Jump to content

Øyvind Schou Johnslien

Members
 • Content Count

  1,520
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Øyvind Schou Johnslien

 1. Glis. Det her er samma kroppen? Er det ikke? Øyvind's iPhone Tapatalk
 2. ;D He he. Fantastisk. Herlige kommentarer også. Keep em comming 8)
 3. Happy jul og Good Cristmas!! Øyvind's iPhone Tapatalk
 4. Det første jeg pakker ned er ei pakke Dispril. Dispril inneholder Acetylsalisylsyre som hindrer blodplatene og klistre seg sammen og minsker dermed risken for å få en eller annen blodpropp pga at man blir sittende i samme stilling i mange timer. Fikk dette tipset av en pilot i Luftambulansen, han fortalte at dette var helt normalt for dem å kjøre innpå Dispril jevnlig når de har sin vakt uke. I mitt tilfelle så bruker jeg alltid dette når jeg skal prøve å montere lange bein fra 189 cm med kropp på plass i ett flysete som er beregnet på langt mindre personer. God tur.
 5. Fant en link til denne noe spesielle takeoff på A2A forumet. Hva gjør man ikke når flotørflyet står på en tilhenger?? ;D Uvanlig og småtøft synes jeg det uansett var. http://video.ca.msn.com/watch/video/sea-plane-takes-off-from-truck-bed/2gvd335ok?from=en-ca-quad&cpkey=318c0b4f-40e0-4bd7-8832-d3ae9f70b890%257c%257c%257c%257c
 6. Hei Inge. Jeg var desverre bortreist fredag, var det litt å se på der oppe eller? Så i GD at det var ett fly som fikk en noe skakk propell etter landinga. http://www.gd.no/lillehammer/bilderlillehammer/article7275953.ece
 7. Akkurat oppe igjen etter nattens bruduljer og det stemmer ikke det dere skriver. Det er slettes ikke noe godt nytt år enda men forhåpentligvis blir det bedre. Godt nytt år til alle.
 8. Supert. Der ble det saker. Mye enklere å få meg seg siste innlegg. Glimrende..
 9. Hei Geir. Jeg synes forslaget til Pasi var greit, savner akkurat det selv. Iogmed at overskriften på denne tråden er: Og første post åpner med: Så synes jeg absolutt dette var ett tips til forbedring som burde vurderes. Det er selvfølgelig ingen problemer med å bli vant til en ny løsning på sikt men jeg synes at akkurat det som blir diskutert her kunne med fordel ha fått ett lite løft.
 10. Lite spm om Tapatalk. Er denne faktisk oppe og går? Jeg søker og søker men finner ikke siden.
 11. Heisann Robert. Hvis du går inn på din egen profil så fikk jeg forandret klokka til 24 timers visning der. Alt ok her nå.
 12. Dette ser bra ut. Liker hurtigsvar og TapaTalk muligheten. Det jeg personlig kunne ønske en forandring på er: Bytte ut "Top Posters" tilbake til "Hvem er online" igjen. For meg så betyr det overhodet ingenting hvem som har skrevet flest poster di siste 30 dager. Det er vel ingen konkurranse eller? "Hvem er online" benyttet jeg ofte og savner den. Nå som forumet blir oppdatert vil det bli muligheter for å legge inn noe større bilde format? Innimellom blir det litt knuslete når man ønsker å se detaljer. Stå på.
 13. Og hvis du ser under Setting i FSX / Button Keys og Views så ser du alle muligheter på Eyepoint. Der kan du også slenge inn snarveier hvis du ønsker. Lykke til.
 14. Heisann. Tok meg en tur på TS for å se om det var noe liv nå, men der var det forandringer gitt. Kommer ikke inn på The Mile High Club og får beskjed om at jeg har joina en ny server med ip 5.150.232.11 og ikke noe mere. Noen som kan bekrefte at det ikke bare hos meg det er slik'? Edit.. Fant det ut her og er nå på nett.. Se bort ifra denne posten.'
 15. Glimrende. Fullt fortjent. Skulle bare ønske vi kunne gjort mere for å prøve å få frem vår takknemlighet for ditt utsøkte arbeid. Takket være deg og dine er det nå ca 90% i Norge denne mannen flyr. Takker så mye. Kos deg med premien. Schåll.
 16. Ja det tror jeg gitt. Leste noe der om at det uansett skulle legges ned i høst men jeg tror han dro ut pluggen i affekt i går.
 17. Glimrende Tommy. Dette ble saker gitt. Men som Andre sier, man må starte opp FSX før man kopierer over filene for å få det til å funke. Takker og bukker.
 18. Stiller sjølsagt. Både på LAN og som frivillig hjelper hvis det trengs.
 19. Da er det vel ikke annet å gjøre enn å samle hele MP gjengen og stille opp i hver si blåselampe? Du takler den eller Benny?
 20. Tja hvorfor ikke Per K. Men når vi først er i Bodø så kunne det vært moro og spist noe annet enn Peppes. Ei skikkelig Fesksuppe eller noe kunne frista en innlands gjøk. Men uansett, jeg og kona tar turen opp på tirsdagen og blir ei uke så rop ut hvis noe skjer..
 21. Personlig har jeg gått for Prepar3D som strengt tatt er en FSX. Mye pga at Lockheed Martin videreutvikler denne og retter en del Bugs som har ligget her siden tidenes morgen. Ett annet poeng her er at man kan bruke stort sett alle Addon man til nå har benyttet seg av i FSX, noe jeg ser som en kjempefordel. Det begynner jaggu og bli en god del av di gitt. P3D + og - +: Meget god flyt og herlig grafikk. Fartsfølelsen ved low level flight Lyd gjenngivelsen Det aller meste av FSX addon glir rett inn Videreutvikling av software fra ett seriøst firma Mange addon utviklere som allerede gir ut egne P3D konverteringer og flere kommer. Ingen tvil om at pga av dette blir denne simmen en klar favoritt både fra brukere og Addon utgivere. -: Ikke for en Novice i data da det er mye som må "fikses" Kopete at man ved oppstart av programmet går rett inn i default flight og ikke i en oppstarts meny. Her bruker man opp masse tid hvis man skal bytte fly - bytte airport - bytte vær og tidspunkt. Men alle disse minuser er det håp for at LM fikser ved den neste utgivelsen.
×
×
 • Create New...