Gå til innhold

Inge Jenstad

Members
 • Innholdsteller

  1 072
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  4

Inge Jenstad vant sist dagen den 25. oktober 2020

Inge Jenstad hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

49 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg synes at mange av disse tutorials inneholder for mye snakk og unødvendig prat. Det virker som om de som lager disse er veldig glad i sin egen stemme. Kunne vært komprimert en god del. Men, dette er altså min egen utålmodige mening.
 2. Idéen kanskje god, men at noen orker å lage noe slikt, - se det skjønner jeg ikke. Men morsom? Utvilsom!
 3. Sverger du til Whiskey? USA-nsk eller irsk?
 4. Tror jeg prøver med SLETTMEG på denne.
 5. Her var det mye å prøve seg på. Må vel restarte sim for å få tilgang til frame rate i denne x box opsjonen.
 6. Ja, dette er fantastisk for en som frekventerer Vinnu, Oppdal, Årø og Kvernberget. Tusen takk for din ubegripelige innsats.
 7. Denne Baardsen-fyren kan visst litt av hvert. Takk for tips! (IGJEN)
 8. Men det forutsetter at man har en exe-file å starte opp. Hos meg har jeg en peker som ser slik ut:
 9. Igjen, tusen takk for alle gode tips. Alltid gode tips å få her på forumet. Dette gjør hverdagen (?) i lufta så mye enklere. Så nå er det bare å starte opp simmen og utføre "påleggene" fra ekspertisen. Et ønske til produsentene av FS2020: Når man har klikket på ikonet for å starte, kunne programmet ha respondert med et tydeligere signal om at "nå er vi i gang", for eksempel med å blanke ut skjermen eller med en annen velkomst. I min tid som programmerer lærte vi at det alltid var gunstig å informere om at programmene hadde startet, og at et evt. tok litt ventetid før alt var lastet i
 10. Har vært innom Flightsim.to og prøvd å få en oversikt over "fixes". Men ikke helt sikker på hvilke fixer som kan / kan ikke være med.
 11. Det er vel for å unngå kluss i patching at man må laste ned nye over 36 GB når slike oppdateringer kommer. Ikke så dumt når man vet hvor lett det er å kløne ting til. Kanskje bare en fordel, ja. Holder på å late ned nå. Spent på å se dette med strandlinjer og terreng "spikes". ohhhh
 12. Har brukt denne, men har fortsatt hvite felt som strekker seg opp fra fjæresteinene.
 13. Da broder'n og jeg foretok en "multiplayer" så fikk en andre se den andres fly som et eller annet default. Grått uten noe "staffasje". Vanlig?
×
×
 • Opprett ny...