Gå til innhold

Stian Rolandsen

Members
  • Innholdsteller

    2 048
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    10

Stian Rolandsen vant sist dagen den 12. juni 2022

Stian Rolandsen hadde det mest likte innholdet!

Om Stian Rolandsen

  • Bursdag 18. des. 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stian Rolandsen's Achievements

90

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så bra. Da kan jeg endelig fly nord for Trondheimsfjorden igjen. Enig med Ernst. Det virker som de ikke helt har forstått hvor lyst det faktisk er her nord i den lyse tiden av året. Uansett, veldig flotte bilder.
  2. simbrief.com Trenger egentlig ikke lete så mye lengre i mine øyne. Så kan det selvfølgelig være noen som har bedre forslag.
  3. Om de skulle endre på terms of service nå, så har de uansett allerede avslørt "hvem de er". Historien viser at det kan gå fort nedover etter at man har irritert på seg flightsim-miljøet.
  4. De har sluppet en for MSFS: https://store.thresholdx.net/collections/plugins/products/xenviro-2020
  5. Har oppdaget dette. Har derfor gått over til å bruke Xenviro for vær.
  6. Vil bare legge til her at det ligger en nokså detaljert tutorial som kan være lurt å gå gjennom i mappen til PMDG. ...\Community\pmdg-aircraft-737\Documentation\PMDG_737_MSFS_Tutorial.pdf Da jeg var fersk brukte jeg å utføre disse slavisk minimum en gang når jeg hadde skaffet meg et nytt fly. Du kan bruke denne som en "sjekkliste" på hvilken som helst rute til det sitter. Når alt er på plass kan du begynne å tilpasse deg til vanlige sjekklister. Når det gjelder FPS så er det lurt å teste deg frem med hvilke innstillinger som har mest effekt på FPS. Jeg bruker også MSI Afterburner eller lignende for å se hvor mye de forskjellige innstillingene påvirker CPU og skjermkort. Hvis CPU feks ligger å banker på 100% hele tiden så vil FPS begrenses av den. Vær oppmerksom på at skjermkortet vil ligge nært opp mot 100% uansett hvis du ikke låser FPS.
  7. Spennende: https://fselite.net/news/fenix-simulations-announces-high-fidelity-a320-ceo-for-msfs/ https://fselite.net/originals/first-look-at-fenix-simulations-a320-for-msfs/
  8. P3D V5.2 Finale 04L EKCH, FSLabs A320SL. Gleder meg til jeg får dette i MSFS, men enn så lenge duger P3D og vell så det.
  9. Jeg har et inntrykk av at det kun er idet du lander at flyene dine er rett vei (så får vi heller diskutere hva som er rett vei ved en annen anledning)
  10. Captainsim har alltid vært en møkkaprodusent. De slipper addons som knapt er forbi alpha og tar godt betalt, og i mange tilfeller kommer aldri produktene forbi beta-stadiet Dette har de gjort i alle år. Base pack og expansion pack for hver minste ting. Kyniske, pengegriske og forferdelige mennesker. Hold dere unna og fjern alle bokmerker til sidene deres, og ikke la dere friste av bilder og artikler om produktene deres.
×
×
  • Opprett ny...