Gå til innhold

Dudlileif

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

Dudlileif vant sist dagen den 2. september 2020

Dudlileif hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

34 Excellent

Om Dudlileif

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det står en post på MSFS discorden om oppdatering av navdata:
 2. Exclusion rectangles har fungert for meg, sokken forsvinner ikke nødvendigvis i editoren, men etter kompilering bør den være borte.
 3. Jeg kan konvertere AoN bygninger for deg i helgen hvis det er av interesse, @Kjetil Garpestad?
 4. Da er det fikset, elva har fått ny høydemodell helt opp til Hegra.
 5. Skal fikse teksturene, det kommer en hotfix ganske raskt. Stjørdalselva har vært meget kupert siden launch, skal utbedre det verste i løpet av dagen.
 6. Får håpe det kommer noe snart, selv håper jeg de har noen tanker om bedre måter å lage store mesh på, slik det var i f. eks. FSX med geotiff o.l så vi kunne fiksa bedre terreng over hele landet. Har prøvd å fikle litt med gis, men det er veldig tid- og maskinkrevende å lage shapefiler som kompilatoren støtter.
 7. Jeg skal se om jeg kan fikse det, mistenker at det kan ha noe med polygon-prioriteringer som er i konflikt.
 8. Alle kontrollprofiler lagres i skyen, så de får du tilbake når du reinstallerer (mine var der automatisk da jeg installerte på en annen maskin). Kjøpte addons er vel linket til kontoen din, så du må vel bare laste dem ned på nytt fra market place.
 9. Tenkte å dele den flere steder når den er nærmere ferdig, men den er jo brukbar nå, så hvorfor ikke.
 10. Ser ut til at Japan blir første område for overhaling og kommer gratis 29. september. Den inkluderer 6 byer med fotogrammetri, 6 håndlagde flyplasser samt en del bruer, ikoniske bygninger og oppdatert høydedata:
 11. Da er ny versjon oppe med bygninger importert fra AoN, for de som er lei av de generiske bygningene og ikke har gått for Aerosoft enda.
 12. Hos meg er det slik: - PackageSources - CGL aerial_images (mappen med bildene, du kan endre navn, men da må du også endre i xml fila) CGLBuilderConfig.xml
×
×
 • Opprett ny...