Gå til innhold

Finn Kristoffer Hansen

Members
 • Innholdsteller

  334
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  5

Finn Kristoffer Hansen vant sist dagen den 11. desember 2021

Finn Kristoffer Hansen hadde det mest likte innholdet!

Om Finn Kristoffer Hansen

 • Bursdag 19. okt. 1989

Nylige profilbesøk

1 241 profilvisninger

Finn Kristoffer Hansen's Achievements

118

Nettsamfunnsomdømme

 1. Personlig synes jeg det har blitt for mye fokus eyecandy om dagen. Vi bruker jo timesvis for å modellere interiør til minste detalj.. Men det er jo det som blir hypet og selger bra. Selv synes jeg det viktigste er performance, og at ting som taxebaner og f.eks ILS approacher stemmer med virkeligheten og charts.
 2. Nå pleier vi ikke å gå ut offentlig før vi er nærmere beta-fasen av et prosjekt, men jeg kan vel røpe allerede nå (så slipper vi synsing), at det er jeg/Orbx som tenker å lage en utgave av Oslo. Jeg flyr mye til plassen selv, så det skal være fint å få en oppdatert versjon i simmen! Gleder meg veldig til å bryne meg på et litt større prosjekt enn tidligere, og tror jeg skal få laget en utgave som gjør både meg og alle dere fornøyd! 😁 -- Finn
 3. Det er vel ikke så veldig vanskelig så vidt jeg vet, men det må da programmeres, implementeres og testes. Jeg har alltid brukt statics som er mer detaljert enn f.eks AI flyene i msfs (generic modellene er ufyselige!). Samt laget repaints som matcher real world airlines. Men de fleste ser ut til å ikke ville ha noen statics, så for denne flyplassen har jeg valgt å ikke inkludere noen..
 4. 😃😃 Vi jobber med mulighet for å lage kontrollpanel ja, samme måte som vi gjorde i P3D. Alle flyene avbildet er dog AI, fra AIG sine AI-Traffic pakker!
 5. Mener jeg har gitt tips om dette før(?) Men her kommer en veldig lett tutorial. Merk at dette må gjøres for hvert eneste lys, dersom de ikke har samme høyde.
 6. Man kan velge om man vil ha bare lyset, eller å inkludere en 3d modell
 7. På Hammerfest brukte jeg nye "light presets" i airport-fanen for å få simmen til å spawne inn røde beacon lys på kranene like utenfor rullebanenenden
 8. Jeg nevnte det for utvikleren, men han var ikke interessert i å inkludere det.. Kurven på Sandane er absolutt det som gjør flyplassen interessant!
 9. ORBX kjører også salg nå, om noen skulle ønske seg et lite prisavslag https://orbxdirect.com/
 10. Fikk også samme melding i simmen "må oppdatere i store". Store ser derimot ingen update. Løste saken ved å installere xbox appen for windows. Da fant store update'n med èn gang!
 11. Dette var gøy! Fortsatt langt igjen til real helikopter-simulering, men fy så artig å ankomme flyplassene fra en annen vinkel! 😃
 12. Sjekk ut denne spillelisten av Flying Theston. Han går igjennom det meste av SDK, og jeg tipper du enkelt kan få modellene inn i simmen etter å ha fulgt videoene hans. https://youtube.com/playlist?list=PL_Up4sAmkCfXIOqIRzS9OpQEJRyW-rnoq
×
×
 • Opprett ny...