Gå til innhold

Inge Jenstad

Members
 • Innholdsteller

  1 055
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  4

Inge Jenstad vant sist dagen den 25. oktober 2020

Inge Jenstad hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

45 Excellent

Om Inge Jenstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er et noen som har funnet litt bedre utseende på skogen i FS2020? Jeg synes at disse blomkål-trærne ser litt rare ut. Og hva med at sjø og nå, med opsjonen snø, så trekker vannet og isen (?) seg litt oppover land. Men jeg har ikke sett at landet vårt har blitt dekker med snø før nå. FLOTT! Mine innstillinger feil, eller ny opsjon med de siste oppgraderinger? Imponert over at fjordene blir islagt (kanskje litt i meste laget) men lengre ut med mindre brakkvann så ligger isflak ut etter fjorden. Imponert!
 2. Javel. Da ignorerer jeg dette og er takknemlig for rask respons. 😍
 3. Jeg vet at dette temaet har vært diskutert før og at det har kommet "fixer" for dette. Men etter siste upgrade har disse toppene/tårnene kommet tilbake. Jeg mottar gjerne tips fra dere.
 4. "Legges i community-mappa og prioriteres da over standardfila." Kanskje et betimelig spørsmål fra oss amatører: Hvordan bestemmer man prioritet i denne mappa? Hos meg så vises innholdet i alfabetisk orden.
 5. Å fytte rakkern. Dette ble i overkant for en som på 70-80-tallet (1900 altså!) var vant med Fortran, Cobol, Algol og litt assembly på ND-maskiner. Imponerende, men så har det blitt en fenomenal simulator også. Koser meg mest med VFR både i Norge og Midt-vesten.
 6. Hvem av alle disse firmaene som har sin logo presentert i åpningen av FS2020 er det som har laget hva? Har Micro$oft bidratt med noe, annet enn kanskje prosjektstyring? Kan sikkert "Go'ogle" meg fram til et svar, men jeg er sikker på at noen i denne gjengen med spesialister har utfyllende info, og kanskje også med opplysninger som ikke er helt offisielle. Fortsatt: God lørdagskveld!
 7. Jeg har en Spit for FSX (A2A - Wings of Power 3 Spitfire + Accu-Sim). Er et mulig å konvertere denne også?
 8. Et beist av en maskin. Forferdelig lydnivå. Man kjenner det dunker i brystkassa når denne tar av foran deg på diverse flystevner. O-i-i-i-i- !
 9. Ja, ikke alt er like komplett og ferdig i denne simmen. Men det kommer vel en update for dette også, skal du se. Vi som lever i håpet, vi blir tilgodesett en vakker dag
 10. Hvis du er ute etter å lage et ikon for FS-en på skjermen din, så bruk Windows starknappen (vanligvis helt nede til venstre) og finn Microsoft Flight Simulator (under 'M'). Dra dette ikonet ut på desk-top'en og, vips!, du har ikon! Men kanskje ikke dette du er ute etter?
 11. Vinnu-flyplassen i Sunndal trenger sårt til at noen klipper graset. Knehøyt (?) gras. Og, - er det vanskelig å legge inn nye bygninger for FS2020? Jeg har tatt en rekke bilder slik at Jan Nordberg lager tilpasninger i P3D. Men kanskje ikke så enkelt for en amatør å hive seg i kast med slike oppgaver.
 12. Hadde en tur "real time" i ettermiddag rundt Florø. ATIS meldte om "wind 275 at 46". Ble litt urolig tur, men det imponerte meg å se brenningene og bølgene på sjøen (kanskje ikke helt korrekte farger). FS2020 blir jeg bare mer og mer glad i. Går nå og venter på at det skal bli tilpasset fly til MS2020. gjerne GA.
 13. Er det noen ny merking som har kommet for flyplasser siden sist jeg var ute og fløy (5 år siden?)? Ser slike røde markeringer rundt parkeringsplassene. Kanskje greit å ha så man ikke overholder avstandsbestemmelser i disse corona-tider? 😁
×
×
 • Opprett ny...