Jump to content

Terje Helle

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Terje Helle last won the day on July 31

Terje Helle had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og da har jeg kjøpt både det ene og det andre. Ser meg da ferdig for denne gang.. 🕺😁
 2. Kunne vært morsomt å teste med et annet program en Steam Virtual Desktop, sitter ikke ved PCen akkurat nå, så husker ikke hva programmet heter, men det fungerer som en virtuel desktop, bare at en får 3D skjerm. Så da er en kanskje enda litt nærmere, mens en venter på ordentlig VR implementering.
 3. VRF nattflyging ser fantastisk flott ut!
 4. Ja, god Jul! Gratulerer med dagen! All lykke! Og god påske!! Håper du får kost deg like mye som jeg gjør. 😁🍾🕺
 5. VR er og blir FANTASTISK! Har selv HP reverb g1, og er strålende fornøyd med den. G2, skal jo være enda bedre lysstyrke på, og generelt være en oppgradering (samme oppløsning (PPD).). Da jeg begynte med VR ble jeg veldig bilsyk. Da med Lenovo Explorer og SimRacing. Kjørte 2 meter før jeg måtte gi meg. De fleste blir jo litt dårlig de første gangene. Dette kommer en over, om en gir seg MED EN GANG EN FØLER DET MINSTE UBEHAG. Legg det da fra deg, og gå ikke tilbake før du er helt bra igjen. (For meg var det dagen etter i begynnelsen.). 90 FPS er veldig å foretrekke i begynnelsen også. (Selv om det nok blir umulig med fly Sim.) Lock the horizon, er også lurt å ha. Øynene våre har jo en innebygget gyro, så opp til ca 30 grader, så er horisonten vi ser vannrett. Om den ikke er det i VR, blir en fort kvalm (i begynnelsen.). Selv tygget jeg en hel haug med ingefær, en liten bit før jeg begynte og en liten bit etter at jeg var ferdig. Det er også en fordel at det ikke er for mye bevegelser opp og ned. For min del, betydde det å finne flate baner. (Fly Sim er jo kjent for å være noe av det hardeste å takle, sammen med «free locomotion».) Jeg lukket øynene om jeg krasjet, for det å stoppe så fort, uten at kroppen var med ble jeg kvalm av. Det samme gjaldt rygging, snuing osv. Om du har noe taktilt, så hjelper det veldig. Motion, transducere, FFB gjør underverker. Etter en stund, blir hjernen vant til det. Og da er alt vell, nå kan jeg gjøre loop, med stutter og 15 FPS om det så må være. Det tok litt tid, og enorme mengder med ingefær ble fortært. Men det var verdt det! Det er noe av det aller morsomste jeg vet om, å komme til andre plasser, oppleve helt unike ting, bare ved å starte PCen og ta på seg et heldekkende headset!! 🛩🏎🚀🎇🍾🕺 Livskvalitet rett og slett. 😁
 6. Så bra!! Vi dyreelskere, setter stor pris på det! 🦓🦜🦚🐇🦦🦘🐅🦧
 7. Takk for den, flott artikkel.
 8. Kan hende jeg stjeler den ideen.. 🕺
 9. Bare måtte. Fordi her har en brukt lang tid på å lage film. Noe urettferdig sammenligning, forøvrig. Da denne traileren jo er laget for å vise hva MSF2020 gjør bra. Xplane sin reklame ville nok sett noe annerledes ut. Så denne er bare ment som en «se hva jeg fant» video, ikke nedrakking på Xplane, som jeg ELSKER!
 10. Ja, det husker jeg også, men ingen dyr i noen av YT videoene til nå. Men det er kanskje litt vell mye å håpe på, dyreliv også. En skal jo ha noe datakraft til flygingen også.
 11. Da har jeg sett sikkert 200++ videoer av MSF2020, men enda til gode å se noen dyr. Har da virkelig sett det i en trailer? Noen som vet om noen?
 12. Se der ja! Flott oppsett det der! Er det et eget bord til throttle? Flott løst.
×
×
 • Create New...