Gå til innhold

per berge

Members
 • Innholdsteller

  3 022
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om per berge

 • Bursdag 23. nov. 1965

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. per berge

  Å jeg hadde bursdag

  Fylte rundt tall, 40 pluss. Å jeg fikk besøk, å jeg fikk i meg mye av den gyldne drikk, å jeg blei morsom, å jeg er sliten på søndan. Godt jobba.
 2. per berge

  Bare trist... Igjen!

  Føle nok vi her på indre øst er smått diskrimenrt for tida ja. Når en hører det som tydeligvis er jetfighters flyr dem så høyt att det er ingenting å sjå. Og av hjulvisper går det i en og anna Bell til og fra Jørstadmoen eller på vei til Dombås. Men ingen av diskomaskinene. Kom en Herk i dag da som ei trøst. I lav høyde over Lillehammer og med sin gromme lyd. Hjalp da på. Så har Polti koptere vært daglig innom sida mandan i forrige uke. Følger fangetransport fra Ullersmo til Tingretten her i byen og hjerm igjen på eftan. Kostbar rettsak ska jeg si. 2 biler med 3 fra beredskapstroppen i hver pluss kamera hjulvispen hengende i lufta. Håper alikavæl på litt mer fancy luftfart ettersom øvelsen kommer skikkelig igang.
 3. per berge

  halsbrekkende-landing-setter-passasjerene-i-livsfare

  Er redd piloten hadde endt opp noen tenner færre om jeg var passasjer.
 4. per berge

  Mye stressa elektrikere tru ?

  KATL med total elektrisk shutdown. Er nok mange elektrikere, datanerder og ingeniører som er bra stressa vil jeg tru. Sku hatt Andrew der så hadde det nok blitt årnings
 5. per berge

  Stasjonær PC - ønskes kjøpt eller få😀

  Å satan. Heiv en haug her for ett par tre mnd sida... Bummer.
 6. per berge

  Svært så stille i forumet

  Midt i ferietida er det naturlig att trafikken på diverse forum går ned, med mindre det er ett reiseforum en snakker om. Tema facebook burde ikke værra ett tema da den plattformen rett og slett ikke er ett forum. Ingen søketjeneste for å finne svar på ting. Så legg den diskusjon død med en gang folkens. Facebook generelt burde blitt lagt død om det var opp til fornuften.
 7. http://flightsim.no/forum/index.php?topic=83126.20 http://flightsim.no/forum/index.php?topic=84659.0
 8. per berge

  Flightsimming og Oculus Rift

  Da kom Marius med svaret på det jeg hadde tenkt å spørre om, hvordan betjene brytere etc.
 9. per berge

  Flightsim.no har fått en veldig bra facelift

  Ser så bra ut detta att sida kan komme til å selge litt annonser etterhvert
 10. per berge

  Velkommen tilbake - snag

  PBair lever vist fortsatt,,, mange år etter konkursen
 11. per berge

  AD Endringer på flightsim.no

  Kunne ikke sagt meg mer enig Andrew. Og når en finner ut att til og med telefon loggen blir saumkjørt av facebook der folk som ikke er på ens egen "venne" liste plutselig dukker opp som forslag på PCn fordi en sendte en sms eller ringte vedkommende. Personvern handler mye om som du sier att myndigheter og kommersielle aktører ikke skal kunne bygge opp datalager som en selv ikke har kontroll over. Ikke nå, og ihvertfall ikke i framtida. La folk bruke nick, og vent til dem eventuel bæsjer på seg før de hives på huet ut.
 12. per berge

  Nedlasting av Addonns!

  Du får en lisens kode vd kjøp som du tar vare på å bruker ved reinnstalering. Noen addons har begrensinger i hvor mange ganger du kan innstalere på nytt før du kjøper en ny porsjon. Derimot kan du lagre register filer slik att du slipper kjøpe nye lisenser. Dette har de respektive addon selgerne innfo om på sine suport forum.
 13. I går på Jomfruland her jeg holder på å jobbe for tida opplevde jeg 3 sjøfly av for meg ukjent type (småfly) lande rett uttafor brygga . Noen timer, 2-3 timer seinere tok de av igjen. En morsom seanse for en som ikke har sett så veldig mange sjøfly anna enn i lufta, og her kom de med 20-30 meters avstand fra brygga jeg tilfeldigvis satt å spiste på. Det første som tok av, ett med noe gul paint tok en overaskende krapp venstre sving rett etter take off. Det andre hadde noe blå dekor og det siste mer burgunder. Hadde lav kvaldsol imot så det var umulig å se reg nr, på dem. Tok en video men med kameramobil er kvaliteten så elendig att jeg gidder ikke legge den ut. Men morsomt var det lell Om noen kjenner til type og hvem de eventuelt er hadde det vært morsomt å vite.
 14. per berge

  Hvordan få sove på economy class

  Personlig lider jeg meg heller gjennom noen timers våkenhet enn å "dope" meg ned. En nødsituasjon blir ikke bedre av å værra kjemisk trøtt i trynet for å si det mildt. Greit nok att skulle worst case scenario skje er det dårlig ods for att noen overlever, men skulle en nå værra så heldig att en evakuering er resultatet vil jeg helst værra våken og stabil.
×