Gå til innhold

Jan Tore Elvheim

Full Member
  • Innholdsteller

    1 513
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    5

Jan Tore Elvheim vant sist dagen den 18. november 2022

Jan Tore Elvheim hadde det mest likte innholdet!

Om Jan Tore Elvheim

  • Bursdag 06. mai 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jan Tore Elvheim's Achievements

74

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, er jo det som er med blender, det er gjerne 10 måter å få det samme resultatet på, med ene metoden kan ta 5 min og en annen kanskje 1 time. Liker balansen i detaljene på det du har nå iallefall. Men frister å prøve et fs prosjekt i Blender med tid og stunder, men akkurat nå så er det kjøretøy på jernhjul som gjelder i 3d. Flyplassene i nabolaget fortjener en "v2" Hadde man fått seg en dash8 i kort variant så kan det hende prioritet endrer seg, har vert stille på den fronten.
  2. Synest det ser veldig bra ut eg, takrenner også Som relativt ny i Blender, så sitter eg å koser meg med å se på detaljene og tenke hvordan eg hadde laget de samme detaljene
  3. Gjør ikke noe, du har lagt så mye data/arbeid i kartet at man kan ikke huske alt!
  4. Florø har, den har vert ute en stund. Ligger i kartet. Førde kommer nok sikkert snart (med bygningene kan alltids få seg en uppgrade)
  5. Har sendt deg link til noen filer på .to så får du se om det er noe du kan/vil bruke, som placeholder om ikke annet
  6. Widerøe virker for å taxe med en i feather etter landing de siste gangene eg har flydd med dem (-100) både på osl og bgo. De har 30 sek i feather før shutdown.
  7. Se jo unektelig bra ut denne også. Freeware flyplassen dekker mine behov i utgangspunktet så vi får se om man ramler innom en av dem. Ny terminalsimulator om ikke annet
  8. Oppstått fra det død denne tråden. Hadde ein super mikstur av issues med sdk tdligere, men har fått det på stell nå. Startet på scratch med flyplass afcad, og nå nermer det seg. (hørt det før? 😬) Gjennstår litt mekking av noen bakkedecaler og litt mer clutter her og der. Er nylig utvidet ved 330/SAR real, men har ikke noe bilder av det enda så avventer den biten.
  9. Florø er wip (igjen) nå som sdk'en virker her i huset. En del ting igjen, men begynner å ta form. For de meste detaljer, men noe nettverk/rullebane innstillinger.
  10. Eg og Anders tok over driften i 2009 var det vel. Så data lenger tilbake har ikke vi noe av dessverre. Er begrenset fra tiden før vårt eget system ble laget.
  11. Om du skrur ned pan hastighet og lagrer custom posisjonene du ønsker og så kan du skru opp farten igjen etterpå? Det eg bruker å gjøre. har et fast oppsett eg bruker på custom posisjoner i msfs og xp, veldig greit å ha. Camera momentum er og grei å justere ned om du har den høgt.
  12. Bilde eg tok 22. januar. Så ja, ikke urealistisk sånn det var Snøsky når propwashen til WIF kom, men fortsatt kvitt etterpå. Ville heller ha skrud på lys hele tiden om mulig, får det er jo alltid på når det er flybevegelser der.
  13. ENSG får seg en terminalupdate senere om eg får ordna meg med nye bilder av utsiden, da den har fått en liten utviding av bagasje/handling delen og bagasje "hullet i veggen" er flyttet på en annen side ENBL: Det tas i mot med stor interesse, har så vidt startet ENBL prosjektet, men flyplassen fortjener oppdaterte modeller da det har komt noen nye bygg og farger på bygga så kanskje en mellomfase med gamle modeller før evt oppdatering. Dere får hjelpe meg å smiske med Augustin så kanskje han lager flott bakke for ENBL også Skal ikke snakke på Augustin sine vegner, men Florø har vert løslig snakka om som det mest konkrete. Bygninger her er 90%, må bare fikses noe på twr, men regner med det skal gå fint dersom det blir aktuelt. Synest det er veldig gøy å få brukt modellene og Augustin gir dem et veldig godt hjem i sine scenery. Personlig hater eg den delen av jobben, men må man så må man Tenker også å gå tilbake til Oppdal og bruke den som min egen lille testbed når det gjelder scenery, per nå så er den avhengig av at default ikke blir endret, så den må over på selvstendig grunnlag
×
×
  • Opprett ny...