Jump to content

Inge Jenstad

Members
 • Content Count

  975
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Inge Jenstad last won the day on December 27 2019

Inge Jenstad had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bra å ha en svigersønn som vet hva svigerfaren setter pris på.
 2. Stikka forover og motsatt sideror er vel løsningen på spinn.
 3. Nesten like bra grafikk på video nr. 2 som på den første.
 4. Er det noen av dere simmere som har gjort dere nærmere bekjentskap med noen nye simulatorer som jeg har fått tilsendt informasjon om. Det gjelder Pro Flight Simulator 2019 og Virtual Pilot 3D 2019? Kanskje rart at ingen forsøker å utfordre de eksisterende, som P3D, X-plane og DCS. Men markedet er vel mindre enn andre "spill". Om Virtual Pilot 3D skrives det: 1.) Choose frоm 200+ Planes & Helicopters 2.) Select Rare Planes, Built-In Tutorials 3.) Choose frоm 25,000+ Rеаl World Airports 4.) Experience Real-Life Helicopter Handling 5.) Realistic Controls аnd Instrument Behavior 6.) Integrated with Google Maps in Rеаl Time 7.) Enhanced “Ultra-Realistic” Scenery 8.) Multiplayer Enabled, FREE Lifetime Updates Og om Pro Flight Sim 2019: 1) Test Your Skills by Flying 120+ Different Planes 2) 20,000 Airports + World Scenery 3) Correct Airport Runway Lighting 4) Realistic 3D Cockpit views 5) 100% Free Updates / Upgrades For 5 Years Happy Landing!
 5. Henger meg på denne tråden, selv om jeg kommer litt på kant av emnet: Kan man fortsatt oppgradere til Win 10 uten vederlag? Mener jeg skal ha en *.msi-file på en av mine PC-er.
 6. Ja, har vært der. Mye fint å se. Ta en tur og god fornøyelse! Typisk svensk "blåselampe".
 7. For mitt vedkommende er siden mest nyttig for å kunne stille spørsmål (eller stille spørsmålstegn som mange politikere sier ) og å søke etter hjelp. Men en stor fordel har vært om man kunne legge ved en illustrasjon, et bilde eller et annet vedlegg - gjerne like enkelt som i Facebook. Ellers ønskes alle medlemmer på denne siden en Riktig God og Luftig Jul (?) og et Spennende nyttår.
 8. Installasjon av FSX under Win 10 er ikke så liketil. Win 10 tar ikke tak i og eksekverer autorun.inf. Se heller på CD-platen du har for FSX og se om du finner en file som heter install.exe eller lignende. Start direkte ved å klikke på .EXE-filen. Fant tilbake til mitt spørsmål under FSX om dette: http://flightsim.no/forum/index.php?topic=85681.0. Se denne tråden.
 9. Min første MS-FS tror jeg må ha vært versjon 2 og kanskje 1. Lastet inn på en IBM-kompatibel PC med to diskettstasjoner á 320 K (usikker!). Dette kan ha vært ca. 1983/1984. Da var det ikke snakk om å laste inn O/S først. FS gikk rett inn og la seg i "innerste kjerne". Siden tror jeg at jeg har vært gjennom samtlige MS-FS fram til dagens FS-X og nå til slutte P3Dv4. Egentlig en ubegripelig utvikling.
 10. Ikke så ofte jeg skulle ønske at jeg bodde på Ørlandet (flatt og vindfoilt!) men hadde kanskje et snev av denne følelsen i dag. Fikk tatt opp hele programmet, så nå kan jeg i ettertid sitte å være misunnelig på dignitærene som var invitert.
 11. Ja ja. Mange av oss har vært gjennom hele denne "arkaden". Men vi var ganske fornøyd underveis. Stadig forbedringer og nye fly, scenerier og selvfølgelig tyngre program. Disse flysimulatorene har nok vært en velsignelse for PC-industrien: RAM, CPU, GPU, HDD etc. Hurra sa produsentene.
 12. Ferdig testet! Det gikk bra i alle fall så lenge jeg holdt meg innenfor fedrelandets grenser. Tenkte kanskje at jeg kunne spare litt på tiden det tar å laste inn simmen, men det var visst marginalt. Og frames har jeg bra nok. Har satt 30 FPS begrensning, men klarer glatt 40 - 50 bortsett fra de travleste flyplassene (ikke PMDG!). Så det var lite å hente her, verken av det ene eller det andre. Så er det klarlagt. Har backup av Scenery.cfg så tilbake til standard.
 13. Hos meg er det for tiden 129 "Areas" før ORBX og de øvrige AddOns kommer i Scenery.cfg. De aller fleste Areas blir ikke blir brukt daglig. Kan man med fordel "klikke bort" (unable) de mer eksotiske stedene (Areas) i Config-filen? Ved å la dem fortsatt ligge inne i Config-filen så kan man alltids "klikke dem inn igjen" (enable). Og i Config-filen så ligger noen områder som Active=TRUE / Required=TRUE, mens andre er Active=TRUE Required=FALSE. Noen som har kommentarer til dette? Jeg tenkte jeg kunne teste dette nå.
×
×
 • Create New...