Gå til innhold

Jabrak

Members
  • Innholdsteller

    36
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av Jabrak

  1. Har lagt ut fire SAS permer i skinn (tre av dem i skinn) på Finn som kanskje kan være av interesse for noen her. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=295590540
  2. Hørte en uvanlig lyd over hustaket og så denne (screenshot fra Flightradar24) på veg til Ålesund. Så også at Airwing søkte flygere til den.
  3. Noen som vet om det går an å minske effekten som forandrer lyset fra cocpit panelet/ute? Jeg liker ikke alltid at landskapet ute omtrent forsvinner når jeg panorerer ned mot panelet. Går det an å justere denne virkningen?
  4. Hei. Beklager sent svar. Det jeg gjorde var å gå inn i Steam, velge egenskaper under MSFS2020, deretter lokale filer og så "sjekk spillfiler for feil". Hadde jeg valgt engelsk tekt hadde det vel her stått "validate gamefiles". Håper dette var forståelig. Som tidligere forklart gikk MSFS direkte i omstart og oppdatering startet fra begynnelsen av igjen. Tilfeldigheter eller ikke, men etter dette har den fungert tilsynelatende ok.
  5. Takk for gode innspill. Jeg prøvde det meste inklusive overnevnte uten annet resultat før etter at jeg hadde validert filene. Da startet simmen oppdatering på nytt av seg selv. Etter dette virket roret som ved tidligere versjoner - altså som vanlig. Nok en gang - takk for velvillige og innsiktsfulle råd 👍
  6. Etter siste oppdatering opplever jeg at roret går tilbake til null ved påvirkning. Temmelig umulig å lande, taxe osv. Andre som opplever det samme?
  7. Suksess!!!! Tusen takk 👍 Nå er jeg i gang igjen 😀
  8. Fant ikke disse i stien din, men søkte etter filene og fant begge her: C:\Users\jan-o\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator Nederst i UserCfg.opt finner jeg denne teksten: InstalledPackagesPath "D:\MSFS2020" - her finner jeg også en community-mappe?
  9. Hei. Trenger hjelp fra dere eksperter. Har kostet på meg en ny pc for å dra MSFS2020. PC'en har Windows 11. Har installert MSFS - Steam versjonen på D og MSFS fungerer helt supert - silkemykt med alt på max. So far so good. Så skulle jeg legge til kremen på kaken – legge alle addons til community-mappen. Som på den gamle PC’en har jeg alle addons liggende i en egen mappe på D. Bruker MSFS Addon Linker og har ser at snarveier til alle addons llegger seg i community-mappen. Men jeg får dem ikke aktive i MSFS. (Har flyttet alle addons fra den gamle PC’en som hadde win10) Noen som ser noe umiddelbart feil her? Noen som har tips? Jan Ove B.
  10. Samme hos meg når det gjelder PMDG DC-6, men litt off topic til Gunnar - Hvordan får jeg aktivert ditt livery (Braathens)? Har hentet det og lagt det nå i community-mappen (via MSFS Addon linker) men får ikke valgt det i simmen. Hva har jeg gjort feil?
  11. Nettopp startet opp etter oppdatering. Alt går silkemykt og jeg synes det ser veldig bra ut. Veldig fornøyd så langt 😀
  12. Takk! Det gjorde susen! Bing data/photogrammetry hadde falt ut. Innlysende nå i ettertid 🤣
  13. Oppdatering og start gikk greit, men føler at jeg har mistet mye av detaljene i landskapet. Synes landskapet ser ut som et "tegneseriebilde" nå etter første test. Innstillinger som må endres?
  14. Jeg fikk trøbbel - CtD- gjentagne ganger het til jeg fjernet A32NX (v. 0.5.4.). Da hadde jeg også fjernet jeg alle linkene fra community-mappen. Fort og greit med MSFS addons Linker. Da fikk jeg oppdateringen i gang. La inn igjen linkene via MSFS Addons. Har ikke lagt inn A32NX enda. Fungerer så langt glitrende 😅
  15. Ser fantastisk ut. Gleder meg virkelig til å teste i morgen. Godt jobbet!
  16. Fenomenalt! FS2020 kan være noe frustrerende teknisk innimellom, men jaggu er det mye positivt også. Dette er en dimensjon vi aldri før har opplevd (meg bekjent) i noen simulator. Jeg tar din oppfordring og drar på tur!
  17. Har opplevd det samme noen ganger etter siste oppdatering. Har prøvd å kommen meg fra ENBR til ENVA i A320 noen ganger de siste dagene men har endt i CTD. La inn fixen for terrenget i midt- og nordnorge i går. Fikk umiddelbart feilmelding ved tre anledninger - se vedlegg. Denne har jeg ikke sett noen gang før og plukket derfor ut filene igjen fra community mappen - kom da inn i FS uten feilmelding.
  18. Takker! Takker! Det ble andre boller det ...😅
×
×
  • Opprett ny...