Jump to content

per berge

Members
 • Content Count

  3,038
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

per berge last won the day on November 11

per berge had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About per berge

 • Birthday 11/23/1965

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En merkelig form for underholdning enkelte søker seg 🤣🤣🤣
 2. Om du ble booka om fra en 737-8 til en 320, har du da tatt Buss for Fly ? 🤣🤣🤣
 3. Fylte rundt tall, 40 pluss. Å jeg fikk besøk, å jeg fikk i meg mye av den gyldne drikk, å jeg blei morsom, å jeg er sliten på søndan. Godt jobba.
 4. Føle nok vi her på indre øst er smått diskrimenrt for tida ja. Når en hører det som tydeligvis er jetfighters flyr dem så høyt att det er ingenting å sjå. Og av hjulvisper går det i en og anna Bell til og fra Jørstadmoen eller på vei til Dombås. Men ingen av diskomaskinene. Kom en Herk i dag da som ei trøst. I lav høyde over Lillehammer og med sin gromme lyd. Hjalp da på. Så har Polti koptere vært daglig innom sida mandan i forrige uke. Følger fangetransport fra Ullersmo til Tingretten her i byen og hjerm igjen på eftan. Kostbar rettsak ska jeg si. 2 biler med 3 fra beredskapstroppen i hver pluss kamera hjulvispen hengende i lufta. Håper alikavæl på litt mer fancy luftfart ettersom øvelsen kommer skikkelig igang.
 5. Er redd piloten hadde endt opp noen tenner færre om jeg var passasjer.
 6. KATL med total elektrisk shutdown. Er nok mange elektrikere, datanerder og ingeniører som er bra stressa vil jeg tru. Sku hatt Andrew der så hadde det nok blitt årnings
 7. Å satan. Heiv en haug her for ett par tre mnd sida... Bummer.
 8. Midt i ferietida er det naturlig att trafikken på diverse forum går ned, med mindre det er ett reiseforum en snakker om. Tema facebook burde ikke værra ett tema da den plattformen rett og slett ikke er ett forum. Ingen søketjeneste for å finne svar på ting. Så legg den diskusjon død med en gang folkens. Facebook generelt burde blitt lagt død om det var opp til fornuften.
 9. http://flightsim.no/forum/index.php?topic=83126.20 http://flightsim.no/forum/index.php?topic=84659.0
 10. Da kom Marius med svaret på det jeg hadde tenkt å spørre om, hvordan betjene brytere etc.
 11. Ser så bra ut detta att sida kan komme til å selge litt annonser etterhvert
 12. PBair lever vist fortsatt,,, mange år etter konkursen
 13. Kunne ikke sagt meg mer enig Andrew. Og når en finner ut att til og med telefon loggen blir saumkjørt av facebook der folk som ikke er på ens egen "venne" liste plutselig dukker opp som forslag på PCn fordi en sendte en sms eller ringte vedkommende. Personvern handler mye om som du sier att myndigheter og kommersielle aktører ikke skal kunne bygge opp datalager som en selv ikke har kontroll over. Ikke nå, og ihvertfall ikke i framtida. La folk bruke nick, og vent til dem eventuel bæsjer på seg før de hives på huet ut.
 14. Du får en lisens kode vd kjøp som du tar vare på å bruker ved reinnstalering. Noen addons har begrensinger i hvor mange ganger du kan innstalere på nytt før du kjøper en ny porsjon. Derimot kan du lagre register filer slik att du slipper kjøpe nye lisenser. Dette har de respektive addon selgerne innfo om på sine suport forum.
×
×
 • Create New...