeg bare forumet frem til i 2001 og ble aktiv medlem da. Så har det gått litt i bølgedaler med aktiviteten her inne(Laaaange dønninger de siste årene). Lykke til med gjennopptatt hobby.
 8. Enig med siste taler. Det er så vakkert det man kan få ut av MSFS, og når storgutta kommer på banen med sine fly vil vi begynne å nærme oss et punkt det skille mellom sim og virkelighet er vanskelig å finne.
 9. Takk for tilbudet, men er skeptisk til 6gb minne. Ligger på grensen allerede med 8gb på 1070-en som står i maskinen i dag. Enn så lenge funker reparasjonen min, så jeg lar høre fra meg om det blir fullstendig krise.
 10. Hei I morgentimene i dag bestemte ene viften på skjermkortet mitt å ta sein juleferie. Symptomene var at de to som ble etterlatt måtte jobbe på på fullt hele tiden, noe som førte til en hel del med støy. Det viser seg at dette er en innebygd sikkerhetsfunksjon når en av viftene ikke fungerer som den skal. En kjapp titt bekreftet dette. Jeg har fått plukket fra hverandre kortet og viften, rengjort og utført en midlertidig oppsmøring med litt WD-40. Viften fungerer, men med en liten ulyd. Denne lyden forteller meg at løsningen ikke er varig. Det er jo nærmest umulig å få tak i skjermkort for tiden så om noen her har et utrangert kort liggende, helst GTX 1070 eller senere, kan jeg absolutt være interessert i å komme i kontakt med deg.
×
×
 • Opprett ny...