Gå til innhold

Terje Helle

Members
 • Innholdsteller

  143
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  4

Terje Helle vant sist dagen den 4. desember 2020

Terje Helle hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Terje Helle's Achievements

81

Nettsamfunnsomdømme

 1. Dette er litt knotete den første uken, men så blir en vant til det. Utrolig hvor fort man husker hvor ting er. FlySim, VR, Fysisk kontrollere og risting/(og om en har råd)bevegelse er helt FANTASTISK! Sier det igjen, for en tid å leve på! Vi er utrolig heldige!
 2. Det er noen som ikke merker at de er på 60Hz, for dem er det nok sikkert bra. For alle oss andre, er 90 klart bedre, da slipper en all flimringen.
 3. Ser lovende ut. Må du fikse alt for hånd? Eller får du tweaket det til for alt samtidig? Blir straks mer naturlige fjell når en får flere høydekvoter.
 4. Bruk denne: https://msfs.touching.cloud/mods/kinetic-assistant/ En kan til og med dra hverandre opp på multiplayer, så lenge flyet har en person en kan «hekte» seg på. 😅😁 Har ikke prøvd dette selv.
 5. Da har den ny bygget Discusen for MSFS fått egen side, og nok en oppdatering. Her går det ikke mange dagene før en får et nytt seilfly. Slett den gamle og installer den nye. https://flightsim-squadron.itch.io/discus-glider?fbclid=IwAR1y3FJu7vTR-EA81XjrEj2kCOo3Xn1L5UUNYP01-BYsDYU10YAO9DhDZl0
 6. Ahh, så det er deg. Skal adde deg neste gang jeg sitter i Simen.
 7. Brandon Yeager har delt denne på FB MS Flight Simulator Gliders. Dette er Alpha av en Discus, den har flaps, som modellen den er modellert etter ikke har. Men dette er ikke noe study level, men et Alpha bygg. Glir laaaangt, så fin til å bare sveve rundt i. https://drive.google.com/file/d/1pbiwi-V-2uBMDbO-AGYty7_kBb2PMlC7/view?usp=sharing Her er en modell, som nok flyr litt mer realistisk. Den er kommet lengre, men er ikke bygget fra grunnen for MSFS. https://msfs.touching.cloud/mods/ms-dg-808s/?fbclid=IwAR2jjW2zmjPoE6ds1g8JRWHvw5IwJVvyEvzYmzuRrRICFJp5_hcWFs9EcF8 Denne er også bra å ha om du vil fly seilfly i MSFS https://msfs.touching.cloud/mods/kinetic-assistant/ Bra begynnelse. 😁
 8. Har nå testet 2 seilfly som fungerer i VR og MSFS. Ene er i alpha, og bygget opp helt fra grunnen av. Andre er hentet fra MSFX. Det er helt utrolig å kunne gli «lydløst» rundt på himmelen i de flotte omgivelsene som er i MSFS. SPENNENDE tider!!
 9. https://authentikit.org/#WhatIsIt Open source, og en skikkelig god ide for oss som bruker VR.
 10. Huff, er en kjempe overskrift når VR brillene en elsker, slutter å virke. Så DET så!! 😋😬
 11. Snakk om skivebom!! MSFS har et eget STOOORT forum, hvor brukere kan gi forslag, kritikk og stemme frem hvilke ide som en skal ordne først. Asobo og Microsoft er ekstremt åpne på hva de vil gjøre fremover, og hvilke tanker de har om fremtiden. De er i dialog med alle flysselskapene, for å få lov til å bruke deres liveries, de støtter modere som kan lage alle fly i hele verden. MSFS er tidenes største sandkasse, som det jobbes kontinuerlig med for å gjøre den bedre. Tanker om «ferdig sim/spill» er en skikkelig gammeldags måte å tenke utvikling på. Selv ikke et team på 1000 mennesker, klarer å tenke på alt. De har modellert HELE verden. Hvordan kan en sjekke om HELE verden er «perfekt»? De har gjort en kjempe jobb med den dataen de har, de har programmert AI som blir bedre og bedre. Det er ikke perfekt, men det er LANGT LANGT LANGT over hva de andre FlySimmene har fått til. Verden går på frem, heldigvis.
×
×
 • Opprett ny...