Gå til innhold

Torbjørn M

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  822
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  33

Alt skrevet av Torbjørn M

 1. Nei, jeg har ikke opplevd dette bortsett fra når 40th-ed ble sluppet, samt når jeg har letency-problemer på linjen. Kjører ping 8.8.8.8 -t i CMD for å måle latency mot Googles DNS-tjener som aldri går ned (Ctrl+C for å avbryte). Send minst 50 pakker og se om du har problemer. Bør helst ligge under <30ms, men alt under 12 er bra.
 2. Da kom 1.3.1: SU11 Specific Workarounds Sound workaround that forces the N1/N2 to 35%/60% respectively while AI is taxiing. This is still fighting with Adobo's 100% values so you may get a subtle variation in sound but much better than when at 100%. Traffic close to airports should now land without going back to the STAR transition. They will all follow vectors by ATC. This is close to the SU10 experience with respect to landing volume. General Improvements Injector had been rewritten to optimise the code base and ease maintenance, plus removing the dependency on simconnect.dll. Improved start up time to injection, with less of a wait until the first plane is injected. Parking space counts for static aircraft are now dynamic based on the scenery in the sim - so this will correctly include parking from 3rd party scenery. Substantial matching improvements for model matching VFR traffic now use waypoints for navigation and will track alt, heading, speed close to FR24. (They still do not land) Known issues Altitude on approach may be wrong and cause go arounds. This is particularly bad when MSFS is using the incorrect runway direction compared to real life. This is an SU11 change that is yet to be resolved. Aircraft on approach climb before circling to land, this is an SU11 change that is yet to be resolved. If you are using GSX Pro and have invisible AI aircraft, this is because GSX pushed too many sim objects into the sim hitting the fixed limit. Make sure you disable the ‘Extra ground clutter’ option in the GSX installer to help with this. Further improvements are in the works with respect to SID / STAR usage.
 3. Kjempebra Kjetil! Tusen takk for innsatsen
 4. Nei, ser ikke noe nytt her, men du finner Discord-invite i FBW-installer for FSLTL, så får man siste info om hva som er status.
 5. Obs! Sjekk ut A310 og DC3 pakkene i Marketplace for oppgradert grafikk etc på begge, samt WT nye G430. Disse kom ikke automatisk ned med resten av pakkene i Content Manager og måtte "kjøpes" gratis via Marketplace som egne addons. Litt merkelig, men sånn er det.
 6. Hei Tore, Spm1: Raskt svar: nei. MSFS gjør som mange moderne plattformer: de bygger shaders på nytt når de trenger det, så der man tidligere hadde shaders "compiled" fra et gitt grafikkkort/driver og byttet dette, og deretter fikk problemer med ytelse og stabilitet da shadere ikke var kompilert av riktig grafikkort/driver, kunne man begynne med blanke ark for å hente bedre ytelse. Dette er absurd overforenklet hvordan dette fungerer, men svarer likevel på det spørsmålet Scenery-indexer osv kan man gjøre mer med, men det er en helt annen problemstilling som ikke er knyttet til shaders. Spm2: Ja, dette skjer fra tid til annen når FSLTL-motoren ikke klarer å generer en perfekt linje for flymaskinen å følge. Det kan være latency i oppdateringsdata fra kildene den støtter seg på, manglende CPU-kraft lokalt osv. I det hele tatt er FSLTL et fantastisk produkt og ikke minst freeware, men er fortsatt i en tidlig fase med ikke-ferdig API-støtte fra plattformen, så dette blir garantert utbedret over tid. Personlig har jeg en kraftig maskin og opplever det samme uavhengig av hvor mange fly jeg henter inn, så jeg tror dette skyldes manglende midlertidige data om fly-posisjon, men nå gjetter jeg bare.
 7. Nå har jeg akkurat startet å rydde opp med fersk installasjon, så det passet jo bra å dele i en "spoiler" nå. Noen fly og sceneries mangler, men da ser dere under hva som gikk inn først hos meg
 8. Hei Ola Haldor og takk for sist! Ja, dette er veldig interessant. Jeg ser tilsvarende rapporter kommer løpende inn fra flere. Og at DLSS3 gir en ekstremt god "flyt", ikke bare høy FPS. Selv sitter jeg på et 3090-kort, så avventer nok oppgraderingen, men etter en del VR-brukere har gjort oppgradering fra 3090 til 4090 med såpass gode resultater, er det fristende å tenke seg en førjulsgave... Tusen takk for rapporten. Det blir liksom litt enklere å argumentere til finanssjefen i heimen når vår lokale Ola Haldor gir råd enn disse sponsede flightsim-influencerne
 9. Ja, helg enig! De har nevnt at det står på listen, men vi får bare vote det opp via forumet til MSFS igjen. Det er sikkert en liten vei og gå for å få overført isdata over til noe fornuftig hos MeteoBlue, men det er åpenbart bedre å ta bort isen fra sjø som er klassifisert som hav-tilbundet, enn å bruke den modellen de har i dag.
 10. Bruk Zoom. + og - (pluss og minus) om du har numerisk del på tastaturet (helt til høyre). Alternativt at du justerer zoom via menyen. Til info: F5 og F6: Saktere og raskere kamerabevegelse F7 og F8: Saktere og raskere "snu" på kamera Tab: Lås eller ikke-låst kamera til flyet "C" - Ta kontrollen over flyet i dronemodus, slik at du kan fortsatt fly det. + mange flere hurtigtaster.
 11. Jeg har et MasterCard fra DNB her. Kredittramme 60.000, du får det for 75.000 🤪 #lørdagshumor
 12. Alright Du vet ikke om noe slikt selges i dag, eller hvem som kan sitte på noe slikt ut over det du har? Jeg har fra andre Airlines, men SAS er umulig å få fatt på.
 13. Jeg tar dem gjerne, og betaler også om nødvendig, men jeg tror vi bor på forskjellige deler av landet, så det kan kanskje være en deal-breaker?
 14. Nydelig! Takker og bukker
 15. Flotte bilder ja. Mye ny og spennende tech har kommet i denne versjonen, så her er det bare å brette opp ermene og gjøre seg klar til testing Ja, det er en alpha på godt og vondt. Enkelte vil nok bli skuffet at den ikke er mer polert enn den er, selv om LR har vært tydelige på det. Vi skal nok opp på v12.3-4 før det blir en erstatning av v11. Zibo kom med en early-access mot v12 i går. HotStart melder om noen uker og Toliss noe lenger, så det vil sakte, men sikkert gå i riktig retning. Mye ny og bra teknologi er på plass, så må de bare få våre tilbakemeldinger på hva som fungerer mindre bra. En ting er sikkert: De slipper alphaen for at vi skal teste og gi tilbakemelding, så anbefaler alle som har litt ekstra tid og finner rarer ting å melde det her: http://dev.x-plane.com/support/bugreport.html
 16. Flotte bilder ja. Siste nyttt fra SWS er at de håper å komme i mål til Jul, så får vi se. NG først og NGX i 2023. Jeg gleder meg da PC-12 har uten tvil vært en av mine favoritter siden det kom i 91, og veldig glad for at de jobber med NG-modellen først.
 17. @Per Borrmann Dette blir et sidesport, men jeg klikket på lenken til siden din og FY FLATE! Det var helt rått å se Jeg blir så inspirert av å se hva slike som deg får til hjemme. Helt utrolig. Hilsen en som har 777 ACARS-chime som ringelyd på telefonen
 18. @Kjetil Garpestad Uansett utfall, om du tar betalt via payware, eller 10 flasker vin som takk for innsatsen neste gang du er i nabolaget, får du uansett en kompensasjon Sagt på en annen måte, du leverer godt over mange payware-utviklere i dag, så om du bestemmer deg for å ta noen kroner for den, svarer jeg nok på vegne av oss alle, at vi vil støtte deg på det uansett
 19. @eddie6413 Du har ikke tilfeldigvis Su10 beta og kjører WorkingTitle sine mods? Et par av dem krever oppdateringer til en versjon som ikke gir problemer med innebygget VFR-maps. Den gav meg CTD for første gang selv. Det og en vask av Community-mappen for å oppdatere/ta-bort addons som ikke var helt ship-shape, gjorde plattformen veldig stabil igjen.
 20. Sliter litt med Autopilot som ikke alltid gjør som den skal. Har bl.a. opplevd at den ikke alltid holder altitude-commands skikkelig, men meldte en sak og det meldes at det jobbes med. Magefølelsen sier at her er det en blanding av PMDGs optimaliseringer mot MSFS, og at MSFS også har litt rom for forbedringer, men mtp. hvor mye bedre det har blitt ila de siste 6 mnd, så tipper jeg denne også er ship-shape på nyåret.
 21. Liten test-flight i lunsjen, ser ut til å fungere fint. Med full last er denne vesentlig mer seig enn 600/700-serien. Har vel hatt akkurat denne utsikten IRL noen hundre ganger
 22. For en maling! Min absolutte favoritt gjennom tidene, udødeliggjort gjennom denne
 23. Tusen hjertelig takk Mister! Den lastes ned umiddelbart
×
×
 • Opprett ny...