Jump to content

Ola Haldor Voll

Members
 • Content Count

  2,956
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ola Haldor Voll

 • Birthday 08/26/1986
 1. Har også et Geforce GT640 2GB RAM som kan selges med til et par hundrelapper ekstra. Det er brukt èn gang i forbindelse med feilsøking på en maskin, og fremstår som splitter nytt.
 2. Selger et komplett sett med komponenter. Hentes helst i Drammen. - i5 2500K - 8GB RAM - Gigabyte PH67-UD3-B3 hovedkort - Intel Liquid Cooling vannkjøling til CPU To år gammelt. Lydkortet på hovedkortet har tatt kveld, så internt eller eksternt lydkort må benyttes. Har hatt god erfaring med Asus Xonar DX som ga et fenomenalt løft i lydkvalitet over det som var på hovedkortet. Ligger ikke langt etter nyere i5 3750K (se test på HW.no) og holder seg sånn sett bra for alderen. Har primært blitt brukt til spill og litt kreative greier med video og 3D under både Windows og Mac OS. Kan legge ved en strømforsyning kostnadsfritt ved rask avgjørelse. Ønsker 3000,- Kom evt. med bud.
 3. Selger nesten ubrukt Saitek yoke med ekstra throttle quadrant. Befinner seg i Drammen, og kan hentes her evt. sendes med posten på mottakers regning. Gi bud.
 4. Fjernet av moderator grunnet usaklighet
 5. Klassisk klinger godt i mine ører.
 6. Det sier ikke annet enn at folk leser overskriften og trykker i nysgjerrighet. Med det sagt - fine bilder - men det ble noe langdrygt for meg med statiske vinkler.
 7. Fikk invitasjon til å bli med på spotting kl 8 om morgenen på Værnes. I meldingen jeg fikk står det Interessant. Jeg drar. Flere som tar turen?
 8. Tipset om dette til en kamerat som bor rett ved sykehuset. Kan sette dere i kontakt dersom han er interessert.
 9. Takk folkens. Da skylder jeg på dere om jeg ikke kommer meg hjem igjen før dagen derpå. :whistle:
 10. Den greia ser jammen ikke ut til å fungere i Safari/Chrome på mac..
 11. Jeg fant vel ut når flybussen går til Værnes, men ikke fra. På nettsiden får jeg opp at "siste avgang er gått" når jeg velger klokkeslett. I rutetabellene står det kun når bussen går fra byen. Noen smarte hoder? Er snakk om å muligens spare noen hundrelapper, og ikke minst kunne være på besøk hos kjente og kjære litt lenger dersom jeg ka ta et senere fly.
 12. Hva slags musikk spiller du? Kunne seriøst vært kult å hatt en huspianist ved innflyttingspartey, men ikke i "hæla i taket, her drikker vi til vi stuper"-typen. Lounge, bufet, og prat i en hyggelig atmosfære med live musikk. Kunne ikke blitt bedre! :grin:
 13. Det har ordnet seg. Blir en villa på Rosenborg. Flygel i stua, utsikt over fjorden og deler av byen, grei størrelse på verandaen og en hage hvor jeg må ta meg en runde med plenklipperen. :grin:
×
×
 • Create New...