Gå til innhold

FredrikB

Members
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

FredrikB's Achievements

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Aha! Det forklarer nok mye, om ikke alt. Burde selvsagt gjort litt mer research på prisjakt før jeg la den ut. Takk dere!
  2. Er det ingen interesse for denne på tross av lav salgspris?
  3. Hei alle sammen! Selger min Honeycomb Alpha Yoke. Har nesten ikke vært brukt og tilbrakt så og si hele tiden sin i esken. Kun brukt en håndfull ganger. Selges fordi den rett og slett ikke benyttes. Finn-annonsen her: Honeycomb Alpha Flight Controls | FINN torget -Fredrik
  4. Da fungerer det igjen her! Var egentlig litt godt å få bekreftet at det ikke var brukerfeil fra min side! 😅
  5. Takk! Har forsøkt å "presse" frem oppdatering gjennom både Store og Xbox-appen uten hell. Ser at min versjon er 1.29.28.0 - så det må være noe her. Forsøker med blanke ark igjen, hvem vet kanskje det går.
  6. Hei dere, Helt fersk på (for meg) nye MSFS. Har startet opp med ny PC og helt fersk installering simmen, men kommer ikke forbi feilmeldingen på bildet. Nå er den ganske selvforklarende, men spørsmålet er hvordan i alle dager oppdaterer jeg programmet som den ber om? Har kjøp standard-versjonen gjennom Microsoft Store - mulig det var en tabbe? Ingen oppdateringer å finne i Microsoft Store i alle fall, og heller ingen mulighet å komme forbi eller videre fra feilmeldingen i simmen. All hjelp settes pris på!
  7. Jeg tar gjerne Ch Flightsim Yoke (med Mixture og Prop rpm røde)!
×
×
  • Opprett ny...