Jump to content

Kristoffer Vinje

Members
 • Content Count

  1,151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kristoffer Vinje

 • Birthday 02/12/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmmm, kan det ha vært en DA-20 Jet Falcon fra Forsvaret som var på tur?
 2. Takker for kommentarene. Er litt usikker på hvilke settings jeg har i bruk her. Kun det første bildet som er P3D 4.1. Resten er fra 4.0 og jeg mener jeg har gjort litt endringer siden da, men skal se om jeg får postet et bilde av div settings. Det gjør den LN-RGI har fått kjørt seg en god del hos meg. Nydelig livery. Du finner den på avsim ved å søke på filnavnet texture.scandinavian_ln-rgi.zip.
 3. Hallo igjen! Frem til for et par år siden var jeg ganske aktiv i denne delen av forumet, men den siste tiden har det vært relativt lite flyvning da jeg har bodd noen år i utlandet (uten PC!). De siste ukene derimot har jeg kommet i gang igjen med flyvningen, og jeg har prøvd å knipse noen bilder her og der som jeg tenkte å dele med dere. Denne "batchen" inneholder kun blåhaler av type B737-XXX, men jeg har prøvd å variere så godt jeg kan utifra de bildene jeg har lagret. Dessverre har bildene blitt litt blurry under opplasting. Klatrer ut fra Tromsø, retning Kirkenes.
 4. Same same, ruskevær på Schiphol om dagen. På vei tilbake mot Oslo, sånn ca over Danmark.
 5. Storfornøyd med XP hittil.
 6. X-Plane 10 imponerer virkelig. Kun en dag siden jeg installerte og jeg er allerede fornøyd med hvordan simmen ser ut. En annen ting som også må nevnes er feelingen i XP. Det er vanskelig å beskrive det, men det føles som man faktisk flyr igjennom luft, hvis dere skjønner hva jeg mener. Anyhow, her er noen enkle screenies. Vi starter i nærheten av Fagernes Før vi går rett til Jotunheimen. HD Mesh V3 leverer. Og så med litt skyer. Jeg har aldri hatt noen særlig problemer med skyer i FSX, men i XP tar de virkelig knekken på FPS'en min. Har lastet ned noen 256x256 skyer til erstatning for 1024-skyene som er default. Tjente en del FPS på det uten at det ser så ekstremt mye dårligere ut.
 7. Slenger med et par bilder fra arrival også. Spenstig approach mot 05R. Fjell i alle retninger og flyplassen ligger på 7500 fot. Takk for denne gang.
 8. Litt pause fra VNAX nå, så da laster jeg opp T7'n og kjører på med en skikkelig long haul. Turen går fra Madrid til Mexico City Juarez. Jeg synes morgentouchen var ganske fin under departure, så jeg tok disse bildene. Rotate Over fjell og daler Dagens maskin Det er mulig det kommer noen bilder fra arrival også, om stemningen er god for det?
 9. NAX5415 Oslo - Madrid. Den spanske hovedstaden melder om beskjedne 9 varmegrader, variabel vind på 13 knop og spredt skydekke. Ikke helt den store forskjellen fra Fredrikstad jeg hadde håpet på.
 10. Som dere sikkert ser er det en stund siden forrige flightlog. Det er av ingen andre årsaker enn lite tid til FS, men det kommer til å ta seg opp igjen om ikke så altfor lenge... håper jeg. Veel, her er iallefall ett bilde. Tatt i morges på vei inn mot Flesland fra Gardermoen. Litt sidevind, men heldigvis(uheldigvis?) ingen orkan i simmen.
 11. Bruker faktisk ingen av delene. Takk for de siste kommentarene, og god jul!
×
×
 • Create New...