Jump to content

Vebjørn

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Vebjørn last won the day on March 24

Vebjørn had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De som ikke støver ned hos meg er følgende: Maddog X A2A T-6 Texan A2A C 182 Milviz C-310R Redux. Denne fikk en real opptur med P3DV4. Jeg opplevde noen små bugs i V3, nå virker den veldig bra. Vurderer å utvide med Milviz Kingair, den står øvert på ønskelisten nå 😃
 2. Vebjørn

  Maddog X

  P3DV4 har kommet i hus! Bedre sent enn aldri... Jeg Kjøpte også Maddog X. Har bare testet den 3 turer KROW-KROW, KROW-KBGR og KBGR-CYYR men er veldig imponert! I skrivende stund på vei til Keflavik.
 3. Takk for linken! Den står på kjøpslista, har jo 182 til korte striper!
 4. Kom til slutt frem til Torp, brukte 5:20 fra Graz. Bare 20 min lengre enn fra Khartoum til Luxor, Afrika er digert! Liker A2A sin C-182. Eneste jeg har å utsette, er at den føles litt lett, forventer større gjennomsynk med full-flaps og tomgang. Ellers superdupert! Norge titter frem! Kjekt å kunne fjerne yoken, enklere å følge med på Manifoldtrykket Finale Torp! Parkert, nå er det bare å fly den på verksted for oljeskift!
 5. Herlig! Har veldig lyst til å kjøpe denne! Men vurderer å oppgradere fra P3D 3 først...
 6. Gøyalt Robert! Merker motivasjonen er høy for å komme hjem med maskinen nå, må fly noe annet også! Den DA-62 ser veldig bra ut, er den for P3D v4 ?
 7. Har det siste året kommet litt i gang med flightsim igjen! Nå er prosjektet å ferryfly en C-182 fra Johannesburg i Sør Afrika til Norge. Snart i mål, har så langt tilbakelagt omtrent 5000 Nm. Synes det er gøy å legge ut på litt lengre turer av og til. Forrige gang var det med A2A sin T-6 fra Florida til Norge Final Graz Dagens lille etappe Ruten har gått via Øst Afrika, Alternativet hadde vært å følge vestkysten. men valget falt på øst grunnet noe kortere reisetid.
×
×
 • Create New...