Jump to content

per berge

Members
 • Content Count

  3,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

per berge last won the day on March 4

per berge had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About per berge

 • Birthday 11/23/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja jeg vil tru det. Det vil antagelig kreve enormt mye arbeidstimer med fagfolk av helt spesifik kompetanse. Ikke noe en bare henter fra Litauen 😅
 2. Har i disse korona tider tenkt litt på hva det vil bety for alle de titusenvis flya som nå er satt på bakken. Vi Flydioter har jo noe kjenskap til det strenge service kravet til flyparken, så i den sammenheng lurer jeg på hvor mye disse flya må gjennomgå sjekk og i hvilken grad. Er det kapasitet og er det isåfall noen som har oversikt på slik ? Ett anna spørsmål er att det er jo mye økonomi inn i bildet her også. Ting kan gjerne produseres fortere og billigere enn kostnadene til leasingselskapene fra Pre-korona. Å leasingselskapene vil selvfølgelig følge butikken.
 3. Vera Lynn fylte 103 år i går 20/3 2020 Jeg inser att hu kommer til å passere meg i livsløp med god margin. Vera Lynn er ett ikon som har gitt oss noen minner vi vil bære med oss så lenge vi lever, https://www.youtube.com/watch?v=YUx3MU9iM6c
 4. Hva,,, har du ikke Flightsimskam ? Makan altså ,,,,, Når Greta får høre det her blir det ett hel,,,te
 5. Mye jeg har lært av min far, bilselger i 38 år. Noe av det var att en selger som snakker nedsettende om andres produkter har gjerne ikke ett godt produkt å selge sjøl. 😉 Den lærdomen tok jeg med meg i mitt yrkesliv.
 6. Det snødde bra på Sørlandet ser jeg. Hvilken sim versjon er det der Robert ?
 7. Ahh, instrumentene, lydene, lyset, fargen på lyset, lydene, klikkene, knirkinga. Nostalgi herfra til 19hundre og bajas. 🤪
 8. Screenshot tatt over indre østlandet 😅9
 9. En merkelig form for underholdning enkelte søker seg 🤣🤣🤣
 10. Om du ble booka om fra en 737-8 til en 320, har du da tatt Buss for Fly ? 🤣🤣🤣
 11. Tok du omtrent samme ruta som de to som havarerte i isødet Robert ? Husker ikke helt hvor og når men så ett program med dem. De skulle fly ett GA over Atlantern fra statene til Polen tror jeg det var og havarerte på verst tenkelig sted. De blei redda etter noen døgn av en årvåken dansk kokk eller hva det var ombord på ett skip som passerte.
 12. Får fram minner for en som med hyper refleks kom seg ut på gardsplassen når en hørte Oksen kom i lav høyde opp Gudbrandsdalen på vei mot Hjerkin. Etter noe klaging fra ymse revfarmere blei det desverre lite av den slags i mine hjemlige trakter. Å stå å se i vater på disse "raketta" der dem viste seg fram forbi Otta er noe jeg aldri glemmer.
 13. Fylte rundt tall, 40 pluss. Å jeg fikk besøk, å jeg fikk i meg mye av den gyldne drikk, å jeg blei morsom, å jeg er sliten på søndan. Godt jobba.
 14. Men det var lite bilder av flyplassen du hadde kjøpt 😉
×
×
 • Create New...