Jump to content

Mads Hjemmen

Members
 • Content Count

  1,997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mads Hjemmen

 • Birthday 04/10/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bytta nå, var litt problemer med å bytte navn.. Sendt fra LG-G2
 2. Bump! Kom med beste bud over 5000! Sendt fra LG-G2
 3. Selger diverse utstyr. KOM MED BUD! Må hentes i Ski, Akershus eller betale frakt:-* CH pedals USB (400,-) TrackIR 4 USB fullt (500,-) fungerende(kjempe gøy!!!) Headset(100,-) Stasjonær PC (4000,-?) Intel Quad Core i7-950 2.6GHz 6 GB ram ATI HD6870 1GB Windows 7 PRO 64bit 500 GB HDD Skjerm (700-1000,-) Phillips 24" HD Spill (200,-) Flight Simulator X Deluxe Diverse addons FSX Selger helst alt samlet, men kjøper du så får du! Koktakt? Epost w.hjemmen@gmail.com Send melding her inne Tlf sms. 41578665 Mads Sent from my LG-G2 using Tapatalk
 4. Fjernet av moderator grunnet usaklighet
 5. Greit nok at dette er hans avskjedspost, men uthenging er det du IKKE vil ha... Da skal ikke du henge ut! DET er dobbeltmoral i mine øyne.
 6. Ok. For å ha en ting klart. Flysimulator dreier seg om å dele en interesse. Lære seg nye ting og prøve seg frem. Det var det som var poenget med å sjekke manualen har jeg inntrykk av... Prøve seg frem... Det er simulator ikke RL Nok om det. Som moderator synes jeg det nå er upassende at du angriper enkeltpersonen Fred her. Han har bidratt, tatt imot og hjulpet mang en person her inne med ditt og datt. Han har vært med på organiseringen av FLG og som han selv sier holdt foredrag for å "verve" til vår hobby. Snakke om dobbeltmoral blir litt feil her. Du er moderator som skal stoppe mobbing og uthenging av enkeltpersoner, men er ikke det akkurat det du gjør nå? :confused: Pf... dobbeltmoral meg bak!
 7. Ikke SLEMT ment gutta! ( :mad: :grin:) men litt offtopic ! :grin:
 8. Helt enig! ENDRET: Nå ga jeg nettopp eksempel på tråd som er stengt/begrenset/slettet da Marius Var en del kommentarer der i går, men fjernet!
 9. Andreas: Posten til Agnor Er et eksempel på en tråd som ble stengt. Blir spurt om meninger, men de ble sletta på under 24 timer. Ikke helt riktig etter min mening.
 10. Sant Marius, men nå er det snakk om siste ukas hendelser
 11. Andreas: Greit nok at du mener modereringa er god som den er nå. Men når vi diskuterer på DISKUSJONSdelen av forumet bør diskusjoner få gå litt før den blir stengt. Både pga folk må få ha forskjellige meninger og diskutere de, samt at diskusjon fører til mer kunnskap og evner til å se ting fra andres synspunkt. Nå en tråd da blir STENGT (som har skjedd den siste tiden) blir forumet da begrenset for vår del. Da går det ikke an å diskutere lengre... ENDRET: Jeg mener også folk burde la ting gå litt "over hodet" sitt når det gjelder kommentarer. Det er MYE som både jeg og andre har vært innblandet i som, til tross for forklaring av kommentar, har blitt sett på som MOBBING eller trakassering. Slapp av litt folks! Ta ting med en klype salt...
 12. Godt poeng fra Robert, men NOEN skjønner dog ikke forskjellen på alvor og ironi. Vanskelig uten et kroppsspråk Men sånn er vi forskjellige.
 13. Synd å høre du gir deg Fred. Takk for bidrag, bilder og planlegging av MP-turer! Blir gøy å treffe deg igjen på FLG!
 14. Har brukt venstre CTRL ja, i SB4. Blir nok det nå også, eller en knapp på stikk
 15. Skal jeg nå liksom være den pilot-studenten som forviller meg inn i Oslo TMA? :grin:
×
×
 • Create New...