Gå til innhold

Rune Gustafson

Members
  • Innholdsteller

    1 389
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av Rune Gustafson

  1. Ja, men det er ikke alltid det blir helt vellykket. Jeg oppnår i hvert fall best resultat ved å pause simulatoren før time acceleration foretas.
  2. Bruker stort sett FSTL, men også av og til AIG AI Manager. Det kommer an på om jeg flyr real time eller ikke. Dersom jeg ikke flyr real time bruker jeg ofte AIG AI Manager som baserer seg på en ukes flygninger for et aktuelt selskaps sommerrute eller vinterrute, uavhengig av på hvilket tidspunkt på døgnet du flyr. Trafikkbildet er det samme hele tiden. FSTL brukes når jeg flyr real time. FSTL bygger som kjent på flytrafikken i Flightradar 24, og det er litt artig når man står parkert på en flyplass og kan se trafikken til og fra flyplassen i det store og hele samsvarer med Flight Radar 24 når du har det programmet oppe samtidig for samme flyplass (avgjøres av brukerinnstillinger i FSTL). AIG AI Manager er litt mer komplisert å konfigurere i MSFS enn FSTL.
  3. Det var vel med denne britene erobret tittelen "Verdens lengste bombetokt" fra England til Falklandsøyene. Måtte tanke i luften flere ganger under ferden.
  4. Har brukt simulatoren hver dag den siste uken uten problemer. I dag kom det en tvungen oppdatering til MSFS på rundt 415Mb, og etter dette har simulatoren vært helt umulig, med blant annet CTD uten forhåndsvarsel.
  5. Du er ikke alene, Tobias. Turen ENBR-ENNO (bildene) medførte et alvorlig og uventet oljetrykk fall på begge motorene, som medførte nødlanding under innflyvning til ENNO😁
  6. Du finner det på flightsim.to Default and Black Square Analog King Air 350 Triplex » Microsoft Flight Simulator
  7. Har "uventet" fått meg en ny favoritt. I savnet etter Aeroworks Beechcraft Super King Air B200 for FS2004, gikk jeg til innkjøp av Steam Gauge Overhall fra BlackSquere og TDS GTNXi til Asobos King Air 350 Håpet var at denne kombinasjonen skulle bli en bra erstatning. Jeg ble ikke skuffet. Dyrt? Ja, men jeg synes det var verd pengene. Bilder er fra turen ENBR-ENNO.
  8. En herlig, nostalgisk bildeserie. Likte godt sammensetningen av MSFS foto og real foto 👍
  9. Du frister, Ernst! Det ser ut til at jeg må bruke handlekortet. Har spit'n i DCS, men det kunne jo vært artig å ha en I MSFS også.
  10. GSX virker utmerket sammen med PMDG 737 her også.
  11. God førjulstid til deg også. Takk for artige bildeserie😊
×
×
  • Opprett ny...