Gå til innhold

Otto A. Haaland

Members
  • Innholdsteller

    199
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Otto A. Haaland vant sist dagen den 26. september 2022

Otto A. Haaland hadde det mest likte innholdet!

Om Otto A. Haaland

  • Bursdag 12. april 1982

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Otto A. Haaland's Achievements

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hadde en liten tur fra Gardermoen til Kjevik i dag. Begge fantastiske freeware flyplasser. Liker godt hva MSFS begynner å bli. Lite bilde av alle som var lettet over å slippe levende ut av maskinen etter en noe hard landing på Kjevik.
  2. Jeg endte opp med: Corsair Obsidian 450D Midi Tower Sort Cooler Master G750M, 750W PSU Intel Core i7-5820K, Socket-LGA2011-3 6-Core,3.3GHz,15MB,140W,22nm,28 PCIe lanes,Haswell Corsair H55 Hydro Series CPU Kjøler MSI X99S SLI PLUS, Socket-2011-3 ATX, DDR4, 4xPCIe-x16, USB3.0, SLI/CFX, M.2 Crucial DDR4 2133MHz 16GB (4x4GB) ZOTAC GeForce GTX 980 4GB PhysX CUDA Kingston SSDNow V300 240GB 2.5" OEM SATA3.0, 7mm, 450/450MB/s read/write, SandForce® WD® Desktop Black 1TB SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 64MB Cache, 7200RPM, 3.5" sånn ca :-) Deilig å ha en FPS på mer enn 5 med PMDG :-P Ser frem til ENCN med EMAS Andrew! Må få somlet meg til å få kjøpt meg P3D og. Har så vidt begynt å få noen av utviklerverktøyene inn igjen her. Må jo snart få oppdatert sykehus, og sluppet avgårde ENOP :-) FTX har ført til at ENOP plutselig har masse lysmaster, bikkjer og folk plassert på plasser jeg strengt tatt ikke vil ha dem, så jeg må nok ha ei runde for å se om noe kan gjøres der. Er det excludes som er tingen? Har bare fått med meg at du har forbannet deg over det Andrew :-) Fikk fiklet litt med Bykle igjen, og der var jo FTX med "frozen lakes" veldig greit når en skal snekre rullebane på isen. Kanskje det faktisk kan bli noe av prosjektet nå :-P Fikk knipset et bilde av fjellfly hangaren i hvertfall :-)
  3. Etter å endelig ha fått ny maskin i hus har man til slutt fått satt opp simmen og flydd seg noen runder igjen. Og da må man jo selvfølgelig ta litt bilder og... Her kommer noen av dem :-) Klar for lineup rwy 01L på ENGM så fort SAS maskina er nede. Retur til ENGM med litt alternativ sikt. Det gikk denne gangen og. 19R på ENGM ENBO-ENTC med Widerøe Fortsatt på climb ut fra ENBO Møtte en NAX maskin på veg sørover. Descent mot ENTC Litt usikker på det, men mener på at dette var fra når jeg hadde landet på ENTC og ikke en annen flight. Så bestemte jeg meg for å lufte Eaglesoft sin Citation 2.0, her på ENCN Climbout fra ENCN med Kristiansand under. LN-HST på climb. LN-HST på veg inn mot USRK. Har foreløpig en mellomlanding her på Kogalym International Airport. Er egentlig på veg i retning Hawaii for å teste ut noe freeware scenery :-P
  4. Hi :-) Regarding ENOP information. www.mfl.no has some information about ENOP. Both text information in english(Operations Manual), and some charts(Kartskisser)
  5. Du må for all del ikke slutte med å poste her. Maskinen min har det ikke noe greit for tiden, og mens man venter på å ha spart opp nok penger til ny maskin, så er bildene dine midt i blinken for å døyve alskens abstinenser. De har vel ført også til replanlegging av maskin opptil flere ganger. (Ser jeg må inn på P3D etterhvert nå :-) ) Takk for mange flotte bilder! Keep em coming :-)
  6. Etter å ha vært på besøk hos noen som faktisk har fvn abonnement, fant jeg en fiffig knapp i spilleren som det stod "Embed denne video" på... Siden koden står sånn, så kan det jo ikke være noe trøblete å dele videre? Jeg klarer i hvertfall se det nå :-) VIDEO OMVISNING FRA KJEVIK
  7. Fædrelandsvennen Dagbladet Litt action her på de sydlige breddegrader. Ser nå ut som alt gikk bra med folk i hvertfall :-)
  8. Ser meget bra ut :-) Lager du "bare" basen,(bare blir i grunnen feil,for mye jobb er det uansett) eller drar du med omkringliggende elementer(sykehus, brannstasjon etc)??? Lykke til :-D
  9. Se der fikk du paintet ja :-) hehe... Måtte ha meg en lang kunstpause der. Ser ut til at du fikk det veldig bra til da :-)
  10. Mats: Regner med at den dukker opp på Hovercontrol sine sider så snart den blir godkjent av administratorene der. Som sagt så har en av dem som laga den lagt den ut på sin side i tillegg frem til det skjer. Står alt om det i ICARO EC tråden på Hovercontrol. André: Som moving map bruker den FSMAP et addon. Virker greit det, men er ikke veldig mye kart for Norge. Kan legge inn egne filer og kalibrere dem da. Har ikke fått testet det så mye ennå :-) Helikopteret i seg selv er veldig kjekt bygd opp. Du kan utstyre det ca som du vil, så om en lager politi paint til det, så kan en utstyre den deretter, med FLIR etc... Ble litt julaften for meg dette :-D
  11. Tja..som navnet tilsier, så er det EC135 som på en måte er tingen her. Har endelig fått til PC oppsettet mitt ca som jeg vil ha nå, og når H&S Design i tillegg slapp sin veldig flotte freeware EC135, måtte en bare feire med en liten fotoshoot :-) LN-OOI på veg fra ARendal og oppover dalom, retning Bykle. Bruker REX + Active Sky på Skyer og vær. Og NQM, NSX II ++++ på terreng, flyplasser og lignende. Vel nede ved Bykle helsesenter. Ligner nok ikke i det hele tatt, men trengte en plass å lande der, så da snekret man sammen en fotballbane og litt til. Fikk til og med laga meg en ballbinge som ligger i bakgrunnen der. :-P Helikopteret er som sagt Freeware EC135, fra H&S Design. Regner med den dukker opp på Hovercontrol.com etterhvert, men inntil da har en av designerne lagt den ut på sin private side. Står alt om det i Icaro EC135 tråden på hovercontrol. Har jo laget litt ulykker og ymse så en har noe å fly til i simmen, og på veg ned fra Bykle måtte jeg sjekke innom en av dem. Tankbilulykke i Bygland. Så bar det nedover mot SSK(Sørlandet Sykehus Kristiansand) Her ligger Byglandsfjorden bak meg. Meget behagelig dag å fly rundt i min lille virtuelle verden. Panelet i EC'en. Innflygning til SSK, som ligger nede på høyre siden i bildet over elva. Kristiansand by rett forut. Som avslutning må en nesten ta med et bilde av Sea King'en og. Fikk til å lage mission etterhvert, så nå kan en flakse ut og plukke opp fiskere i nød med vinsjen :-D Det var vel i grunnen det :-) Ha en flott helg!!
  12. Bare ett bilde fra Værnes. Handling på Norwegians LN-DYP ved hjelp av GSX, med Røros Flyservice og GateGourmet
  13. I mangel av noe bedre så ble det Alphasim sin ja. Ser Virtavia har sluppet på nytt for FSX nå. Tror det er mye den samme exterior modellen, men med ny VC. Må nok ta en kikk på den :-)
  14. I natt, ca like før leggetid var Pasi så vennlig å sende ett lass med båter til simmen min. Leggetid ble utsatt til øynene ble for smale til å vite helt hva en holdt på med, og Sea King, Sola, fikk tatt ett besøk på KNM F310 Fridjof Nansen. Det blir nok mer av den slags fremover. Var i grunnen usedvanlig morsomt å lande på noe som beveget seg Anywho....Litt vrient med bilder når man ikke klarer å se "v" tasten helt, men ble et par alikavel. Tusen takk for lånet Pasi :grin:
  15. Dette ser veldig bra ut! Har vært veldig gøy å kikke innom denne tråden! liker det jeg ser!! :grin:
×
×
  • Opprett ny...