Gå til innhold

Kristoffer Vinje

Members
  • Innholdsteller

    1 151
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kristoffer Vinje

  1. Hmmm, kan det ha vært en DA-20 Jet Falcon fra Forsvaret som var på tur?
  2. Takker for kommentarene. Er litt usikker på hvilke settings jeg har i bruk her. Kun det første bildet som er P3D 4.1. Resten er fra 4.0 og jeg mener jeg har gjort litt endringer siden da, men skal se om jeg får postet et bilde av div settings. Det gjør den LN-RGI har fått kjørt seg en god del hos meg. Nydelig livery. Du finner den på avsim ved å søke på filnavnet texture.scandinavian_ln-rgi.zip.
  3. Hallo igjen! Frem til for et par år siden var jeg ganske aktiv i denne delen av forumet, men den siste tiden har det vært relativt lite flyvning da jeg har bodd noen år i utlandet (uten PC!). De siste ukene derimot har jeg kommet i gang igjen med flyvningen, og jeg har prøvd å knipse noen bilder her og der som jeg tenkte å dele med dere. Denne "batchen" inneholder kun blåhaler av type B737-XXX, men jeg har prøvd å variere så godt jeg kan utifra de bildene jeg har lagret. Dessverre har bildene blitt litt blurry under opplasting. Klatrer ut fra Tromsø, retning Kirkenes.
  4. Same same, ruskevær på Schiphol om dagen. På vei tilbake mot Oslo, sånn ca over Danmark.
  5. X-Plane 10 imponerer virkelig. Kun en dag siden jeg installerte og jeg er allerede fornøyd med hvordan simmen ser ut. En annen ting som også må nevnes er feelingen i XP. Det er vanskelig å beskrive det, men det føles som man faktisk flyr igjennom luft, hvis dere skjønner hva jeg mener. Anyhow, her er noen enkle screenies. Vi starter i nærheten av Fagernes Før vi går rett til Jotunheimen. HD Mesh V3 leverer. Og så med litt skyer. Jeg har aldri hatt noen særlig problemer med skyer i FSX, men i XP tar de virkelig knekken på FPS'en min. Har lastet ned noen 256x256 skyer til erstatning for 1024-skyene som er default. Tjente en del FPS på det uten at det ser så ekstremt mye dårligere ut.
  6. Slenger med et par bilder fra arrival også. Spenstig approach mot 05R. Fjell i alle retninger og flyplassen ligger på 7500 fot. Takk for denne gang.
  7. Litt pause fra VNAX nå, så da laster jeg opp T7'n og kjører på med en skikkelig long haul. Turen går fra Madrid til Mexico City Juarez. Jeg synes morgentouchen var ganske fin under departure, så jeg tok disse bildene. Rotate Over fjell og daler Dagens maskin Det er mulig det kommer noen bilder fra arrival også, om stemningen er god for det?
  8. NAX5415 Oslo - Madrid. Den spanske hovedstaden melder om beskjedne 9 varmegrader, variabel vind på 13 knop og spredt skydekke. Ikke helt den store forskjellen fra Fredrikstad jeg hadde håpet på.
  9. Som dere sikkert ser er det en stund siden forrige flightlog. Det er av ingen andre årsaker enn lite tid til FS, men det kommer til å ta seg opp igjen om ikke så altfor lenge... håper jeg. Veel, her er iallefall ett bilde. Tatt i morges på vei inn mot Flesland fra Gardermoen. Litt sidevind, men heldigvis(uheldigvis?) ingen orkan i simmen.
  10. Bruker faktisk ingen av delene. Takk for de siste kommentarene, og god jul!
  11. Jepp, Molde blir definitivt neste destinasjon i simmen. For et bilde!
  12. Fine bilder. Har gjort det samme som deg og parkert 737'n de siste dagene og heller lært meg Piper Seneca V. Det er viktig med litt variasjon
  13. Hoy! Som mange sikkert har fått med seg, så har det kommet en DX10 fixer til FSX. Det hever selvfølgelig ikke nivået til P3D-nivå, men det hjelper betraktelig på flere nivåer i FSX. Grafikk, FPS og CTD/OOM er blandt ting jeg kan nevne. Grafikken har blitt noe forbedret, FPS har økt noe, og sist men ikke minst: CTD/OOM finnes ikke lenger. Mer om dette kan man finne andre steder på nettet, så jeg tenkte jeg bare skulle vise dere en av bonusene med grafikken, nemlig VC shadows. Legg merke til gjenskinnet i instrumentene, spesielt horisonten. Her har skyggen forflyttet seg, og vi kan se hvordan gjenskinnet ikke lenger treffer horisonten. Bonusbilde ;D A2A C182 er brukt her, og det må nevnes at ikke alle modeller støtter skygger i cockpit. NGX er verdt å nevne som en av de som ikke støtter dette.
  14. Slenger ut noen bilder jeg har tatt i det siste frem til jeg lager en ny rapport slik at tråden ikke dør helt.
  15. Du skal ikke se bort ifra at jeg sniker meg inn i Airbus cockpiten din som FO etterhvert.
  16. Rimelig høy kvalitet på de shotsa her! Har snuset litt på det VA'et der selv, men må holde fokusen på VNAS for øyeblikket, hvis ikke føler jeg at man fort blir lei. Hvordan er forholdene hos Air Canada?
  17. Kjørte på med hjemturen i dag, og det ble ikke mindre enn 7 timer og 44 minutter. Puh! Tre raske shots følger.
  18. NAX5002: 7 timer Puh! Da har jeg endelig gjennomført marathonflighten til Norwegian, nemlig Oslo - Dubai. Det er ikke noe jeg skal gjøre så altfor ofte for å si det sånn, men det var allikevel en herlig flight. Det blir mye bilder i dette innlegget (v-knappen brukes ofte når man har såpass med dødtid), så jeg skal prøve å begrense bildekommentarene litt der det er mulig. Uansett! Velkommen til virtuelle Norwegians rute 5002 til Dubai. 7 timer for en Boeing 737-800 er lenge, men hvis ikke jeg tar feil så fyller aldri Norwegian disse flyvningene nettopp pga. vekt og rekkevidde. I dag har vi med oss 82 sjeler med påfølgende 8 tonn last. For å frakte all den vekten ned til varme Dubai må vi ha med oss masse fuel, veldig masse fuel. Hele 19.2 tonn står det at vi skal ha med oss. Jeg sjekker vindkartene som viser svak motvind ned til Romania, men deretter en ganske sterk medvind resten av turen. Trekker derfor av 1.7 tonn fuel og vi står igjen med 17.5 tonn. Det burde holde. Vi skal også opp på hele 41 tusen fot iløpet av flighten, utsikten burde altså bli veldig bra etterhvert. Vi starter tidlig i dag, klokken har enda ikke passert 0700z. Velkommen inn i cockpit. Dagens maskin er LN-NIC. Mens vi plotter inn en milliard punkter i FMC lander en T7 fra nettopp Dubai. Tilfeldigheter altså. Da har vi plottet inn alt vi trenger for i dag, motorene er startet og vi er på vei til 01L. Straks rotate, og vi ser Emirates T7 har parkert ved stand 51 eller 53 (husker ikke helt). Og vi er på vei! Dagens rute. Absolutt ikke rett frem. Da har vi kommet over grensa til Sverige, og solen begynner sakte men sikkert å stå opp. God morgen. Her kunne jeg trengt noen skikkelige Ray Bans. Slik ser maskinen ut i dagslys. Vi er allerede langt sør i Polen. Over Svartehavet rett før vi skal ta en venstresving for å følge den tyrkiske nordkysten et stykke østover. Vi skal faktisk bevege oss nordover igjen! Har faktisk ikke lagt merke til hvor detaljerte pilotene er i NGX. Her har kapteinen nettopp strekt litt på beina. De blunker tilogmed. (helt unødvendig, i know). En liten bit av Tyrkias nordkyst. VATSIM kryr av Emirates T7 nå som PMDG har sluppet sin versjon. Denne passerer 1000 fot under meg. Ørkenlandskap over den nordlige delen av Iran. Og der begynner solen å gå ned igjen. Cruise på 41.000 fot og vi nærmer oss Dubai. Fortsatt over Iran. Plutselig dukket Emirates Control opp. (usikker på callsignet, fikk det aldri med meg). Jeg fikk klareringer resten av turen og her kan vi endelig se Dubai. Final 30L Runway vacated. Vi får taxi to stand of own choice. Vi taxer, taxer og taxer. Alt er jo doble heavy-gates. Ifølge chartet skal det være small gates på den andre siden av Terminal 1, helt i enden av taxiway. Jeg fant en gate til slutt, etter mye taxing. Da sier jeg takk for meg igjen. Setter alltid pris på om du legger igjen en kommentar
  19. Takk for det. Alle flyvningene går på VATSIM, ja Det kommer forresten en ny bildeserie senere idag fra en flight litt utenom det vanlige.
×
×
  • Opprett ny...