Gå til innhold

Jan Tore Elvheim

Full Member
 • Innholdsteller

  1 478
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

25 Excellent

Om Jan Tore Elvheim

 • Bursdag 06. mai 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Virtual Norwegian støtter allerede MSFS i form av klienten bruker simconnect, men i mangel på fly, så er det ikkje så mykje å finne på der enda for vnas.
 2. Bruker selv ModelConverterX så til og med eg klarte å få ting inn i simmene uten Blender, selv om det kanskje ikke var det du mente Ser veldig bra ut, kjenner igjen terminalen fra min snar visitt i sommer 👍
 3. Steike, du verden kor du fikk disse gamle modellene til å blomstre 😍 Godt jobba Augustin !
 4. Takk for det Har det eg kaller for hovedgrunnlag (bygninger) for ENFL, ENBL og ENSG så er jo disse som er målet på sikt. Florø først ut og så får vi se hvor lang tid og kva som finst når den kan slippes. "AFCAD" arbeid er det eg synest er kjipest så dukker det opp noen som lager noen av disse så donerer eg modeller til et godt prosjekt, som det blir gjort med ENSD. Liker å ha litt for mange baller i lufta, så da går ofte produksjonsraten litt ned. Men Oppdal er resultatet av en slik avsporing så noe godt kommer ut av det(av og til😅)
 5. Hei Har lastet opp en oppgradering av default scenery til custom bygninger og litt flattens. Denne rører ikke rullebane, taxiways etc(som er relativt bra for ENOP), men fjerner default bygninger og erstatter med mer realistiske Nedlastning
 6. Bruker Florø som testbed for sceneryeditor i FS2020, mye jobb igjen med selve flyplassen, men drister meg til å vise importerte bygg i det minste Modellene laget eg en gang i tida til FSX/P3D, funker ganske godt med lite bearbeiding i FS2020. (Det åpner opp for ENBL/ENSG senere, men nok om det nå😅. Sandane-bygg er sendt til Augustin til vurdering)
 7. Har konvertert en del av mine gamle bygninger til fs2020 format og disse bruker de samme "enkle" som ble brukt i fsx/p3d. Eneste som eg har gjort er konvertering til png.
 8. Ja i Norge er iallefall dette en grei ting å ta med seg i utvikling, good catch
 9. Veldig bra utgave, ble noe helt annet Kan se ut Andrew har rett ang edge lights(no surprise ) Ser ut til at kun C2 har edge lights og da mellom holding position og rwy.
 10. Hadde vert artig å prøvd de gamle fsx bygningene mine til Sandane, leste et sted at det skulle vere mulig, men ikke anbefalt Uansett, ser veldig bra ut!
 11. Jøss, han flyr bokstavelig talt over huset her Til å vere ai generert bygninger oppå foto, ser det veldig bra ut i byråkratbygda her. Noen bygg med litt "off" høgde, men til default så er det bra. Foto er som alle vet for norge meeh her og veldig tydlig enkelte steder at ai har erstattet skyer o.l med standard tekstur. Det blir fortsatt marked for flyplasser ser eg også Men ut av boksen, det må vere greit!
 12. Blir spennende og se hvilke verktøy som følger med og hva som kan brukes igjen av gammelt scenery uten for mye arbeid.
×
×
 • Opprett ny...