Gå til innhold

FLG 2011


Gjest Geir-Finstad

Anbefalte innlegg

  • Svar 337
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Gjest Geir-Finstad

Da har jeg hatt møte med Hotellet i dag, det settes opp custom løsninger i forhold til mat og snacks utover natta til spesial priser ala det vi hadde sist. Dette til informasjon

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heo

 

Flott og se det blir ett nytt FLG.. Dere gjør en Strålende jobb, og har som oftest mye på lager, som er verdt og få med seg;)...

 

Ser ut som jeg får transport opp til FLG i år, var redd jeg måtte stå over da bilen står om dagen.. Men nå ser det lysere ut.. Så her blir det nok FLG ja.. Skal sende inn bestilling, og ta kontakt med hotellet.. Tror det nok er verdt og få lagt seg noen timer i en seng og ikke på gulvet... Ryggen er ikke 20 år lengre... Men gøy er det uansett..

 

Oddvar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad

Hei, i forbindelse med FLG trenger vi og etablere en vakt ordning og trenger hjelpere. Er det noen over 20 år som kunne tenke seg og inngå i staben? arbeidet vil være og påse at det ikke nyttes alkohol inne i selve lanet, generell kontroll med hvem som ligger i sove rom(Lister /HMS) og andgangskontroll etc. Undertegnede kan hendvende seg til Fred eller meg. På forhånd takk......nå nermer det seg folkens..:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...