Gå til innhold

Ståle Wærness

Members
  • Innholdsteller

    134
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ståle Wærness

  • Bursdag 28. mars 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ståle Wærness's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er ikke toll på elektronikk ved innførsel til Norge
  2. Du trenger en plug-in til disse som gjør at du kan "mappe" en av de 3 g-tastene til hvilken som helst knapp på tastaturet. Dette er heldigvis en lett oppgave etter du har brukt 1 time på å finne riktig plug-in på nett, da denne nemlig er laget av en privat person, og ikke logitech. Jeg brukte dette i SB. Ulempen er at jeg måtte "trykke" "snakke" "trykke", det kan hende jeg gjorde noe feil men alikvel fungerte dette greit nok for mitt tilfelle. Håper dette hjalp edit: kan dette være noe?
  3. Morten, trykk på knappen ved siden av det første punktet du har etter disse firkantene. Så klikker du på knappen ved siden av firkantene og vips så er du ferdig. Husk og aktivere og execute etterpå.
  4. ble vel for mye for stakkars gutten å ikke få noen direkte positiv respons tenker jeg. For øvrig var det 1 bildet mæget pent
  5. Hehe Med fare for å gjenta meg selv Aslak Nå tenker jeg du sitter med våte bukser å koser deg nå som du får slengt litt mere negativitet om nas?
  6. Takk til alle som fløy. Dessvere så fikk jeg ikke bestått.
  7. Er det bare meg, eller ligger det ikke riktig sids inne for ENVA i Euroscope Jeg finner f.eks bare ELSID 1X, mens kartene vser ELSID 2X
  8. Hei alle. Da var det tid for min utsjekk. Dere alle ønskes velkommen til Værnes på fredag fra 20:00-22:00 lokal tid. Dersom noen kunne tenke seg å dekke overliggende hadde dette vært fint Vel møtt
  9. Alt bra her Aslak, takk for det Nei jeg pleier ikke poste hver gang du spyr rundt deg med dritt så det ble nok ingen våte bukser i dette tilfellet.
  10. Hehe Aslak. Ja nå tenker jeg du sitter med våte bukser å koser deg nå som du får slengt litt mere negativitet om nas?
  11. Hei alle sammen. Det er tid for min 3. trening på ENVA_TWR søndag 30/10 fra kl 20:30-22:30 lokal tid Enten du vil fly til eller fra Værnes er du hjertelig velkommen, men håper også noen tar seg tid til litt VFR da dette er noe jeg har hatt lite av. Overliggende atc er som vanlig ønsket.
  12. Da var det på tide med min andre online trening på Værnes fra 18:00 - 20:00 Lokal tid Det blir kanskje litt kort varsel, men jeg håper så mange som mulig kan komme. APP/CTR er svært ønskelig
×
×
  • Opprett ny...