Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 27. sep. 2020 i alle områder

  1. Slik så det ut da solen gikk ned vest av Bergen Lufthavn Flesland nå i kveld.
    6 points
  2. Hvem er det som står bak flightsim.to? Mye bra stoff der. Burde vel satse litt på "Buy me a cup of coffee". Det fortjener de.
    2 points
  3. Nye tester gjør mange av 3080 korta litt "kort" på et vis. Nesten alle untatt ASUS TUF korta tåler knapt standard clock og volt. De krasjer. Det er ikke bra, og jeg skal iallefall være obs på dette problemet når jeg bestiller. Nå har jeg droppa bestilling foreløpig, til markedet har bedre dekning av kortene. Slik det er nå er det liten vits i å bestille, og likevel må vente i månedsvis. Min 1080TI funker over all forventning etter den nye patchen, enn så lenge iallefall.
    2 points
  4. Ja, det er mye bedre i sør-Norge nå, han har heldigvis planer om å fikse nord-Norge også.
    2 points
  5. Ny versjon ligger her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g6UC2TAB9c6AZB5iYw?e=MOfnvr Vindpølsene peker nå rett vei i forhold til vinden, og ground crew står ikke i veien lenger (hadde slått av dette i settings da jeg lagde det gitt). Det ser ut hos meg som at det ikke er to sett biler på parkeringsplassen lenger, men dette er litt "av og på" fra gang til gang..
    2 points
  6. Siste; har nå kontroll på all nattbelysning. Jeg ble lurt trill rundt fordi "klokka" i MSFS ikke fungerer korrekt har meg blitt fortalt. Det gjenstår å dempe ned alle feilene som tilhørte FS SP2 som og ble med over til det der oppskrytte P3D greiene, og mange feil gjenstår vel og i de der FS2020 greiene, hele forumet kan vel bekrefte den saken, men OK fremskritt!
    2 points
  7. Ja så gæli det er nå for tiden, har jeg lagt inn driverne for Thrustmaster Warthog Throttle og F-16 Stikke, så får jeg i alle fall sjekket og kalibrert de utenom simmen. Og jeg må nok oppgi mine steingamle Simped USB Pedaler. Blir innkjøp av TM Pedaler, så kan jeg endelig styre kurvene på de og.
    1 point
  8. Hadde en fin rundtur på nordvestlandet i dag, ser veldig bra ut nå, hadde faktisk glemt å slå på Bing fotogrammetri, så nå ble det flottere enn noen gang 😅
    1 point
  9. Alle kontrollprofiler lagres i skyen, så de får du tilbake når du reinstallerer (mine var der automatisk da jeg installerte på en annen maskin). Kjøpte addons er vel linket til kontoen din, så du må vel bare laste dem ned på nytt fra market place.
    1 point
  10. Fra man trykker på ikonet til man kan velge flight, tar det 1:40 her, og etter man har valgt fly og plass, og trykker på "Fly". Tar det 39 sekunder for å laste inn ENGM. Har Telenor 500/50 "kabel"bredbånd.
    1 point
  11. Hadde vel som mål å poste dette under Screenshots som en flott tur, men jeg ombestemte meg underveis... Kom over en artikkel på Facebook om "Alta Canyon" som de så fint kalte det. Dype flotte daler med meget spesielle formasjoner på hver side. Skuffelsen ble dessverre større jo lenger ut i flighten jeg kom. Altaelva ser rett og slett litt tragisk ut, og alle de små innsjøene popper opp som kremtopper samme hvor du ser. Elven i seg selv er hevet i terrenget det meste av veien, og den renner både oppover og nedover på samme strekning. Eneste positive opplevelsen på turen var at de faktisk hadde klart å legge inn noen høyspentmaster når jeg nærmet meg Kautokeino. Må si jeg er skikkelig skuffet over hvor dårlig høydedata de har benyttet for Norge (spesielt), men også for andre deler av verden. Håper noen forbarmer seg over hele Norge snart og gir oss fantastiske høydedata - slik som vi fortjener med verdens flotteste natur 🙂 Ikke meningen å være negativ, men dette kan bli sååååå mye bedre med litt TLC...
    1 point
  12. Egentlig litt rart, for til og med Bing-kartdata ser ganske OK ut i området. Men de har vel kjøpt Mesh på Lidl eller noe sånt... You get what you pay for 😞
    1 point
  13. Har testet oppstart med delvis rask hardware. CPU 10900K M.2 SSD 3480/3000MB/s read/write Internett fiber 500/500. Mye av filene ligger gå 4TB SATA SSD disk 550/520MB/s read/write Kjørte oppstarten to ganger og fikk samme tid begge gangene. Oppstart av MSFS til hovedmeny 2:05 min Oppstart til ENGM 0:55 min
    1 point
  14. Status per 27. september er at SDK har fortsatt en vei å gå før de klarer å levere flymaskiner til FS2020. Pt kan det strekkes helt mot slutten av neste år. De har fortsatt tro på at FS2020 er veien fremover, men det kommer til å ta tid. Om 737 kommer Q42021, så blir det nok 2022 før vi ser 777 og ikke minst favoritten 747 i FS2020. "release timeline for PMDG 737NG3 for MSFS that is out in 3Q21 with some downside risk that it will slide into 4Q21, more than a year from now." I mellomtiden kommer det en del oppdateringer til P3Dv5 snart, og jeg tipper at 777 blir klar for v5 om ikke så veldig lenge. De som vil lese hele innlegget, kan se mer her. Tar en rask inventory her på maskinen min nå: X-plane, FS2020, FlightGear, DCS, Prepar3d v4 og v5. Ingen skal si at jeg ikke gjør mitt for å holde bransjen i live Heldigvis har vi mye å se frem til i mellomtiden. LevelUp og Toliss blir veldig spennende, samt alt som kommer til DCS.
    1 point
  15. Jeg forventer å jobbe med den neste uke. 😃 Men hvis noen kommer meg i forkjøpet såeh tar jeg det ikke akkurat personlig!
    1 point
  16. En av default-modellene som har overrasket positivt, er Zlin Shock Ultra, en forenklet "Cub" i "ultralight-klassen". Herlighet for en "bush-maskin", som kan landes og ta av på knøttsmå flater. Og den er en pilots drøm å håndfly , og underholdning nok til å alene rettferdiggjøre MSFS2020.
    1 point
  17. ok. Brukte går kveld på å prøve å finne en måte å få bedre video av menyhåndteringen, men opptaksprogrammer vil ikke vise nedtrekksmenyer med mindre det tas opptak av hele skjermen. Må finne en bedre måte å presentere dette på, så kommer det en ny video
    1 point
  18. Du kan ikke gjøre som før mer, og du bør google dette og se en video eller to. Mine rorpedaler dukket også opp som en ukjent enhet, men jeg fikk de i gang etter litt googling. Skal jeg fortelle prosessen her, får jeg skrivekrampe. Du kommer i havn. Her er en link: Selv måtte jeg sitte der et par timer før jeg skjønte tegninga.
    1 point
  19. Ser ut til at Japan blir første område for overhaling og kommer gratis 29. september. Den inkluderer 6 byer med fotogrammetri, 6 håndlagde flyplasser samt en del bruer, ikoniske bygninger og oppdatert høydedata:
    1 point
  20. Trondheim Scenery Verktøy brukt: Google Maps, RenderDoc, Blender 2.83, MSFS SDK Last ned her (Legg mappen "trondheim" i "Community" mappen under din installasjonsbane) Foreløpig har jeg kun tatt for meg sentrum, og har ingen planer om å ekspandere. Kan eventuelt importere viktige severdigheter (Lerkendal stadion, Granåsen arena, Tyholttårnet etc.) om det er ønskelig. Dette er hovedsakelig en midlertidig løsning fram til vi får bedre flyfoto og evt. fotogrammetri fra Microsoft (Bing Maps) i Norge. Trondheim sentrum etter: Trondheim sentrum før: Flyfoto:
    1 point
  21. Nydelig! Fløy nettopp mellom tårnene på rådhuset. Ellers er kanskje kula på Haukåsen og tårnene på Røverkollen (og andre tårn i marka) en god idé?
    1 point
  22. Kjevik trenger nye bygninger
    1 point
  23. Pleide også å ha en god versjon av Kjeller.... håper det blir noe tilsvarende en vakker dag :)
    1 point
  24. Elkjøp har forventet levering i januar... Komplett, aner ikke.
    0 points
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...