Gå til innhold

WF971 3/4

Members
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

WF971 3/4 vant sist dagen den 13. oktober 2020

WF971 3/4 hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

58 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Herregud, husker jeg skrev uendelig med de derre megalange linjene for FSX for ca 15 år siden! Det vanker ballerinakjeks til de første som setter sammen masse AI-modeller og ruter for å modellere innenrikstrafikken. For 80-90-tall innenriks med teppe-SAS, stripe-Widerøe og flagg-Braathens er jeg egentlig villig til å betale mange hundre.
 2. Hm, mine er der fortsatt. Hva skjer når du trykker på Legend?
 3. Ser STEINbra ut \o/ Ønsker du at noen konkret tar seg av 'MSFS'-biten mens du står for modellering/teksturer?
 4. Det er kutt i asfalten for å drenere vann, slik at selv en 'våt' rullebane kan regnes som tørr og gi bedre utregninger for ytelse. Jeg får dessverre samme artefaktene som deg, så jeg ville benyttet "-ungrooved" versjonen. Håpet at folk med bedre hardware ikke kunne se dem. Håper ikke noen tenker, sånn btw, at det ikke godt kan eksistere to eller flere versjoner av en lufthavn/en fix 😃
 5. Vadsø er nå tilgjengelig på flightsim.to for nedlasting. Stor takk til AW som alltid hjelper til. Vadsø har blant annet en bratt 1.5% rullebane og en 30m høy klippe på østenden. Her er veldig ofte skyet, så man har god bruk for localizeren. Den har også groove textures på rullebanen, korrigert lys, apron, bygninger, og litt bedre terreng. Det er to versjoner av flyplassen i zip'en, sånn i tilfelle grooves ikke ser bra ut med ulike grafikkinnstillinger. Dermed er Varangerhalvøya ferdig! Nå skal Berlevåg og Båtsfjord finpusses (rullebanene er ikke så bra), og alle skal gjøres klare t
 6. Øian er ferdig, forhåpentligvis bra nok slik den er nå. 😃
 7. Dette var ment som en litt rask fiks for å rette på default Øian, så standarden er ikke allverdens. Det er dessverre ikke ortofoto i spillet for stripa, så den kunne sikkert sett mye bedre ut. Dessuten er røde låvebygninger byttet ut med ganske grå franskt utseende bygninger. Nedlasting: https://flightsim.to/file/1282/enme-meraker-airport-oian
 8. Veldig bra! Patchen og det hele er en god illustrasjon på at hvert prosjekt man foretar seg også er vaktmesterarbeid. Det går fort an å bite over for mye (skrev han, i det han holdt på med femte flyplassen).
 9. Jeg kan ikke lenger prioritere ENHF. Må skifte fokus til Vadøs ENVD, for den ser ikke ut. ENHV er ganske, ganske mye lenger framme i tid den også -- typ 2 måneder. Så jeg ville kanskje ikke satt ENHV eller ENHF på lista over WIPs, med mindre noen andre er igang.
 10. Aha! Gøy! Benyttet du de cable_1 og _3-objektene for telegrafstolpene, eller er de hjemmesnekra? Føler det viktigste for en addon, etter en god rullebaneprofil, er menneskeskapte hindre. Kan tenke meg det ikke skal så mye sidevind til før man kan være uheldig på den stripa... Her i Trondheim opplever jeg ofte at vestlig tordenvær går ganske konsekvent sør for oss, akkurat på kanten av Ler og oftest rett over Støren. Er det noen lignende forutsigbar oppførsel på Innherred hva torden angår?
 11. Veldig bra! Digger gårdsbygningene. Skulle ønske vi hadde en måte å endre autogen-algoritmene på, slik at gårdsbygninger kunne vært hovedsakelig røde/hvite, og gjenreisningsbygg i Finnmark kunne vært fargerike. 😃 Hvordan er værforholdene rundt deromkring vanligvis, vet du noe om det?
 12. For en ultrahyggelig liten flyplass! Kjempejobb. Holder du på med noen andre baner, sånn av interesse?
 13. Veldig bra! Ser fram til dette. Imponerende at du har fått med egne bygg. Alltid litt skummert å vise WIPs, for nå MÅ du jo ferdigstille ;D
 14. Jeg vet ikke om du fikk med deg at denne dukket opp kort tid etter at du postet? https://flightsim.to/file/868/envy-vaeroy Litt OT men.
×
×
 • Opprett ny...