Gå til innhold

Jan Tore Elvheim

Full Member
 • Innholdsteller

  1 508
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  5

Jan Tore Elvheim vant sist dagen den 18. november 2022

Jan Tore Elvheim hadde det mest likte innholdet!

Om Jan Tore Elvheim

 • Bursdag 06. mai 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jan Tore Elvheim's Achievements

71

Nettsamfunnsomdømme

 1. Widerøe virker for å taxe med en i feather etter landing de siste gangene eg har flydd med dem (-100) både på osl og bgo. De har 30 sek i feather før shutdown.
 2. Se jo unektelig bra ut denne også. Freeware flyplassen dekker mine behov i utgangspunktet så vi får se om man ramler innom en av dem. Ny terminalsimulator om ikke annet
 3. Oppstått fra det død denne tråden. Hadde ein super mikstur av issues med sdk tdligere, men har fått det på stell nå. Startet på scratch med flyplass afcad, og nå nermer det seg. (hørt det før? 😬) Gjennstår litt mekking av noen bakkedecaler og litt mer clutter her og der. Er nylig utvidet ved 330/SAR real, men har ikke noe bilder av det enda så avventer den biten.
 4. Florø er wip (igjen) nå som sdk'en virker her i huset. En del ting igjen, men begynner å ta form. For de meste detaljer, men noe nettverk/rullebane innstillinger.
 5. Eg og Anders tok over driften i 2009 var det vel. Så data lenger tilbake har ikke vi noe av dessverre. Er begrenset fra tiden før vårt eget system ble laget.
 6. Om du skrur ned pan hastighet og lagrer custom posisjonene du ønsker og så kan du skru opp farten igjen etterpå? Det eg bruker å gjøre. har et fast oppsett eg bruker på custom posisjoner i msfs og xp, veldig greit å ha. Camera momentum er og grei å justere ned om du har den høgt.
 7. Bilde eg tok 22. januar. Så ja, ikke urealistisk sånn det var Snøsky når propwashen til WIF kom, men fortsatt kvitt etterpå. Ville heller ha skrud på lys hele tiden om mulig, får det er jo alltid på når det er flybevegelser der.
 8. ENSG får seg en terminalupdate senere om eg får ordna meg med nye bilder av utsiden, da den har fått en liten utviding av bagasje/handling delen og bagasje "hullet i veggen" er flyttet på en annen side ENBL: Det tas i mot med stor interesse, har så vidt startet ENBL prosjektet, men flyplassen fortjener oppdaterte modeller da det har komt noen nye bygg og farger på bygga så kanskje en mellomfase med gamle modeller før evt oppdatering. Dere får hjelpe meg å smiske med Augustin så kanskje han lager flott bakke for ENBL også Skal ikke snakke på Augustin sine vegner, men Florø har vert løslig snakka om som det mest konkrete. Bygninger her er 90%, må bare fikses noe på twr, men regner med det skal gå fint dersom det blir aktuelt. Synest det er veldig gøy å få brukt modellene og Augustin gir dem et veldig godt hjem i sine scenery. Personlig hater eg den delen av jobben, men må man så må man Tenker også å gå tilbake til Oppdal og bruke den som min egen lille testbed når det gjelder scenery, per nå så er den avhengig av at default ikke blir endret, så den må over på selvstendig grunnlag
 9. Eit lite hopp fra Sogndal til Sandane Klatrer ut på EVNAN1E RNAV app er kjekt å ha, selv i fine været (Men gleder meg til G3X får en liten update, for den er motvillig til mye, ble bedre med GTN mod) Savner å se denne fjellveggen i gluggene på Wif dash 8 "Trygt" nede og venter på pasienten som kommer med ferja fra Nordfjordeid. Mørket nermer seg
 10. https://forum.aivlasoft.com/topic/3005-afcad/ Kan dette vere problemstillingen? i så fall er det workaround afcad for orbx her til EFB som sikkert skal passe bra
 11. Tja, passasjerene må jo komme seg ut Ser veldig bra ut!
 12. Meget synd for kvaliteten på produktet. Regner med utvikler ikke har vert fysisk på Sandane da, for da hadde han hatt en annen mening.
×
×
 • Opprett ny...