Jump to content

Stian Rolandsen

Members
 • Content Count

  1,992
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Stian Rolandsen last won the day on August 18

Stian Rolandsen had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Stian Rolandsen

 • Birthday 12/18/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lagt deg til på følger. Dropper innom om jeg ser du er live.
 2. Dette var trist i utgangspunktet, som det jo alltid er med ulykker med dødelig utfall. Ekstra trasig er det å lese at et av medlemmene her inne er en av de omkomne. Måtte begge hvile i fred og mine tanker og medfølelser går til deres etterlatte.
 3. Høres ut som mindre heldig ut med slike kapteiner. Historien er dessverre full av tragiske ulykker som kunne vært unngått med bedre fokus på samarbeid og gjensidig respekt mellom FO og kaptein.
 4. I mine øyne ser ENBO ut til å være klar for release....
 5. Etter å ha lest innleggene til Torbjørn M så tenker jeg at en "liker" knapp hadde vært på sin plass
 6. Har kontor med utsikt rett mot hangaren. Jeg skal finne på noe kontorarbeid den dagen...
 7. Ok Tore, det kan jo godt være at de ikke hadde kommet seg lengre da jeg var der på Torsdag. Hvordan var opplevelsen? Er redd det blir passe dritt å sette seg ned hjemme etter en tur i de simulatorene ;D
 8. Jepp det er P3D de bruker. Kan se ut som de kjører stock, uten ekstra scenery. Vi har levert ventilasjon i bygget og jeg snek meg til en liten titt under en testtur. Turen to av fra LOWI, og slik jeg oppfattet det så var det uten noen form for addons. Håper de skaffer FTX Norway om ikke annet. Synd om ikke det du ser rundt deg er så realistisk som mulig.
 9. Denne videoen gir de fleste svar angående lås på dør til flightdeck. I forbindelse med et illebefinnende så vil man kunne komme inn til flightdeck etter 30 sekunder dersom ikke noen av pilotene hindrer det.
 10. Bor i Bodø og jobber rett ved terskelen på 25. Det jeg har observert er at så snart flyene er gjennom skydekket og har visuell kontakt med flyplassen så "forlater" de LOC. De aller fleste flyr rett over Rv80 på tur inn mot Bodø når de er visuelt. Har også sett de som følger LOC helt til minimumshøyden før de retter seg inn, men dette er som oftest observert på dager med litt ruskete værforhold. Så har du "gærningene" i Widerøe...Det skal være skikkelig dårlig vær før du ser de følger ILS inn til 25.
 11. Flying Tigers Group: http://flyingtigersgroup.org/portal/en-us/home.aspx Her kan du velge mellom flere forskjellige selskaper, men som pilot hos et av selskapene så kan du fly ruter for alle selskap. Har et eget acarsprogram som logger alle flights og lar deg sende inn pirep ved endt flight.
 12. Moderator: Vennligst slett denne tråden. Har vært i kontakt med Dag.
 13. Har gått på en liten smell her før helgen. Mine 12 år gamle CH Pedaler takke for seg i går etter lengre tids sykdom. Nå er jeg ute etter å få kjøpt meg nye og er ute etter å få kontakt med ansvarlige for nettbutikken. Har forsøkt å sende beskjed. Telefonnummeret som står oppgitt ser ikke ut til å ende noen steder. Jeg bor i Bodø og hadde håpet på å kunne hente varene personlig. Noen som kan hjelpe meg her?
×
×
 • Create New...