Gå til innhold

André S. Klophus

Premium Medlem
 • Innholdsteller

  301
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om André S. Klophus

 • Bursdag 07. juni 1979

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/klophus

Nylige profilbesøk

216 profilvisninger
 1. I just completed this quiz. My Score 60/100 My Time 39 sekunder  
 2. André S. Klophus

  Til våre premium medlemmer

  😁
 3. André S. Klophus

  Hva bør jeg velge?

  Jeg syns hvertfall Prepar3d v4.1 fungerer strålende på min tilårskomne hardware. Flyter bra å trenger minimalt med tweaking. Bruker PMDG737/747/777, ORBX av ymse slag og mye annet rart
 4. André S. Klophus

  Nye innflygningsprossedyrer

  Kun fått lastet ned basemap å safetaxi... Vurderer å kjøpe obstacles til $49 (når man slutter å være grådig ) for å se hva filnavnet er på den...å håpe man kan tyde filnavnet på de andre greiene da også.
 5. André S. Klophus

  Nye innflygningsprossedyrer

  Nå har Garmin endret database format, så eneste filen jeg får til å virke er safetaxi...håper det er mulig å finne ut linken til de nye filene snart
 6. André S. Klophus

  Tror ikke jeg gidder mere nå!

  Erfaringen her er at Win10 å P3D spiller meget bra sammen (inkludert PMDG, ORBX etc...). Har ikke vært nødvendig å gjøre noe spesielt. UAC har jeg satt til "Never notify" i alle windows-versjoner ved første anledning den har mast om et eller annet, og har du admin-konto på PC'en skal det meste gå inn uten noe problemer.
 7. André S. Klophus

  Nye innflygningsprossedyrer

  Det er byttet plass man laster filene fra. Pluss litt andre filnavn for å få tak i heli filer. Her er liste for filene man får lastet ned oppdaterte per i dag (med siste trainer fra Garmin er det kun Safetaxi, Obstacles og Navigation Database man trenger oppdatere foreløpig): C:\ProgramData\Garmin\GTN Trainer Data\DB 006-d0170-30.bin https://avdb.garmin.com/jgtn-int-1613.taw Navigation Database, med heli og runway under 4000ft 006-d0170-30.bin https://avdb.garmin.com/jgtn-ww-1613.taw Naviagtion Data lik den som følger med GTN trainer, uten små flyplasser og heli approach terrain.odb https://avdb.garmin.com/bgtnh-ue-16b5.taw Obstacles heli terrain.odb https://avdb.garmin.com/bgtn-ue-16b5.taw Obstacles Fly TERRAIN.TDB https://avdb.garmin.com/tgtn-ww-15t1.taw Terrain safetaxi.bin https://avdb.garmin.com/sgtn-ue-16s6.taw Safetaxi bmap.bin https://avdb.garmin.com/mgtn-ww-16m1.taw Basemap Link til siste oppdaterte "filnavn" finnes fortsatt her https://fly.garmin.com/fly-garmin/databases/schedule Etter man har lastet de ned, er det egentlig bare å åpne opp original og nedlastet fil i HxD. Deretter matche start og slutt på de nedlastede filene med originalen. Det som tok meg lengst tid var å finne de j***a riktige filnavnene å laste ned. Er man lat kan tre filer lastes ned her https://drive.google.com/open?id=0B2lOiioDcU3-N09qT1dYeW0tb28 så har man noe å starte med
 8. André S. Klophus

  Nye innflygningsprossedyrer

  Skal se om jeg klarer snekre sammen en liten bruksanvisning. Har ikke oppdatert den på et par måneder nå, så kan gjøre det når jeg får satt meg ned en kveld her
 9. André S. Klophus

  Nye innflygningsprossedyrer

  Er man glad i å redigere litt filer man får lastet ned fra Garmin i en HEX editor. Har man fullt oppdatert F1 GTN Gps til enhver tid. Spørs hvilksen database man laster ned, men har heli approachene til sykehusene rundt omkring i landet her hos meg nå. Det ligger ikke inne på databasen som ligger i demoene fra Garmin.
 10. André S. Klophus

  RC Cessna

  Graupner skal være bra det. har aldri holdt i en graupner radio, så kan ikke uttale meg om kvalitetsfølelsen. Jeg hadde noen gamle futaba radioer på 35MHz for mange år siden, så "nedgraderte" jeg meg til en Spektrum DX6i, som er enkel og fin og programmere. denne fungerte fint i mange år, men trengte noe mere kanaler i fjor, og vurderte en Spektrum DX8, DX18 eller en Futaba T14SG. Var i Tyskland en tur like etter Futaba radioen kom ut, og fikk kjent på den i forhold til Spektrum sine radioer, og syntes denne da hadde vesentlig mindre billig plastikk følelse enn spektrum hvertfall...(men er bare litt dyrere plastikk følelse fortsatt!) Et annet pluss var at man fikk den til langt hyggeligere pris enn den selges for her...før man fikk igjen den tyske momsen også :-) Men jeg vurderte også fordelen av og kunne kjøpe billige og bra mottakere på feks hobbyking til både futaba og spektrum. Da jeg har litt ymse fly, helikoptere og multikoptere.
 11. André S. Klophus

  RC Cessna

  Da er det i såfall en gammel versjon du har sett beskrivelsen på, som ikke har HoTT. Finner ingen radioer på Graupner siden, som ikke har 2.4 GHz nå.
 12. André S. Klophus

  RC Cessna

  Begge du hadde fått pris på...er 2,4 GHz.
 13. André S. Klophus

  RC Cessna

  Den MX-12 Radioen har hvertfall telemetri.Klarte meg med 6 kanaler i mange år her.
 14. André S. Klophus

  RC Cessna

  Jeg har "lillebroren" til den her https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__9005__iCharger_208B_350W_8s_Balance_Charger.html, som bare kan lade 10A, og har funka strålende på maaange ladinger siste 2 årene. Skal du se spenning på batteriet på radioen, må den ha telemetri. Vet ikke om den du linket til har det. Min Futaba T14SG har hvertfall dette.
 15. André S. Klophus

  RC Cessna

  Hvis du skal ha med innebygd 220v i laderen, er det fort veldig begrenset utvalg.
×