Gå til innhold

Ola Haldor Voll

Members
  • Innholdsteller

    3 095
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    5

Ola Haldor Voll vant sist dagen den 26. oktober 2022

Ola Haldor Voll hadde det mest likte innholdet!

Om Ola Haldor Voll

  • Bursdag 26. aug. 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ola Haldor Voll's Achievements

65

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk så mye Da skal jeg gi dette et forsøk etterhvert! 👏🏻
  2. Det er nettop det jeg ikke vet enda. 😅 Hvilke filtyper brukes til modellene og tekstur?
  3. Om du ikke krever CUDA til jobb og sånn sett kan bruke AMD uten å tenke deg om to ganger, så kan det jo være greit å vente litt og se hva de kommer opp med.
  4. Jeg har modellert de i Modo og lagd teksturer med diverse gratis teksturer og satt opp i Substance Designer for å tilrettelegge riktige kanaler ettersom spillmotoren i Farming Simulator krever noe eget, og pakker flere type data i RGBA-kanalene, som shaderen kan hente frem igjen i spillet. Jeg har absolutt null peiling på å lage scenery i MSFS, jeg har sett litt på noen videoer men jeg finner fint lite om hvordan man klargjør og bruker egne modeller og plasserer der de hører hjemme. Derfor vet jeg ikke noe om krav til filtype, begrensninger i polycount, LOD, etc.. Ut fra det jeg kan forstå er det noen her inne som har gjort litt av dette for MSFS, og tenkte at jeg kanskje kunne få et lynkurs eller kanskje de kunne være interessert i en liten assetpakke med gårdsbygninger som kan plasseres rundt om i det ganske land. :)
  5. Kan forøvrig nevne at det jeg har testet nå er stort sett PMDG 737-700 og CRJ 550/700. Det er så nydelig å ha denne flyten at det inspirerer til å ville fly mer.
  6. Jeg har drevet med et prosjekt i tre år hvor jeg har gjenskap hjembygda, og med det følger endel bygninger. Jeg er på langt nær ferdig med det prosjektet - men! Jeg tror at de bygningene har fint kunne vært lagt inn i MSFS - gitt at man finner ut av det. Jeg har ikke rørt prosessen med å lage modeller og tekstur for MSFS, jeg lærer gjerne - og deler gjerne hvis noen vil påta seg jobben med å teste litt hvordan det potensielt kan se ut i et lite test område. Legger ved et eksempel av en gård.
  7. Jeg frasier meg herved alt ansvar for enhver uro dette kan forårsake i Torbjørns liv og hjem. 😂
  8. Ikke ofte jeg er innom her, men tenkte dette kunne være interessant å høre om for flere her inne. Fikk ordnet meg et RTX 4090 som kom i posten i dag. Først av alt, dette er et voksent skjermkort. Pass på at du har både strømforsyning og plass i kabinettet, ikke bare til å romme skjermkortet, men også strømkabelen som monteres på siden av skjermkortet. Det ble akkurat plass til Gainward Phantom RTX 4090 i et BeQuiet Silent Base 601 kabinett. Nå har jeg testet litt i MSFS og endelig fått DLSS 3 opp å gå. Jeg måtte melde meg inn i beta-programmet, og så endre en innstilling i UserCfg.opt filen (ligger i LocalCache under der du har installert simulatoren). Det er altså DLSSG som må endres fra 0 til 1 Tidligere har jeg slitt veldig med ytelsen. Hatt jevnt over alt fra 25-40 fps, stort sett rundt 30 eller lavere. På en god dag, og høyt i lufta, kanskje 35 - dette med stort sett medium preset, og på noen innstillinger enda lavere. Jeg tenkte jg like godt kunne dundre på med ultimate innstilling preset når jeg slo på DLSS 3 (Frame Generation og DLSS Super Resolution). Wow.. WOW!! Her går det unna. Skjermen har 5120x1440 oppløsning og 120 Hz. Jeg treffer 120 FPS til tider, dropper ned til rundt 70-90 litt avhengig av hvor jeg ser. Ellers er maskinen bestående av Ryzen 9 5950x og 64GB RAM. Nå ble det endelig skikkelig gøy å fly igjen.
  9. Simmen krasjer når jeg slår på DirectX 12 (må restarte for å lagre innstillingen). Flere?
  10. Er det mulig å lage bakketekstur fra NiB til MSFS, sånn som med X-Plane? Det er mange steder det er så laber kvalitet at jeg fatter ikke hva det er jeg ser på. Om det er snø eller skyer, om det er dårlig fargegjengivelse eller berg.. Det dreper magien med VFR rett og slett. Jeg har lasta ned masse NiB til X-Plane, så filene ligger forsåvidt klare. Og om det så krever at jeg laster ned på nytt fordi prosessen krever det, gjør jeg gjerne det. Hadde vært moro å prøve i noen områder om ikke annet.
  11. Hehe nei, det har gått ca fire måneder siden sist jeg kunne sette meg ned og i det hele tatt starte MSFS med alt det online muligheter har å by på. Nå håper jeg andre som har samme problem får løst det!
  12. Fikk svar fra support. "Please skip step 4". Men innen den tid har ting løst seg. Det viste seg at når jeg trykka RESET, så hadde den fjerna alt som hadde med MSFS å gjøre i Packages mappa. Tok en ny runde med installering, og nå.. funker det ENDELIG!
  13. Ja, det hjelper ikke en døyt. Når jeg kopierte ut localstate og localsave, gikk i settings for å resette MSFS, så forsvant jo hele MSFS mappa - så nå kan jeg ikke kopiere de tilbake heller. Får ikke starta MSFS i det hele tatt lenger nå.
  14. Endelig et svar. Om enn et skuffende et. Ved første øyekast tenkte jeg "endelig!".. Men så ser jeg nærmere på det: De glemmer liksom at jeg IKKE kommer meg inn i hovedmenyen i det hele tatt. 🤪
×
×
  • Opprett ny...