Gå til innhold

Arild_Pedersen

Members
 • Innholdsteller

  293
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  5

Arild_Pedersen vant sist dagen den 11. mai

Arild_Pedersen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

134 Excellent

Om Arild_Pedersen

 • Bursdag 31. mars 1977

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette var litt interessant... Sjekket fps i dag med https://flightsim.to/file/16358/shift-z-stats Når jeg kjørte 70% i OpenXR og 100SS i simmen så lå jeg på 25-30fps. Det som trigget nysgjerrigheten min var at om jeg justerte ned til 70% i simmen så lå FPS fremdeles på låst 30+fps. For morro skyld så huket jeg av Custom scaling i OpenXR og brukte kun scaling i simmen, og på 80% i simmen så hoppet FPS opp til 45fps! Gjerne test det samme så får vi se om det kun gjelder hos meg.
 2. Sjekk at det er denne markerte mappen som du har lagt inn i community mappen: Det er vel en main folder og inn i denne så ligger da mappen du skal dra inn i community,
 3. Ja dette var snodig. Har fått testet litt nå, og jeg synes også det ble bedre. Virket som at flyten i cockpit ble bedre hos meg(mindre ghosting), men jeg har hatt fin flyt lenge, men ett eller annet skjer her ja. Veldig bra tips, Rune!
 4. Takk for tipset! Må testes i kveldinga. Man rører altså ikke innstillingene i VR, men kun setter scaling til 200 under "2D"? Edit: https://forums.flightsimulator.com/t/apparently-200-render-scale-in-pc-settings-does-wonders-for-vr-performance/408242/82
 5. Om du ikke har skaffet Bell47 enda.. Slipp alt, finn frem Visa og peis på. Totalt overlegent i VR. Ligger et M.A.S.H livery ute også😎
 6. Bare hyggelig å kunne hjelpe:)
 7. Kan du også sjekke at win10 er fullstendig oppdatert? Jeg fikk noen oppdateringer de siste dagene med. Net blant annet..
 8. Kan du også teste dette: Start MSFS som vanlig, velg fly og flyplass. Når du er i cockpit(2D) trykk escape slik at du får opp meny. Trykk så ctrl-tab og se om VR fungerer. Om dette fungerer, trykk esc igjen og good flight!
 9. Har du sjekket at du faktisk bruker OpenXR for MSFS? På bildet så ser jeg at du allerede har åpnet SteamVR og deretter startet MSFS fra Steam. Jeg har også kjøpt via Steam, men starter aldri SteamVR før jeg åpner MSFS.
 10. Du kjære mi tid. Om dette er riktig, og for hele Norden, så tar jeg av meg hatten og spaserer rett ned i fjøset!
 11. Hehe ja. GPU ligger på typ 75-85% med så og si alt på high/ultra, men vi må nok vente på 4080/90 før vi blir fornøyde;)
 12. Da er nye sett fra HTC på trappene. Har faktisk mitt originale enda som kun samler støv etter at G2 kom i hus. Specs ser meget lovende ut. Bra at vi får større utvalg av høykvalitets VR-briller til simmingen vår:) https://itavisen.no/2021/05/11/htcs-nye-vr-hodesett-tar-helt-av-med-5k-opplosning-her-er-de-norske-prisene/
 13. Går kun i VR her også. Nye Bell47 i VR er jo en opplevelse som burde vært implementert allerede fra barneskolen:) Når det gjelder ytelse så kommer det selvfølgelig på hvor man flyr. Virker også som at det er main-thread som sliter, men er vel klassisk flysim-problem. Kan bare drømme om alt på Ultra og Reverb g2 med full oppløsningen gang i fremtiden.
 14. Nydelig! Veldig spent på neste update for Nordics. Håper høydedata blir bedre.. Ser veldig "ned-polert" ut samtlige fjell og dalar nå.
×
×
 • Opprett ny...