Gå til innhold

Jabrak

Members
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Jabrak vant sist dagen den 27. september 2020

Jabrak hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

20 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk! Det gjorde susen! Bing data/photogrammetry hadde falt ut. Innlysende nå i ettertid 🤣
 2. Oppdatering og start gikk greit, men føler at jeg har mistet mye av detaljene i landskapet. Synes landskapet ser ut som et "tegneseriebilde" nå etter første test. Innstillinger som må endres?
 3. Jeg fikk trøbbel - CtD- gjentagne ganger het til jeg fjernet A32NX (v. 0.5.4.). Da hadde jeg også fjernet jeg alle linkene fra community-mappen. Fort og greit med MSFS addons Linker. Da fikk jeg oppdateringen i gang. La inn igjen linkene via MSFS Addons. Har ikke lagt inn A32NX enda. Fungerer så langt glitrende 😅
 4. Ser fantastisk ut. Gleder meg virkelig til å teste i morgen. Godt jobbet!
 5. Fenomenalt! FS2020 kan være noe frustrerende teknisk innimellom, men jaggu er det mye positivt også. Dette er en dimensjon vi aldri før har opplevd (meg bekjent) i noen simulator. Jeg tar din oppfordring og drar på tur!
 6. Har opplevd det samme noen ganger etter siste oppdatering. Har prøvd å kommen meg fra ENBR til ENVA i A320 noen ganger de siste dagene men har endt i CTD. La inn fixen for terrenget i midt- og nordnorge i går. Fikk umiddelbart feilmelding ved tre anledninger - se vedlegg. Denne har jeg ikke sett noen gang før og plukket derfor ut filene igjen fra community mappen - kom da inn i FS uten feilmelding.
 7. Takker! Takker! Det ble andre boller det ...😅
 8. På veg fra ENBR og her ned mot ENVA i kveld med oppdatert A32NX. Fikk ikke tak i ILS - kom antakelig inn for høyt. Er det ikke Karlsvognen som skimtes i det fjerne?
 9. Slik så det ut da solen gikk ned vest av Bergen Lufthavn Flesland nå i kveld.
 10. Jeg har satt opp "Hatten" (om jeg oppfatter deg rett) på min gamle velbrukte stick slik som vist på vedlagt bilde. Ellers benytter jeg i stor grad Ctrl-Alt-1 for å memorere et utsnitt i cocpit. Alt-1 for å bruke utsnittet. Jeg satt opp knapp 2 til default view. Dette funker fint til mitt bruk.
 11. Dette er ikke mine trakter, men tror jeg har funnet rette flyplass og by 🙂 Håper disse er det du ville ha.
 12. Er oppe og går - med rette versjon! 😀 Er ikke helt klar over hva som var problemet eller hva som til slutt løste det. Det viktigste er at det er løst. Utsikten mot hjemlige trakter er fantastisk!!
×
×
 • Opprett ny...