Gå til innhold

Morten Isaksen

Members
 • Innholdsteller

  187
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  6

Morten Isaksen vant sist dagen den 10. oktober 2020

Morten Isaksen hadde det mest likte innholdet!

Om Morten Isaksen

 • Bursdag 9. april

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Morten Isaksen's Achievements

81

Nettsamfunnsomdømme

 1. Må ha for min del, uten tvil 😀 Meget godt fornøyd med A-28R Arrow III, men blir nå enklere å stige med last.
 2. I just completed this quiz. My Score 40/100 My Time 37 sekunder  
 3. Oversikt over kjøp sceneries for msfs. Mangler det noen viktige så klag til meg https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1GiGTrFKShs_pKDC9cSz0jP1d5k6dgdni&usp=sharing
 4. Vet ikke om det fungerer, men anbefaler å sjekke Spad.next som skal ha støtte for GoFlight
 5. Ja, superfornøyd med min italienske dame Kan være utfordrende hvis man har dårlig sikt, og må ta andre valg for å komme over fjell eller to.
 6. Ser ut til at det er enten A32NX, C152x, cj4 eller G36 som skaper problemer. Fikk ikke startet MSFS igjen etter oppdateringen og den brukte uendelig tid for å bli ferdig med lastingen og henger med 25% cpu. Fjernet de 4 mappene og den starter raskt opp igjen. Starter flytur og hopper raskt tilbake til meny som før. Ser nå ut til at det er snø der det er snø
 7. Etter første flygning så kommer jeg ikke tilbake til hovedmenyen. Flightsimulator bruker 25% cpu og ingen ting skjer. Måtte Kille programmet etter noen minutter. Andre som opplever det samme?
 8. Det meste finner du svarene på ved å se på videoen
 9. Det er ikke ofte jeg deler video her, men denne dokumentaren synes jeg var bra
 10. Takker for denne. Jeg er kanskje ikke målgruppen for testere du er ute etter, men bedre enn ingen ting 😄 Testet perlen mot default i msfs med standard ultra grafikk oppsett. Gikk fra 59fps til 58fps. Det er bare å gyve på med detaljer 😁
 11. FSPLink versjon 0.1.8 Ettesom jeg er plaget av å starte mange programmer før MSFS og alltid glemmer noen, så har jeg lagt til nye funksjoner i FSPLink. FSPLink kan nå starte automatisk andre programmer og prosesser når du starter MSFS. I tillegg til å oppdatere linker. Programmet sjekker om de allerede kjøres på pc'en for å hindre å starte like programmer. Du kan starte direkte fra programmet eller ved hjelp av kommando link "fsplink.exe -run-msfs" Path for Microsoft Store skal bli satt opp automatisk, men jeg har ikke fått testet det ettersom jeg har steam versjon Steam: steam://rungameid/1250410 MSStore: C:\Users\{brukernavn}\AppData\Roaming\Local\Microsoft\WindowsApps\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\FlightSimulator.exe Nye filer ligger alltid her: https://www.dropbox.com/sh/tslz3p6kg2svb7s/AAC0jWJGDpnNIRt7vGJsns3Ya?dl=0 Eksempel fra mitt oppsett:
 12. Takker for informasjonen. Har Steam versjonen med annen plassering og tenkte å legge inn mer funksjonalitet i FSPLink.
 13. Opplevde det samme på vestkysten av USA i går. Kommer du nærmere så forsvinner det eller blir mindre. Bruker ultra grafikk settings.
 14. Har Logitech X52 Pro og det fungerte fortsatt fint etter oppdateringen. Det var verre med tastaturprofilen som måtte skrotes og settes opp på nytt.
 15. Flere bugs.... Startet ny Flight. Det første jeg gjorde var å se meg rundt på flyplassen med drone, men etter noen få sekunder kom denne: Hender igjen hvis jeg prøver på nytt. Ser ut til at det er drone flyging og trykke "w" for fram og "F6" for å øke hastigheten samtidig som trigger feilen. Ser ut til at det er unfix versjon for min del
×
×
 • Opprett ny...