Gå til innhold

Andrew Thomsen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  9 441
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  70

Alt skrevet av Andrew Thomsen

 1. Klart jeg er sikker🤬... 😇... 🤠 AIFP for MSFS2020 kan lastes ned her: http://stuff4fs.com/open.asp?Folder=AIFP&JS=TRUE I readme beskrives hva man stiller inn i FS2020 for å få i gang AI trafikk, og hvordan man manipulerer kjente AI modeller til å virke.
 2. AI Traffic er alt mulig, da AIFP nå er kompatibel med MSFS. Man kan bruke default Airbus i passende livery, samt FSX modellen til velkjente freeware AI fly. Skal derfor rigge Norwegian og SAS trafikk når jeg endelig får satt foten på land.
 3. Litt superdetaljering på gang mens vi losser brine til Martin Linge:
 4. Se om du ennå har mulighet til å ha usynlige runways. Brukte det i P3D for luftambulanse og politi heli AI trafikk. Mulig vi må vente på ADE før dette blir mulig dog...
 5. I tillegg til VKB'en skal jeg ha TM Airbus stikke og throttle. Men det er fare for at det ikke er på lager før jul, og i så fall går jeg for TM TWCS throttle.
 6. Jeg har både bygninger og flyfoto til plassen. Men lager ikke ting basert på ehh, oppfordringer. Starter med en større flyplass etter mitt valg - kun om SDK og simulator blir noenlunde feilfrie... og når jeg selv har lyst.
 7. 7-zip. Svikter aldri der Winzip og Winrar gir opp av og til.
 8. Min er lite brukt, mint condition, og til salgs. Du kan og få stikka med på kjøpet. Den er ombygget for å gå lettere, men jeg har mistet den store fjæra som stod i originalt. Alt i originaleske. Kan ikke sende før om fire uker da jeg er til sjøs.
 9. Jeg er ikke fornøyd med Warthog etter at TM gikk over til dette dumme glideskål patentet som napper pga dårlig fett, i stedet for å bruke tradisjonelle to akser. Derfor blir min Warthog snart til salgs. Og jeg går for denne, som er varmt omtalt av bla. en pilot fra Russian Knights, som flyr Su-27 real-life. Ikke helt billig, men sikkert bra. https://flightsimcontrols.com/product/gunfighter-mk-iii/
 10. Har problemer med SDK og Editor. Ingen problemer med VFR map. Ellers det andre nevner med manglende displayer, etc. Vet ellers at det som ligger i community mappe ofte fører til CTD. Har ingen fixes inne annet enn utvidet funksjonalitet for bussen (A320NX).
 11. Når en venner seg til småbugs og har riktige kurver på alt input rasket, klarer nå jeg å fly Airbus'en ganske så mykt fra A til B. Thrustmaster Airbus Joystick og Throttle quadrant blir neste... og Warthog'en skal selges.
 12. Regner med å slippe en førsteutgave noen uker etter jeg kommer hjem... såfremt SDK ikke feiler, noe som 6.0 gjør. Blir da uten korrekt afcad da jeg ikke ønsker å bruke den skjelvende, interne editoren til det for tiden, mange mennesker som sliter med den til litt større flyplasser. Jeg avventer Airport Design Editor til slikt da jeg ikke ønsker å være forsøkskanin mer enn jeg allerede har vært. Gjør ferdig tårnet og noen endringer på terminalen her ute, vel og merke når sjarken ligger noenlunde stille. Håper Gaya ikke lager sloppy afcad...
 13. Årsaken kan muligens være at Frank mangler pitch og range, tror de er obligatoriske. Mener jeg hadde same problem med ADE langt tilbake.
 14. Du må legge inn ILS manuelt på Rad/Nav siden, gjelder alle airlinere med FMC, bug i simmen dette.
 15. Puuh godt jeg bare driver med noen få 3D modeller foreløpig...
 16. Har litt igjen der og til sjøs i morra, så det må vente litt. Oppdatert afcad kommer ikke før ADE verktøyet er ute.
 17. Hadde samme spøkelser med AS ENVA, så midtnorge fixen er satt på vent her.
 18. Ikke tale om jeg skal gjøre alt det der for at det skal virke, er nok de som har mye å fikse 😉 Men jeg fikk lasta ned Carenadoen, tar dog ennå ikke sjansen på EKCH. Syns FlyTampa bør komme på banen og legge det ut steder som fungerer...
 19. Har alltid likt den. Ryker godt ja, og var effektiv til formålet. Styggeste fly? Super Guppy...
 20. Er i gang med det gamle monsteret Gmax og fikser litt på tårnet - var fullt av bugs, men straks ferdig (er noen bugs uten min kontroll og, så må lure og trikse i diverse verktøy 🤪
 21. Lander der Onsdag, tar noen shots fra apron om jeg husker på det.
 22. Ja så gæli det er nå for tiden, har jeg lagt inn driverne for Thrustmaster Warthog Throttle og F-16 Stikke, så får jeg i alle fall sjekket og kalibrert de utenom simmen. Og jeg må nok oppgi mine steingamle Simped USB Pedaler. Blir innkjøp av TM Pedaler, så kan jeg endelig styre kurvene på de og.
 23. Når jeg konverterer med McX, er PBR = True når jeg ser på materialegenskaper. Stiller i tillegg noen parametre jeg har lært fra FSdeveloper. Kan ta noen shots av de og evt poste i en ny tråd. Viktig er colour settings, Emissive skal være hvit for Natt. Colours altså 3 x sort og 2 x hvit for vanlige materialer. Man må sette noen options i McX for at rett type glTF skal eksporteres med en xml fil og bin fil. Ved eksport velges til slutt "MSFS glTF".
×
×
 • Opprett ny...