Gå til innhold

Fred Solli

Members
 • Innholdsteller

  3 025
 • Ble med

 • Siste besøk

Om Fred Solli

 • Bursdag 19. mars 1958

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fred Solli's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Godt å se at dere er kommet igang med Prepar3D2. Ligger mye spennende her med dynamiske skygger, refleksjoner og mange andre speenende ting grafikk kortet har tatt over. Bare husk at du har DX11 sertifisert hardware. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 2. Jeg flyr SK827 kl.16.30 fra OSL så jeg rekker kanskje middagen. :grin:
 3. Gratulerer Jan med den gjeve prisen og velkommen inn i den ekslusive klubben. Det var hyggelig den gikk til deg for ditt enorme bidrag til å gjøre Norge mer Norge :grin:
 4. Noe form fora oppgradering av for tror jeg nok ikke at kommer til å skje under dagens ledelse av fs.no dessverre. Dette fora har vært slik så lenge jeg kan huske.
 5. Bare en ting å si om det der Geir - dårlig planlegging. :cool:
 6. Booket hotell og ett senere fly. Har noe å gjøre på fredagen SK827 ned og SK822 hjem.
 7. Backup av aircraft.cfg fila er aldri dumt å ta før en oppgradering. Cut & paste er alltid en god løsning. PS. En hotfix er kommet - feil i aircraft.cfg fila.
 8. Arbeidshesten er nå ute med flottører. Versjon 1.04 er å laste ned hos Aerosoft. :grin:
 9. Her er "hesten" begravet - http://www.polystack.com/Repaints.html
 10. Har noen lest dette her fra side 3 i manualen? Så det skal da være mulig å reselge lisensen hvis det er godkjent av PMDG.
 11. Regner med at du kan registrere kjøpet på sidene til Aerosoft og da burde det være greit. Du trenger så vidt jeg husker å bare legge inn registreringsnøkkelen fra forrige versjon på bestillingen og prisen blir justert.
 12. Det er alltid noen som må ha det inn med teskje, selv om det står hvor du kan laste den ned. Modellen er også beskrevet så da er det vel bare å søke :sick: Linker: http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?searchid=13241829 Flere paints http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?searchid=13241828
 13. Heisann Har vært litt lat i det siste men har våknet da Twin Otteren dukket opp hos Aerosoft. Scenery er Isle of Man fra Earth Simulations. Sklir rett inn sammen med ORBX England. Super detajert scenery over øya, 4 flyplasser, 11 helipads og en masse eyecandy. 12GB nedlasting!!
 14. Sitter du fortsatt med FS2004? Sceneriet er for FSX og Kjeller pakka ligger inne i Norske GA flyplasser 2.75 som du finner link til her inne på fora. Flyshowpakka er det Pasi som har laget og jeg vet ikke om den ligger ute offentlig.
 15. OK god info der Espen. Hvis jeg ikke husker helt galt ble den samme enheten solgt brukt til deg i 2007 for kr. 5000,-. Koster vel ny noe i overkant av kr. 8000,- så slikt utstyr holder seg tydeligvis godt i pris.
×
×
 • Opprett ny...