Gå til innhold

Andrew Thomsen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  9 569
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  94

Alt skrevet av Andrew Thomsen

 1. Plages faktisk at jeg ikke blir kvitt den gule rammen rundt det svarte i mitt gamle ENGM prosjekt. De jeg har laget i den interne editoren derimot, tillater meg å gjøre dette. Derfor må jeg oppdatere ENCN og ENSO, men avventer til det er flere bugs å samle; oppdaterer ikke bare på grunn av et og annet skilt er feil. Og takk for info.
 2. Akrobatfly konvertert til militære formål ser det ut som....
 3. Kommer ikke til å gå for smådetaljer modellmessig, men jeg laster vel opp en ny versjon om ikke lenge der night begynner å ligne noe, i alle fall på main apron. Kommer litt ground merking og, da jeg oppdaget jeg kunne tegne store elementer og bare copy-paste de. Så slutt på tullete taxiway kantstriper (som i AoN) på main apron i det minste. Er litt opp og ned med simmen for tiden, men scenerydesign delen har blitt kraftigere og enklere.
 4. Alpha 12 og opp er offentlige ja. Jeg har patchet 12 til 13, og versjon 14 kommer om ikke lenge, og da kan jeg kanskje åpne prosjektfilene mine. Har ellers forsket litt på belysning, og med sveitserkniven ModelConverterX fikk jeg til pærer i egne lysmaster sånn plutselig. Brukte Object Hierarchy for å slette de gamle mastene, og skrudde i pære (Attached Objects Editor), deretter utplassering og ny Build med ADE.
 5. Det fungerer foreløpig bra for afcad, aprons, modeller og excludes. Det gjelder å gjøre så mye som mulig ferdig, da ADE ennå ikke kan gjøre alt det som jeg gjør i Editoren. Jeg fikk ikke ikke åpnet min gamle ENGM FSX bgl, får heller ikke åpnet de gamle prosjektfilene, men fikk hjelp av ADE utvikler til å få inn ENGM prosjektet. Det er fordi jeg har Steam versjonen av FS20 at jeg sliter litt ekstra. Anyway, når fornøyd med prosjektet i ADE, kjøre Build. Deretter ta backup, for resten (exclude beacon og legge til Services) måtte jeg gjøre i Editoren, og etter det kan jeg ikke gå tilbake til pros
 6. Utålmodighetsversjon av Gardermoen, last ned her: Bit dere merke i følgende: ************************ - Dette er en Alpha versjon, basert på min siste FSX versjon. - Nei som vanlig til å lage animerte gates, da jeg ennå bruker gamle Gmax, og ellers venter på paywaren. - Jeg kommer ikke til å lage perfekte taxiways eller ground merking. Venter på paywaren der og. Trur eg 😛 Kjente feil: ********** En hel masse. Toppen av tower er bak frem, taxiways passer ikke til underliggende foto og tusen ting til. Hensikten med denne alpha opplastingen er kun (for min del) å
 7. Overraskelse fra deg dette, Christer. Nå har jeg bare vært på jernbanemuseet i dette området, og ellers inspisert OL anleggene på Lillehammer den tiden jeg var en del av NSB pakka som leverte transporten, men kan fra mitt lille ståsted fornøyd kjenne meg igjen ja. Well done!
 8. Funker helt knall, mange takk! For min del, siden mine gamle modeller ikke har animerte gates (og dette kommer jeg ikke til å stresse med i utdaterte GMax), må jeg endre alle Gate til RAMP_GA_LARGE for å bli kvitt feilmeldinger. Endrer da gatene til dette i ADE eller i editoren, og endrer første del i din XML til det samme. Funker nå gulle godt på ENLI, ENCN, ENTO, ENTC og ENGM (experimental versjon der jeg gjør det jeg kan i ADE Alpha, deretter overføring til MS editoren). Var viktigst for meg å bli kvitt de der sykegule menneskene og trallene på GA parkeringer😂🤠.
 9. Har et Asus GTX 1060 6MB OC i originaleske, rengjort og lite brukt. Du skal få det for en tusing pluss frakt. Det krever en solid power supply.
 10. Denne ENBO versjonen står utvilsomt til gullmedalje.
 11. Ser bra ut det der, men for min del legger jeg bort alle midlertidige fixer inntil Asobo tar grep. Er og den fare at når de tar grep, blir alt galt (igjen) fordi man glemmer å ta bort alle midlertidige fixer... er lik ond sirkel. Fordøyer alt dette da med en MacLeod's 😇
 12. Bra addon dette, og takk til makerne. Selv har jeg vært på Ekofisk den siste måneden, og vi har som supplybåt levert og gått mellom 6-7 rigger daglig, sabla stress og gretne matroser, nå og da en sur elektiker (meg) også. Fint dette kommer på plass, for når man ser det fra mitt ståsted er opplegget gigantisk, svære byer uti der med tusner av mennesker.
 13. Samme her, men ser ut som content updates for det meste, forventer ikke fjellfix og slikt. Updaten gikk for kjapt til at jeg tar for godt den tar seg av en massiv scenery update.
 14. Rune, Har det vel enklere enn mange av dere da jeg kan konsentrere meg om modeller og flyplasser mens fjellene blir til røykfrie vulkaner og vannet renner opp; rart ikke MDG har tatt fatt i dette forlengst, men de sitter vel alle fast i en elektrisk bakevje. Asobo får bare ta den tiden de trenger, og i mellomtiden kjører jeg og litt tog, spiller first person shooters, vurderer DCS og er slettes ikke gretten, men det skyldes vel en single malt... 😂
 15. Da er versjon 1.7 ute, som vist på bildet i første innlegg.
 16. Heldigvis kan jeg drive med scenerydesign inntil de fikser elendigheten... 😇
 17. Da er rødmerkingen tilbake for fullt. Den var nesten utvisket da jeg fløy derfra for fire uker siden, men da jeg kom hjem Onsdag var det nymalt, og fargen er akkurat som på bildet. Mange takk til Kjetil Garpestad for den globale rødfargen, blir obligatorisk her i gården. Laster opp en oppdatering om noen dager.
 18. Det er nå sikkert delte oppfatninger av både f-ord og "suppegjøker", alt etter hva man blir programmert til av "mediene".
 19. Gjorde det samme med AoN shelterne opprinnelig, og de ble vanskelig å finne. Er jo mer enn bra nok det jeg ser på bildet ditt, for min del er 3D gress på shelterne ganske så uvesentlig. Når det gjelder andre detaljer, er det kanskje en ide at de som har P3D med AoN tar noen screenies for deg. Selv har jeg pakket ned P3D for godt.
 20. Kjetil; kan sende deg AoN shelter texturen i PSD format om noen dager,så kan du evt bytte gressbiten.
 21. Takker! Var temmelig frustrert da jeg ikke fant denne texturen selv i Steam versjonen før jeg reiste til sjøs. Funker den og i spesifikk scenery fil? Den vil ikke ytterligere redusere den custom texturen jeg alt bruker?
 22. Det burde fungere med polygon som vist på bildet, og sette samme egenskaper som poly for hele flyplassen, krysse av for Vegetation og dra slider 2 ned til null. Har dog ikke prøvd dette selv ennå utenfor hovedflatten...
 23. Det er ofte heller ingen vits å bruke f.eks 4096 texturer til bygninger, såfremt det er snakk om bare rette vinkler. I AoN er de texturene jeg har laget selv (og det er mange) - kun 1024 x 1024. Skal man dekke en voldsomt stor flate kan det ha en hensikt å gå opp i texturstørrelse, men simmen liker best at man heller deler et langt bygg opp i seksjoner. Gjorde dette på ENGM terminal pirene, en 1024 textur x 5 for å dekke cirka 500 meter. Det var og noen på FSdeveloper som prøvde seg med 2048 texturer for ground merking. Der ble resultatet *styggere* enn med 512 x 512 texturer, trolig fordi stø
 24. Godt å se ENBO endelig kommer på kartet, spesielt nå som meshen og blir reparert nå og da. Sitter på masse materiale, men er ikke hjemme før den 6 cirka. I mellomtiden er det lurt å laste ned ModelConverterX, den er nemlig excellent til å åpne AoN librarys for å spionere på alle modellene, hvordan de ser ut.
 25. Jeg har oppdatert sceneryet med korrekt taxiway skilting og litt mer ground merking, samme linken.
×
×
 • Opprett ny...