Jump to content

Brynjar Mauseth

Members
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har sendt deg melding på Finn
 2. http://luftfart.media/2016/08/05/nytt-innflygingssystem-betyr-kortere-flytid-for-meg-og-deg-men-forelopig-kun-pa-tre-lufthavner/ Jeg trodde slik satelittbasert innflyvning allerede var i bruk ved mindre flyplasser i Norge. Når jeg satt på klapp hos Wideroe fra Honningsvåg-Hammerfest-Sørkjosen-Tromsø ble jeg fortalt noe jeg trodde var nettopp dette, en satelittbasert glidebane.
 3. Det irriterer meg så absurd mye at jeg ikke fikk dette med meg :-[
 4. Default zoom er jo 0.40, og liker å ha god oversikt Har ultra widescreen skjerm så da er det ingen problem. Hodet er plassert i forhold til det ville vært i virkeligheten. Liker overhodet ikke å zoome meg helt opp i EFIS panelet. Synes det blir for urealistisk. Husk at bildene her har mistet litt kvalitet. Ser alle instrumentene krystallklart Men alt for enhver smak... Nattbelysning fra Taburet. Litt FPS hit over store byer, men rundt de største flyplassene i Norge er det null problem. http://secure.simmarket.com/taburet-night-3d-norway-v2-fsx-fsxse-p3d.phtml Men med 0.40 zoom så blir du jo sittende 2-3 meter "bak panelet". Har du prøvd Ezdok og evt track ir? I virkeligheten har man ikke sånn der view når man sitter i en 737 cockpit, med mindre man snur på hodet. Default zoom går det an å endre på i en config fil. Selv bruker jeg 0.70 zoom med Ezdok i B737, og så har jeg satt opp custom views med hurtigtaster for de ulike views når jeg ikke bruker track ir. Jeg må ha instrumentene nært med full oversikt, ikke 2 meter unna Men for all del, hver sin smak Det er mulig jeg har litt for bred view, men tenker at det ser noe slikt ut: Har i tillegg sittet i kaptein setet ved en mulighet, og da følte jeg at jeg hadde rimelig god oversikt over hele panelet. Man har da sidesyn Og ja, bruker både EZdok og TrackIR sammens. Å si at jeg sitter 2 meter bak panelene er vel å ta litt hardt i kanskje?
 5. Default zoom er jo 0.40, og liker å ha god oversikt Har ultra widescreen skjerm så da er det ingen problem. Hodet er plassert i forhold til det ville vært i virkeligheten. Liker overhodet ikke å zoome meg helt opp i EFIS panelet. Synes det blir for urealistisk. Husk at bildene her har mistet litt kvalitet. Ser alle instrumentene krystallklart Men alt for enhver smak... Nattbelysning fra Taburet. Litt FPS hit over store byer, men rundt de største flyplassene i Norge er det null problem. http://secure.simmarket.com/taburet-night-3d-norway-v2-fsx-fsxse-p3d.phtml
 6. Tar ofte en del bilder underveis i flyvningen, og som regel i cockpit. Tenkte jeg skulle dele noen favoritter 8)
 7. Jeg trodde at SOP3 hovedsakelig var utviklet (for Ryainair) i den forstand å spare mest mulig fuel (og tid) ?.
 8. Takk for svar. Jeg synes nåværende SOP1 blir nesten litt kjedelig. i.e FO gjør stort sett alt. Denne er også nesten helt lik FS2Crew legacy NGX (gammel versjon).
 9. Veldig bra bilder, spesielt de to første. Så og si 100 % virkelig.
 10. Hei! Har søkt litt men finner ikke ut hvilke SOPs verken SAS eller Norwegian benytter. Jeg mener jeg en gang har lest at det er standard Boeing, men kan ta feil. Har kjøpt FS2crew Reboot NGX hvor det medfølger 3 ulike SOP versjoner. Usikker på hva som matcher best, ikke bare for SAS og Norwegian, men i Europa generelt. Vet at Ryanair benytter en egen variant, som forøvrig er SOP sett nr. 3 i NGX Reboot.
 11. Takk. Tenkte overhodet ikke over hva jeg skulle filme. Prøvde igrunn bare å sveipe over takeoff-relaterte ting i denne videoen ihvertfall.
 12. Var så heldig å få sitte på klappsetet på WIF937 fra Honningsvåg til Tromsø via Hammerfest og Sørkjosen i sommer. Begynte ikke filme før vi var i Hammerfest. Her er videoen fra takeoff. Om dere klikker inn på profilen min finner dere også landingen i Sørkjosen og Tromsø + en liten snutt fra climb over Lyngen alpene
 13. Skjønner ikke helt. Dersom en går inn på siden og trykker på en av videoene står det "Outerra Talkeetna scenery - Cessna Traffic Circuit". Så da er det jo Outerra engine?
 14. Satt akkurat der på turen fra Frankfurt til San Francisco!! Fantastisk god benplass samtidig som en slapp en ekstra passasjer i bredden.
×
×
 • Create New...