Gå til innhold

WF971 3/4

Members
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  2

WF971 3/4 vant sist dagen den 13. oktober 2020

WF971 3/4 hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

70 Excellent

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja det kan være bra å nevne her også! OP er laga før man kunne redigere disse trådene, så jeg har ikke mulighet til å endre der. Det var en pathingfeil i ENSS som gjorde at jeg slettet -samtlige- ground crews overalt. Hotfixa her om dagen og håper ikke flere trenger å rive håret sitt. (Jeg gir så f i ground crew at jeg ikke engang oppdaget det selv om jeg fløy over hele verden)
 2. Hehe jeg hadde problemet med mix-akse jeg også! CRJ'en er herlig. Digger manuell gass. Er nok litt for glad (før patchen i alle fall) i å sakke farten i stor høyde, og det er noe krøll med nav1/2 crs1/2 som gjør at man i praksis bare har én nav. Men ellers er den superfin. Elsker alle de fine malingsdraktene folk har rusha ut på flightsim.to Landingene er kinky. Den har ikke et supergodt 'hakk' slik en del andre fly har (eller så har jeg bare ikke funnet det ennå) hvor den er i super-trim og du nesten bare bruker thrust.
 3. Jeg skulle kanskje spurt i denne tråden heller enn en skjermbildetråd: Hvordan er manualen? Jeg har hatt litt ulike opplevelser når jeg har kjøpt fra andre, men har aldri kjøpt noe fra Aerosoft så jeg vet ikke hvor de legger lista.
 4. Har du AI Dash 8 1-2-3-400 som flyr rundt, eller er de utelukkende parkerte? Hvordan fremstår manualen/e til flyet? Har aldri kjøpt Aerosoftgreier før.
 5. Superbra! Kjempe, dette blir fint.
 6. Hvilken stikke har du? Jeg har en X52, og har satt mix og prop til de to roterende hjulene på throttle. Før jeg laster inn sjekker jeg at begge har fullt utslag; selv om MS laster alt som 100% så er det alltid bittelitt slingring i sånne glidehjul. Om du har en lignende ordning, hvor prop control og drivstoffmiks er tildelt akse på hver sin glideknapp så kan det jo hende det er prop og ikke drivstoff som slår feil?
 7. Om man er riktig så desp kan man jo tilby et vederlag Det tar noen timer å ferdigstille selv en ørliten flyplass, og så skal man vedlikeholde i flere måneder/år/så langt samvittigheten rekker. Og da tenker jeg ikke på modellering engang.
 8. Du kan legge inn en 15 meter lang dummy runway i stedet; dersom du sletter runway start-objektene så vil ikke AI eller mennesker kunne benytte den som peker i feil retning. Jeg vet ikke om de blir tilgjengelig i FMCer eller lignende, men dersom man stiller inn bare frekvens så skal det kunnegå. Det er slik jeg endrer bredde på innflygingslys og lignende.
 9. Terje Brun fikk noen bilder fra meg til Leknes, men har ikke hørt noe mer på et par måneder. Jeg har ambisjon om å starte på ENHV ila uken, men det er ingen garanti for at jeg blir ferdig så du må gjerne gå igang du også!
 10. Dét er for mye ja! Vær glad du har snø. ;D
 11. Nå er jeg vel skyldig i at dette går off topic, men helt tangensielt er det jo ikke. Jeg behøver heller ikke study level eller en fullstendig FMC. Det viktigste måtte nesten være 2-4 år med vedlikehold i lys av tekniske oppdateringer fra Asobo. Har man noe slikt kontraktfestet, og man evt har klausul om åpen kilde etter x år, så kjøper man ikke nødvendigvis katta i sekken. Er alltid besnærende å tenke på egne utviklere, men jeg ville skydd en dugnadsmodell som pesten; det skal ingenting til for at noe rakner. Nesten enklere da å forhandle direkte med f eks Aerosoft om utvikling. Tro
 12. Sikler litt på denne, ja... Herregud for en fin maskin. Finnes det noe slags navigasjonsutstyr?
 13. Nice! Sånn av interesse, var det noe hellning på noe av landskapet? Threshold til 21 ligger 3 meter over andre enden, ikke så mye men Aerosoft sin Twin Otter er i alle fall godt på vei! (Kanskje man kan bruke den classic-båtpakken og få til noen retro flyplasser for å føle seg vel hjemme med den?) Dash 8 har vært en drøm i nesten to tiår, så lenge at kroppen ikke ville taklet om noen faktisk laget en dugelig 100/200. Edit #2: Vi er jo pengesterke nordmenn, sånn stereotypisk i alle fall. Vi burde nesten bare samle penger i en pott og utstede en Dash-8-102 commission til et du
 14. Det kommer kanskje ikke til å være noen sjarker eller andre mellomstore fiskefartøy?
×
×
 • Opprett ny...