Gå til innhold

Andrew Thomsen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  9 658
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  105

Alt skrevet av Andrew Thomsen

 1. Hei Stian, beklager sent svar da jeg fikk myokarditt (betennelse i hjertet), så etter å ha blitt beroliget av diverse akutter rundt forbi i landet har jeg fått ny PC i hus og kontakter deg på PM i morgen 🙂
 2. Får straks ny PC levert, og kan tilby denne: Multicom Lyanna, i7 9700K, LGA 1151, Asus Rog Strix RTX 2070 Super 8GB, 512GB primær SSD, 1GB sekundær SSD (begge M2) - innkjøpt 23.12.2019. Denne kjører lett spesielt gamle CPU-intensive simulatorer, og er vanvittig stillegående (Fractal Design kabinett). Du skal få den for 8000 pluss frakt - i originaleske. Er verdt å nevne at RTX 20 serien kjører eldre spill bedre enn 30 serien, så trygt kjøp med RTX 2070.
 3. Bra jobbet... er glad jeg slipper å tenke mer på dette selv - nå skal jeg bare fly i hva dere produserer og lene meg godt tilbake i gaming stolen.
 4. Hei Gunnar - den der holder nok deg flyvende i lang tid fremover. Jeg er ennå Intel Fanboy - men er på 3080 både på stasjonær og bærbar PC. Plages for tiden med tearing på den bærbare og det går mot ny retur. Bærbare fikk aldri til dette med full-screen og problemet eksisterer den dag i dag.
 5. Har laget denne flyplassen noen ganger, ser intet å pirke på. Koding av parkeringer er alltid feil, regel mer enn unntak.
 6. Sist jeg holdt på med dette, var det ennå ikke mulig å få bort de lysene, er plaget med de på ENLI. Kan lønne seg å sjekke innom FSdeveloper.com om noen der kanskje har funnet en løsning.
 7. Kjent problem dette. Jeg har mange ganger fått kjeft fordi AoN tilsynelatende ikke var "i orden". I ettertid viste det seg at andre utviklere hadde litt å ta igjen.
 8. Det er ganske enkelt. Se mitt svar på første innlegg. Fortell meg deretter hva jeg skal si og ikke skal si. Til slutt ender det opp med at jeg ikke kan si noe som helst. Not going to happen.
 9. Ikke alt som stemmer med vestlige såkalte "medier" - selvsagt er det business as usual fra land som ikke er instruert til å "hate" Russland.
 10. Det er mye terreng på både ENBR (rullebanen er berg og dalbane) og på ENBO (med masse berg og skråninger overalt i det militære området). Jobbet hardt selv for at dette skulle bli gjengitt sånn noenlunde, tror jeg la inn 40+ skråflattens på ENBO for AoN, puuh for et slit.
 11. Skudd i blinde: Du har ikke ORBX AI trafikk i gang? De har slikt i enkelte scenerys, og det kan slås av i settings.
 12. Det "grønne skiftet" er ingenting annet enn "den grønne avgunnen". Som et eksempel nevnes aldri at en vindturbin har en effektivitetsfaktor på rundt 30%, kontra vannkraftverk som ligger på rundt 86%. Vedlikeholdskostnader snakkes det heller ikke om. Og nå halter hele Eurompa pga grønn toskeskap - og hvem betaler? Jo - vi gjør det. Men for å komme til poenget, jeg har i egenskap å være maritim elektro automasjonstekniker siden 80 tallet en viss feeling med batterier (som koster minst like mye å produsere som "ugrønne" ting)... og du får meg aldri inn i et batteridrevet fly. Jeg kan dog snakke positivt om radiostyrte helikoptre. Der står jeg i alle fall trygt på bakken når batteriet svikter :-p
 13. Å få de til å bli stille er umulig. De nye flyene jeg ønsker er da selvsagt ikke turboprop. Ellers, for min del, to-tre dager før suset i ørene forsvinner.
 14. Var ikke en påskehare å se i området etter den flighten, alle var i skjul med bandasjer rundt ørene.
 15. Flyr nå mye med de for tiden (300 muligens) - i alle fall til og fra Florø. De gamlingene er i alle fall stillere enn Q400 - får vondt i ørene av de; det ringer i ørene to kvelder etterpå en flight. Flydd mye i corona tider med den nye ERJ'en, og den liker jeg, bortsett fra setene. Men det er tortursetene WIF bestiller, ikke Embraer sin feil. Uansett hater jeg og ørene mine turboprop som passasjer, så jeg håper på nye fly som er først og fremst stillere. Mitt skrog tåler ikke mer i sin ungdom nemlig😇😂
 16. Et fly som fullt og helt er bygget fra starten av som fly by wire kan jeg sette meg i. 737 Max er ikke dette, men et eksperimentelt lappverk.
 17. Ja sier det igjen, flyr mye med både WIF, SAS og NAX for tiden (real-life), og vil helst ikke sette meg inn i et fly som i utgangspunktet er aerodynamisk ustabilt hvorpå problemene løses med software. Skyt meg om jeg ble litt off-topic (igjen) 😉
 18. Ikke det billigste adventslyset som kommer ut av etterbrenner'n, men skitt la gå.
 19. Den spøken er ganske så passende, og modellen førsteklasses!
 20. Intet her, bruker gmail. Slo forøvrig av alt av varsling i går da jeg ikke trenger bli mast på pr. mail... logger inn og sjekker når JEG har lyst 🙂
 21. De fleste av oss er aldri på spesifikke flyplasser real-life, hvilket er min tankegang i AoN: Glatt eller matt, hvem vet? Bare bygget ligner OK er det bra nok, om et dørhåndtak mangler, ringer jeg Byggmakker.
 22. Jeg har ikke brukt FS20 på en god stund nå, men det er uten tvil den som lager mest støy, så jeg tror ikke dere skal fortvile for mye over PC'en dere har. FS20 er bygget på FSX så teknikken er ennå geriatrisk og trolig CPU intensiv.
 23. Det er enten CPU eller PSU vifta. Jeg pleier å bruke Noctua vifter for CPU'er, og innkjøpe PSU'er (strømforsyninger) som er kjent for å være stille. Men da koster det litt. Det hjelper og å bruke kjente kabinetter som har et godt rykte for å være stille... mine erfaringer med Fractal Design kabinetter er meget gode, og de slår Corsair kabinetter ned i støvlene. Multicom leverer PC'er med Fractal Design, og ukjent merke CPU kjølere som er kliss like Noctua sine. Første gang jeg slo på min nye stasjonære fra Multicom, trodde jeg den ikke virket, for jeg hørte ikke noe, men da var den i gang. Uansett bra design, blir det nok litt bråk uansett, spesielt om man bruker gamle simulatorer som er kjent for å være CPU intensive.
 24. Kjetil, nettopp der har du årsaken til at jeg alltid skygget unna animerte gates. Var massivt kompliserte å få til med gmax uten et helt team til å hjelpe... så det er en meget god løsning å bruke statiske.
 25. Det har nok ganske enkelt med strømningsberegninger (aerodynamikk) å gjøre, vurdert ut fra flyets center of gravity og hvordan turbulensen fra vingene virker på høyderor. For eksempel står høyderor på F-4 Phantom vinklet litt nedover, er nok pga det spesielle halepartiet og at motorene blaster ut rett under.
×
×
 • Opprett ny...