Gå til innhold

Inge Jenstad

Members
 • Innholdsteller

  1 093
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  5

Inge Jenstad vant sist dagen den 22. august

Inge Jenstad hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Inge Jenstad's Achievements

63

Nettsamfunnsomdømme

 1. De viser CPU-bruk og GPU-bruk (grafic power unit). Hvis du klikker på fanen SENSORS i GPU, får du oversikt over temperaturer etc.
 2. Du kan også kjøre GPU-appen, et lite program fra TechPowerUP (https://www.techpowerup.com/). Et annet lite program som jeg liker er CPU-ID fra https://www.cpuid.com/. Men dette er vel gammelt nytt for deg.
 3. Var liksom så omstendelig å få registrert. SimMarked påstår at jeg skal identifisere meg gjennom MS Store. Hmmmm
 4. Er det flere som har gitt ut dette flyet for FS2020? Og hvor lønner det seg i så fall å anskaffe det? Må passe på at jeg får den beste utgivelsen.
 5. Er det noen som har såpass kunnskaper rundt fly og geometri at dere vet hvorfor mange fly har høyderor som er litt på skrå, enten nedover (F4 og denne på bildet over f.eks.) og andre har dem bøyd oppover i en V, som mange Boeing og Airbus?
 6. Jeg synes det er aktverdig at enkelte (egentlig så mange) orker å holde på så lenge og mye. Dette må vi være VELDIG takknemlige for. Ubegripelig mye innsats må ligge til grunn for slike prosjekter. Tusen tak Andrew, og vel unt din whisk(e)y.
 7. Er et på flightsim.to eller pay ware kanskje. Jeg har en som heter Lillehammer-fix-flxrj.zip, men denne er vel ikke testet i Fs2020 v. 5.
 8. Det opptrer fortsatt rare topper i sceneriet i FS2020. Jeg tok en tur nordover Mjøsa, og da jeg nærmet meg Vignes så oppsto disse toppene. Likeså var vinteren kommet til Brøttum. ER det jeg som har laget krøll i Community, eller har noe forslag og gode råd?
 9. På denne dato for ett år siden tok jeg til vingene for min første flight i MS FS2020. Forventningene var ganske høye, og det jeg fikk se var ganske imponerende. Men likevel, var denne så mye bedre enn Prepar3d? Kanskje var "fødselen" litt trang? Men etter hvert som jeg ble mer og mer kjent med FS2020 og den ene oppgraderingen etter den andre ble lansert, ble jeg mer og mer imponert. Og ikke minst FLIGHTSIM.TO har bidratt til at jeg neppe går tilbake til P3D (må innrømme at denne simulatoren ikke er fjernet ennå). Så kjære sim-kolleger; - det er vel denne simulatoren som kan være bekjent av slagordet "As Real as it Gets".
 10. Men med hele file-banen spesifisert, fikk du det da til å virke? Jeg var nok litt kjapp til å spesifisere banen, for dette er hva jeg har som start-kommando: C:\Windows\System32\cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App "-FastLaunch"
 11. Dette emnet har vært oppe før, men jeg kunne ikke finne det igjen under Flightsim.no. Derfor denne repetisjonen: Fra Desktop, lag ny Snarvei. Lim inn cmd.exe / C start shell: AppsFolder \ Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe! App “-FastLaunch” Og vips (ikke VIPPS!) så starter FS2020 litt raskere.
 12. Hvordan bli kvitt gamle etterlatenskaper etter FS2020? Jeg gikk til det radikale skritt å fjerne og re-installere FS2020. Søkte både vha. Windows Explorer og mitt kjøre DOS-vindu etter etterlatenskaper. Men like fullt komme min gamle profil og innstillinger opp etter installasjonen. Dette var hav jeg deretter gjorde. - Press WINDOW-knappen og bla ned til Microsoft Store. - Klikk på de tre punktene i øvre høyre hjørne. - Klikk på Mitt Bibliotek og bla deg ned til Microsoft Flight Simulator. - Klikk INSTALLER - Velg disk som du vil installere på. Og - Installering starter!
×
×
 • Opprett ny...