Gå til innhold

Reidar Fredrik Frydenlund

Members
  • Innholdsteller

    1 174
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Reidar Fredrik Frydenlund

  1. Ta kontakt med Training Director accsca23@vatsim-scandinavia.org
  2. Gir Røros en sjanse i kveld. Flotte VFR-omgivelser eller en spennende IFR-approach
  3. Hvis vi sier at det blir 15., så får jeg en tilbakemelding på hvor mange som kommer, så booker jeg bord Deal?
  4. Hva med fredag 15. november? Er det middag og godt i glasset man vil?
  5. Geir, en pils eller to må man kunne unne seg i en slik sammenheng!
  6. Hei der ute! Satt å tenkte på en liten uformell samling i Oslo der vi kan spise middag og snakke fly og flightsim? Er dette noe folk er for? Gi meg en tilbakemelding, så kan vi finne en dato i lag
  7. På vei til Stockholm Real Time fra Mallorca. God søndag der ute!
  8. Lang vinter på Røros? Snør sånn i oktober og borte i april Veldig bra!!!!!
  9. Oslo Approach noen timer Vi kan også friste med Oslo Controll Ha en fin dag
  10. Velkommen til Gardermoen Overload! Lørdag 14. september, fra 10.00 til 24.00 vil vi kline til. Kom med 777, Dash8, 737 eller en liten C172. Hva enn du foretrekker. Vi sees! ATC-booking: ATC-booking (Du må være innlogget for å se).
  11. Fremdeles mulighet å bli med! Kom til FLG, opplev det sosiale, fly med andre, del erfaringer, drikk kaffe og ha det gøy! Påmelding FLG 2013
  12. Lund, dette er fordi vi har slitt lenge med å få ATC påmeldt til FLG. Vi måtte bare ta en beslutning, og da ble det sånn. Første gang jeg arrangerer dette, så at det kommer sent, er også litt min skyld.
  13. Booking ATC Hei! Linken over viser til forumet for booking av posisjoner. Booking for piloter kommer snart.
  14. Er det virkelig null interesse for ATC å melde seg på FLG? Samme med piloter? Vi er ikke store gjengen i Norge, og da synes jeg virkelig at vi burde samles en gang i året, og arrangere Gardermoen Real Time. FLG arrangeres 13.-15. sept. La oss gjøre FLG og VATSIM like bra som i fjor? For påmelding; Påmelding FLG
  15. Hei! Trenger du haik til og fra FLG eller kan du bidra med å plukke opp en simmer på vei til FLG i år? De som trenger haik kan skrive sted de bor, og de som kan ta med seg noen kan skrive hvor de kjører i fra Hvis noen da skal fra samme sted, hadde det vært kjempe om de med bil kan ta med seg en som kanskje ikke har bil FLG-teamet.
  16. Punktene kan være steder rundt flyplassen Sjekk VFR-kartet til de respektive flyplassene
  17. Hei godtfolk! FLG 2013 er nå bekreftet. 13.-15. september Men hvilke event vil vi ha? Gardermoen Real Time på lørdagen er en selvfølge, men hadde det vært artig med noe på fredags kveld? Kom med forslag Jeg tenkte kanskje at man kan ha et foredrag om VATSIM og hvordan ting er og gjøres på nettverket. Så folk som ikke har fløyet på VATSIM før kan lære, og at vi kjører et lite "newbie-event" på fredags kveld. Der kan både piloter og ATCer være behjelpelige. Kan det være noe? Ting kan eventuelt sendes til reidar.fredrik@hotmail.com. Peace!
  18. Hei! Noen som vet verdien på dette bildet? Skjønner at vi ikke snakker store beløp, men hva kan noe sånt være verdt? Bildet ble gitt i gave fra Braathens S.A.F.E til Røros Flyklubb, som igjen besluttet å gi det videre til meg.
×
×
  • Opprett ny...