Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 23. sep. 2020 i alle områder

  1. En tur fra Kjevik til Lista. Som før nevnt, landskap utrolig presist i dette området, kontra før. Holder på å styrte to ganger underveis, da nye knappekombinasjoner gir stress og jeg går rett på whiskey waypoint. Bildene viser Spangereid med gjenåpnet kanal fra vikingtiden, to bilder fra approach og parkert foran min egen gmax modell, en meget spesiell "tyskerhangar" der vinduet en gang i tiden var "tower".
    7 points
  2. Kan lastes ned her: https://1drv.ms/u/s!Ap8NPeI1SM-7g6Q3W3MJBwl_PN69eg?e=Fgt7m1 Inneholder: Lofotkatedralen Svolvær kirke Henningsvær kirke Gimsøy kirke Sildpollnes kapell Strandlandet kirke Digermulen kirke Gimsøystraumen bru Svinøybrua Diverse signalbygg og andre bygg i Svolvær sentrum Litt småting ellers. Kjente feil er at noen bygg ikke vises før man er veldig nær, har ikke peiling på hvordan man skal fikse det. Dette sceneryet passer fint sammen med mitt ENSH Svolvær Helle scenery. (Som jeg skal oppdatere litt nå)
    6 points
  3. Jeg synes Microsoft Flight Simulator 2020 er fantastisk! Kort og godt! Ikke fordi den er perfekt, fordi det er den ikke. Må så klart sies at jeg ikke er noen hardcore simmer eller har noen faktisk piloterfaring. Mulig det er avgjørende da jeg så klart forstår at en som har flydd en ekte C172 vil umiddelbart se alle avvikende. Men jeg har erfaring fra FS5.0, FS98, FS2002 og FSX. Spesielt FSX har jeg brukt mange timer i. Men ikke P3D, og jeg forstår at det er en veldig bra simulator og håper FS2020 lar seg inspirere, Grafikken har veldig mye å si for realismen. Ser det ekte ut, føles det plutselig mye mer ekte. MYE mer ekte. Og grafikken i MSFS2020 er sykt bra. Så klart er det masse "feil" pga utdatert Bing data og en hel del elevation feil osv. Det er irriterende, men det er mer som at du ikke har fått så mye du ønsker av favoritt deserten din. Det er egentlig veldig bra, men mye vil ha mer... Jeg har hovedsaklig flydd med A320, TBM og C172/152 og litt Extra når jeg vil leke. Har lagt til 15 gb at alt jeg kommer over av relevant 3party scenery og håper på mer saker i Norge. Synes det er kjempe moro. Storkoser meg der oppe! Men jeg forventer jo at utviklingen fortsetter med masse flere muligheter, realisme, addons og mye mindre "INOP knapper" osv osv.
    4 points
  4. Plutselig var apron belysning en lek å få til. For en lettelse...
    4 points
  5. Ikke noe AoN nei, gjør ikke alt ground arbeid på nytt (kan ikke portes over, spesielt custom merking). Ønsker heller ikke lenger stå for en gigantpakke. Det blir en og en flyplass, med god tid i mellom de, og de jeg selv har lyst til å mekke på. Kommer det payware så er det den jeg går for (med unntak av nettopp ENCN som nå er et læreprosjekt). PS; Legger til ny screenie:
    3 points
  6. Har i dag kommet i gang med betatesting sv en forumapp. Er fremdeles en god del som må forbedres, men det kan bli et godt tildkudd for å lese forum på farten. App er tilgjengelig for IOS og Android. Har plass til noen betatestere om noen føler seg kallet. en liten preview @https://youtu.be/PnFYpCwr14Y
    2 points
  7. Var det nødvendig å starte en ny tråd for å avslutte en annen?
    2 points
  8. En av default-modellene som har overrasket positivt, er Zlin Shock Ultra, en forenklet "Cub" i "ultralight-klassen". Herlighet for en "bush-maskin", som kan landes og ta av på knøttsmå flater. Og den er en pilots drøm å håndfly , og underholdning nok til å alene rettferdiggjøre MSFS2020.
    1 point
  9. Da er ny versjon oppe med bygninger importert fra AoN, for de som er lei av de generiske bygningene og ikke har gått for Aerosoft enda.
    1 point
  10. Tror Lindesnes er betjent om sommeren, men kun pga butikken og kafeen. De selger forøvrig noe man kan lage en drink av, så ikke helt tørt der ute. Leker ellers med tanken om å konsentrere meg om det som mangler, fyrtårn, kontra flyplasser 😉
    1 point
  11. Kan det ha noe med at alle fyrbetjenter er oppsagt?😁 Rune_G
    1 point
  12. Fine bilder. Synes også at dette området er blitt meget bra i FS2020😊 Rune_G
    1 point
  13. Å derskern, Terje, her blir man jo Blendet😀. Sendt deg en PM om nærliggende flyplasser forøvrig.
    1 point
  14. 1 point
  15. Jeg er klar til å teste, om jeg får være med. (IPhone X)
    1 point
  16. Så lenge du har samme GUID i XML og GLTF filene for den enkelte modellen, så han du benytte en hvilken som helst GUID. Det er viktig at denne er unik... GUID må være unik for ikke å lage konflikt 😄
    1 point
  17. GUID er som jeg alt viste deg: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <ModelInfo guid="{4f0501c2-a92e-472c-ac3a-6195f0c5c6b1}" version="1.1"> </ModelInfo> Mao; 4f0501c2-a92e-472c-ac3a-6195f0c5c6b1 Dette er modellens kjennetegn for Kjevik terminalen, og er ikke det korrekt, vises ingen ting. Når jeg eksporterer til glTF fra AoN pakka fra P3D4, er GUID rett med en gang. Riktig GUID betyr alt for at resten skal bli rett, er en sentral ting og der mange feiler. Litt innpå det Frank nevner under her, hver modell må ha sin unike GUID.
    1 point
  18. Jeg har huket av for at den skal generere guid ved eksport også ja. Jeg gir nesten opp hele greia snart. Tar en laaang pause iallefall. LoL! Flyr litt istedet kanskje.... 😂
    1 point
  19. Da har det "løst" seg, men jeg er litt usikker på om det kanskje er et kompromiss, snarere enn en fix... Til nå har jeg hatt flightmodel på Legacy. I legacy-mode kan vi endre på verdier og realismen. Jeg prøvde å endre på disse verdiene men opplevde ingen forandringer (overhodet!?). Da jeg skiftet til "modern" flightmodel så ble alt mye greier og mer stabilt. Jeg ser og opplever at vær og vind påvirker flyet, men nå er det derimot mer stabilt uten at det føles som om flyet konstant balanserer på en stokk.
    1 point
  20. Jeg gir opp foto-prosjektet på Svalbard inntil Bing kommer med bakkefoto som har et minimum av kvalitet. Du får nok nøye deg med bare flyplassen inntil videre 🙂
    1 point
  21. Nydelig, herr Thomsen👍 Kan vi håpe du er på'an igjen? Rune_G
    1 point
  22. Fløy til og fra ENGM. i går. Fantastisk jobb, KapteinWestad ✈️
    1 point
  23. Tok en myse tur nå på morgenen hadde på streamen så her er den
    1 point
  24. Fant ut av problemet - under Build så hadde det forandret seg fra CGL til SCENERY, og da gikk det i dass... Har fortsatt problemer med å få georeferert bildet slik at det ligger korrekt oppå Bing-kartet. Bing har så dårlig oppløsning, at jeg må bare gjette hvor det skal ligge, og når det går galt så må jeg bare gjette på nytt 🙂 🙂 Treffer nok en av de tre neste gangene jeg forsøker 😄
    1 point
  25. Synes den er fantastisk bra allerede, og blir bedre for hver dag som går, med nye flyplasser og scenery. Hvis man vil vente til alt blir perfekt, går man glipp av veldig mye moro.
    1 point
  26. Det var en positiv overskrift, med et «negativt» innhold.. 😂😅🤷‍♂️ En kan si mye om MSFS, jeg sier bare dette; om ikke annet så er det et STORT steg i riktig retning! Ingen av flyene som er med i pakken er på “study level”, og det har de jo vært helt klar på. De vet at for at en Sim skal vare og ha innhold, trenger en mod-ere. En fly simulator som tar for seg prosjektet HELE verden VFR, trenger litt hjelp for å bli perfekt. Hele verden er tross alt ganske stor. Alt i alt er jeg SUPER imponert over hva de har fått til. Så kan en velge; sitte å sutre eller leve i nuet og gjøre det beste ut av det. Det har aldri vært bedre å være en sim-er enn nå. Det er rett og slett helt FANTASTISK!!!
    1 point
  27. Helt enig, savage cub'en er kjempefin, bedre enn de andre cub'ene i MSFS. Fin til snill acro også, spinner veldig naturtro. Så bra at jeg har levert lottokupong og leser bruktflyannonser...
    1 point
  28. Enig at dette ikke er den komplette sim-en det forhåpentligvis blir etterhvert. Men personlig har jeg nå hatt 20 - 30 timer i den, og hatt det helt topp. Kanskje de slapp den litt tidlig, men det er jeg i så fall bare glad for egen del C152/C172 har fungert helt fint for meg, holdt meg unna de andre flyene. Ser jo fram til A2A, for man vil jo ha det «as real as it hets», og så etterhvert PMDG, Majestic og resten av gjengen når SDK er skikkelig på plass. Seff, det kan være litt frustrerende å fly visse steder i hjemlandet med tidvis dårlig fotogrunnlag og horible høydedata. Men jeg tar simmen for det den er PT og flyr der den er best (kontinentet, statene, steder med fotogrametiske byer etc), og ikke å lete etter feil og bugs. Koser meg glugg ihjel med GA, fly VFR med Google Maps som kart og oppdage nye deler av verden (har og hatt noen fine turer i Norge). Bare mine tanker om den nye simmen, og har full forståelse for at andre kan oppleve den frustrerende..
    1 point
  29. "What ever makes you happy!" er det ikke det det heter?
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...