Gå til innhold

Hans Erik Bye

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  208
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

55 Excellent

Om Hans Erik Bye

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for Haukåsen! Det er jo et viktig inn og utflygningspunkt fra Kjeller Har vært så "nakent" og veldig urealistisk uten den radaren der !
 2. Takk til @Arild_Pedersen og Robert Hulthin for informativ hjelp! Lærer noe nytt hver dag 🙂
 3. Tenkte jeg skulle prøve 457.30 jeg også, men hvordan ruller jeg tilbake? Har win 10 ( norsk utgave) Ser bare muligheten til å gå fremover mot den nyeste driveren...
 4. Takk for svar. Ja, kjører omtrent det samme. Men jeg fant ut ( i natt🤣) at maskinen min har styrke til å kjøre Anisotropic filtering og texture supersampling på max i vr, og da løste det seg 😀 Nå ser jeg runway stripene helt til motsatt bane ende. I tillegg flyter det nå bra. Men som du sier vil vel simmen optimaliseres enda mer etterhvert !
 5. Har brukt endel tid på settings. @Arild_Pedersen ser du også har en 3090. Hva bruker du i render settings i Open XR og i simmen? Sliter litt med runway centerline som blir blurry etter 30-40 meter forover. Takknemlig for tips om du eller noen har 😎 Fikk også endelig lyd og mikrofon til å virke i VATSIM !
 6. Tusen takk for tips! Brukte mesteparten av kvelden i går på å få det opp å gå. Nå kommer fin justeringene for å finne den beste balansen. Ser at dette kommer til å bli veldig bra. Første turen sent i går kveld satt jeg bare og gliste 😁
 7. I min forsiktighet hadde jeg ikke dyttet kabelen langt nok inn i headsettet 🙈🙈🙈 Ser ut til at det er kontakt nå!
 8. Må jo selvsagt være noe trøbbel.. PC`n oppdager ikke HP headsettet. Jeg har lastet inn Open XR og starter WMR software og følger instruksene. Programet tester pc specs og dette ser bra ut. Klikker next, så kommer den til "koble til headsettet" og det skjer ingen ting? Jeg har forsøkt de fleste kombinasjoner av oppkoblinger. Med USB C, A og med strøm adapter... noen som vet hva jeg gjør feil ? Eller så har jeg fått et defekt headset. (Skal det lyse noe sted på den når den får strøm?
 9. Til info så fulgte det med kontrollerer i pakken, så den var altså helt komplett. Synes jeg fikk den imponerende fort og til en veldig bra pris. Nå gjenstår å se om og hvordan dette virker😅 Jeg kjører MSFS kjøpt fra Microsoft store. (Og altså HP Reverb G2.) Hva er det jeg må laste ned først? WMR ? OpenXR ? Begynner å fikle med dette i morgen tenker jeg..
 10. Det høres flott ut! Fikk melding nå om at godteripakken er sendt 😀
 11. Ser ut som det ikke følger med hånd kontrollere, så det forklarer vel prisen. Men det er uansett ikke så farlig da jeg kun skal bruke det i MSFS. Kan jo eventuelt kjøpes løst senere. Leste at de ikke var de beste uansett . Nå gleder jeg med bare til å komme i gang. 🙂
 12. Norsk firma og norsk nettside. Altså ingen moms. Gratis frakt også. Jeg gikk på "prisjakt" og fant det der 🙂
 13. Etter flere timer på Google og YouTube ble det bestilt HP Reverb G2 😅 Fikk det fra Euro-Tec AS til 6.279,- Sendes i morgen 😀 (Eier ikke tålmodighet)
 14. Tusen takk for tips! Jeg tenkte litt på den du nevner ja.😀 Hadde vært fint om noen fler hadde noen synspunkter, eller andre forslag !
×
×
 • Opprett ny...