Gå til innhold

Morten Isaksen

Members
 • Innholdsteller

  171
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  6

Morten Isaksen vant sist dagen den 10. oktober

Morten Isaksen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

63 Excellent

Om Morten Isaksen

 • Bursdag 9. april

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. FSPLink versjon 0.1.8 Ettesom jeg er plaget av å starte mange programmer før MSFS og alltid glemmer noen, så har jeg lagt til nye funksjoner i FSPLink. FSPLink kan nå starte automatisk andre programmer og prosesser når du starter MSFS. I tillegg til å oppdatere linker. Programmet sjekker om de allerede kjøres på pc'en for å hindre å starte like programmer. Du kan starte direkte fra programmet eller ved hjelp av kommando link "fsplink.exe -run-msfs" Path for Microsoft Store skal bli satt opp automatisk, men jeg har ikke fått testet det ettersom jeg har steam versjon S
 2. Takker for informasjonen. Har Steam versjonen med annen plassering og tenkte å legge inn mer funksjonalitet i FSPLink.
 3. Opplevde det samme på vestkysten av USA i går. Kommer du nærmere så forsvinner det eller blir mindre. Bruker ultra grafikk settings.
 4. Har Logitech X52 Pro og det fungerte fortsatt fint etter oppdateringen. Det var verre med tastaturprofilen som måtte skrotes og settes opp på nytt.
 5. Flere bugs.... Startet ny Flight. Det første jeg gjorde var å se meg rundt på flyplassen med drone, men etter noen få sekunder kom denne: Hender igjen hvis jeg prøver på nytt. Ser ut til at det er drone flyging og trykke "w" for fram og "F6" for å øke hastigheten samtidig som trigger feilen. Ser ut til at det er unfix versjon for min del
 6. Fant synderen som alltid krasjet msfs til desktop når du går tilbake til meny. Synes kvalitet og logging må være bedre https://secure.simmarket.com/fs-academy-voyager-msfs.phtml
 7. Fjernet alt i Community og nå fungerte det å gå tilbake til meny fra flight. Fikk CTD uansett om jeg prøve USA, Norge eller andre steder.
 8. Er en annen tråd om oppdateringen. For min del er det unfix
 9. Tastaturet ble fikset ved å velge tastaturprofil, "Preset manager" og "Delete". Men fortsett å kræsje hver gang jeg skal tilbake til meny fra flight.
 10. Dette er ikke bra "Main menu" fra flight betyr CTD. Har prøv flere ganger med forskjellig steder og fly, men havner direkte til desktop. Får heller ikke forflyttet meg i cockpit med tastatur pilene. Alt pil opp/ned fungerer, men det blir knotete å forflytte meg for å komme til. Andre som opplever det samme? Oppdatert: *** ser ut til andre opplever de samme feilene Angående taster som har sluttet å virke i siste oppdatering: https://forums.flightsimulator.com/t/todays-update-11-24-20-broke-keyboard-arrow-keys/326164 Crash to desktop without error message:
 11. ja, enig at det er bortkastet tid og og lage noe som er likt. Brukte en helg arbeid på det, og på det tidspunktet var ikke MSFS Addon kjent. I tillegg så bruker jeg samme program til organisere filene for X-plane.
 12. Jeg vet ikke hvor mange som bruker programmet, men har nå lagt opp en ny versjon der dere kan ha mange profiler med eget oppsett. Nye versjonen finner dere her: https://www.dropbox.com/sh/tslz3p6kg2svb7s/AAC0jWJGDpnNIRt7vGJsns3Ya?dl=0 Fikk i dag CTD da jeg skulle fly faste steder i USA. For å gjøre det enklere så har jeg nå lagt inn mulighet til å ha egne profiler med oppsett der dere skal fly. Da slipper msfs å laste inn alt og det blir raskere oppstart eller at det blir CTD på grunn av konflikt
 13. Ja, jeg opplever det samme utenom noen av de minste flyene ved at de vingler i alle fire retningene. Synes de to flyene fra Carenado er vesentlig bedre. Flyr for det meste med Cessna 172 og de to Carebado flyene, ellers er det X-plane med wow faktor, og tja for grafikk.
 14. Enig med @Jan Reidar Storelvmo Venter selv at fs2020 skal utvikle seg og at x-plane er et alternativ nå. Demo av x-plane finner du her: https://www.x-plane.com/desktop/try-it/
×
×
 • Opprett ny...