Gå til innhold

eddie6413

Members
 • Innholdsteller

  178
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

eddie6413 vant sist dagen den 13. juli 2022

eddie6413 hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

eddie6413's Achievements

31

Nettsamfunnsomdømme

 1. Etter enda mer fikling så klarte jeg å få simmen "smooth" når jeg flyr. Dette gjorde jeg ved å slå av ASW og å sette opp pixels til 1.3. Så nå prøver jeg å finne ut hvordan jeg kan få et klarere syn når jeg ser ut. Alt er på en måte blurry....
 2. Hvordan slår jeg det av og hvor?
 3. Har fiklet en del og fått til en smooth bevegelse nå i Quest 2. Men... problemet nå er at alt utenfor cockpiten er på en måte bølgete og når jeg flyr småhopper alt utenfor. Uansett om jeg setter alt på lavt. Er som å se igjennom varm damp som stiger fra asfalt....er min eneste måte å beskrive det på. Har ikke siste Nvidia driver da...men nest siste. Bruker Oculus debug tool, og Open XR.
 4. Er det noen her som har noen "settinger" å dele? Jeg får ikke MSFS 2020 til å være spillbar i VR. Det bare hakker når jeg vrir hodet og det blir værre jo lenger jeg er inne i simulatoren. Har 3060 GTX kort.
 5. Har GSX, pmdg, FS2Crew, Simbrief panel, FSTL og FSHud. Så håper jo det skal funke 🙂 Vurderer å kjøpe Quest 2. Erfaring med den?
 6. Jeg vurderer å kjøpe VR... men lurer på en ting. Kan man bruke FSTL eller annen AI med VR? og fshud?
 7. Pro ATC er bra, men jeg liker ikke at man ikke får riktige callsigns. Norwegian har feks NORDIC, men i Pro ATC er det eneste valget NORWEGIAN....Så pga det har jeg gått tilbake til FSHUD, og bruker i tillegg FS2CREW med stemmestyring.
 8. Så den 🙂 Virker veldig bra 🙂 Men jeg er også spent på om dem kommer til å forbedre ATC. Ser det er liveries der....så hvis dem kommer med det så bør også ATC forbedres vesentlig 🙂
 9. Jeg har sikkert levd under en stein for tiden..men har oppdaget at flere sletter sine filer fra flightsim.to til feks flightsim.com? Hva er grunnen til det? Synses flightsim.to er en veldig ryddig og fin side og enkel å finne addons på. Noe jeg har gått glipp av?
 10. Hvilken driver er det som er best nå? Har hatt samme driver lenge nå og tenker jeg må oppdatere...
 11. Jeg flyr PMDG 737-800. For det meste Norwegian sine innenlands ruter. Den ruten jeg flyr mest er Molde (ENML)- Gardermoen (ENGM), noe jeg skal gjøre i kveld også, for så å avslutte med Gardermoen - København (EKCH).
 12. Ok. Skal prøve det. Det jeg liker med Pro ATC er at copiloten begynner descent automatisk..Gjør Fs2Crew det også? Men selv om jeg bare bruker Pro Atc så slår den fremdeles av LNAV og VNAV ved approach. Noe som fører flyet ut av kurs hvis jeg ikke setter dem på igjen.
 13. Sliter med at Pro ATC slår av Lnav og vnav før approach. Noen som vet hva jeg skal gjøre for å unngå det? Og en annen ting...hvordan får jeg Pro ATC til å funke bra med Fs2Crew? Hvilke settinger må jeg gjøre?
 14. Har disse selv også. Virker bra hos meg. Hadde problemer med en usb port en gang men byttet port og da virket alt som det skulle.
 15. Jeg får ikke koblet dem sammen. Noen som har en beskrivelse? Når jeg starter injector så står det bare FSLTL injecting og ikke FS Traffic...
×
×
 • Opprett ny...