Jump to content

Joakim Hagen

Members
 • Content Count

  1,610
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Joakim Hagen

 • Birthday 12/16/1993
 1. Note to self: Ikke oppdater BIOS. Pcen har greid 3 år. Må greie 3 nye (Under tvil)
 2. Vet ikke hvor jeg har funnet det, men har sendt denne på PM for noen år siden, regner med at det er det samme. “The SAS logo was designed in 1947 by Rune Monö and modified in 1998 by Stockholm Design Lab. The colour is blue (Pantone 2738). Additional colours are silver (Pantone 877), dark grey (Pantone Warm Gray 9), grey ((Pantone Warm Gray 5), light grey (Pantone Warm Gray 1) and red (Pantone 172). SAS uses its proprietary typeface Scandinavian, designed by Stockholm Design Lab.”
 3. Flyr tilbake fra VHHH(Hong Kong) Til CYYZ(Toronto) Som ACA16. Ca 1 time igjen nå av en 15 timer lang tur.
 4. Tatt noen turer rundt ENVA til og fra med historical weather til Active Sky Next. Fantastisk vær som var på torsdagen
 5. http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/category/48-pfpx/ Der finner du mange! Bla. SAS/WIF DLH og ACA. Kopierer du en .txt fil over til en path som ser någelunde ut som denne: C:\\Users\\Public\\Documents\\PFPX Data\\FlightplanTemplates Så skal du ha valget å endre OFP template etter du har "computet" flighten, og før du skal "release" den.
 6. Da 10 minutter etter ACA15 Som i natt fløy østover(Over stillehavet til Hong Kong) Så landet jeg omsider. Jeg fløy Vestover som ACA gjør noen ganger om været er rett, ikke langt fra nordpolen og tiden er någelunde lik.. VATSIM - ACA15 Nå blir det god natt!
 7. Legger ut på min lengste flight på vatsim så langt. ACA15 AC015 CYYZ-VHHH ETOPS: CYFB-ENSB ENSB-UEEE. 19 sider skrevet ut fra PFPX, med ACA sin OFP template. Prøver hvertfall å gjøre ting real!
 8. EGLL-OMDB UAE6 B77L Med en ETA 05:43Z Så dette blir en lang natt! Men med PMDG sin nye 777 så går det vel fort uansett
 9. Synes det er synd at FLG ikke ligger en liten "gå-avstand" fra Oslo Lufthavn. Derfor greier jeg bare ikke å motivere meg til å bli med. Men lykke til for de nye vertene, håper absolutt ting går i +. For vi trenger ett sånn event i Norge.
 10. Må dele denne videoen jeg er imponert over! Eivind Oterhals linket den til meg, men jeg tror mange vil se den også! Wolfe Air Reel Enjoy!
 11. Greier ikke helt å motivere meg for noe FLG i år. Lykke til for nye arrangører. Også håper jeg alle koser seg.
 12. Allerede diskutert. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=650029#Post650029
 13. Widerøe ble nylig solg til Torghatten som har majoritet, Fjord1 og Nordland Fylkeskommune. Widerøe sin Offisielle press release. Tankene dine bak dette? Selv forstår jeg ikke at dette kan gå bra. Fjord 1 som konkurrerer med Torghatten når det gjelder ferger, og som har solgt seg ut fra alt med buss(Nettbuss eier nå) Fordi dette ikke har gått bra, og nå har de nylig vedtatt å stenge kontoret i Molde som har vært en viktig brikke lenge. Torghatten kjenner jeg ikke så mye til. Det at Nordland fylkeskommune er med tror jeg er positivt. SAS sitter igjen med 20% frem til 2016 da de satser på å selge seg ut.
 14. Ut av Star Alliance! Hell no! Godt det er 1 april, dårlig spøk synes jeg, pff Ondworld :-( Refs: QUantas?!
 15. Men så er igjen denne ruten satt opp for Ormen Lange og utbyggingen som skal skje der de neste årene. Da vil vel Ormen Lange og de ansatte som skal dit, og som kommer til å gi denne ruten grunnlag at ting skal gå kjapt. Er jo bare snakk om minutter, men det raskeste er nok oftest det beste og det som er rimelig! Men ser tankene til Holberg også.
×
×
 • Create New...