Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 22. sep. 2020 i alle områder

  1. En av default-modellene som har overrasket positivt, er Zlin Shock Ultra, en forenklet "Cub" i "ultralight-klassen". Herlighet for en "bush-maskin", som kan landes og ta av på knøttsmå flater. Og den er en pilots drøm å håndfly , og underholdning nok til å alene rettferdiggjøre MSFS2020.
    6 points
  2. Det var en positiv overskrift, med et «negativt» innhold.. 😂😅🤷‍♂️ En kan si mye om MSFS, jeg sier bare dette; om ikke annet så er det et STORT steg i riktig retning! Ingen av flyene som er med i pakken er på “study level”, og det har de jo vært helt klar på. De vet at for at en Sim skal vare og ha innhold, trenger en mod-ere. En fly simulator som tar for seg prosjektet HELE verden VFR, trenger litt hjelp for å bli perfekt. Hele verden er tross alt ganske stor. Alt i alt er jeg SUPER imponert over hva de har fått til. Så kan en velge; sitte å sutre eller leve i nuet og gjøre det beste ut av det. Det har aldri vært bedre å være en sim-er enn nå. Det er rett og slett helt FANTASTISK!!!
    5 points
  3. Har i dag kommet i gang med betatesting sv en forumapp. Er fremdeles en god del som må forbedres, men det kan bli et godt tildkudd for å lese forum på farten. App er tilgjengelig for IOS og Android. Har plass til noen betatestere om noen føler seg kallet. en liten preview @https://youtu.be/PnFYpCwr14Y
    4 points
  4. Her er en liste over norske sceneries som er laget til MSFS 2020. Kommenter gjerne om noe mangler så legges de til Greit å ha en sentral liste som linker til posts, istedet for å leite igjennom forum Flyplasser: ENSD - Sandane lufthamn, Anda ENBM - Voss flyplass, Bømoen ENSB - Svalbard lufthavn, Longyear ENST - Sandnessjøen luftavn, Stokka ENVA - Trondheim lufthavn, Værnes ENFY - Fyresdal flyplass ENGK - Arendal lufthavn, Gullknapp ENHD - Haugesund lufthavn, Karmøy ENBV - Berlevåg lufthavn, Berlevåg ENHF - Hammerfest lufthavn ENHT - Hattfjelldal flyplass ENKR - Kirkenes lufthavn, Høybuktmoen ENRO - Røros lufthavn ENSA - Svea flyplass ENSH - Svolvær lufthavn, Helle ENMS - Mosjøen lufthavn, Kjærstad ENBN - Brønnøysund lufthavn, Brønnøy ENRA - Mo i Rana lufthavn, Røssvoll ENGM - Oslo lufthavn, Gardermoen ENAS - Ny-Ålesund flyplass, Hamnerabben ENVY - Værøy lufthavn EN68 - Ballangen flyplass ENBS - Båtsfjord lufthavn ENSS - Vardø Lufthavn, Svartnes ENOP - Oppdal flyplass, Fagerhaug ENNM - Namsos lufthavn ENME - Meråker Airport Øian ENBA - Barentsburg helikopterhavn, Heerodden ENDI - Geilo flyplass ENZV - Stavanger lufthavn ENVD - Vadsø lufthavn ENRM - Rørvik lufthavn, Ryum ENBR - Bergen lufthavn, Flesland ENKA - Kautokeino flyplass ENSQ - Setermoen flyplass ENSI - Ski Nordre Follo ENSN - Skien lufthavn, Geiteryggen ENCN - Kristiansand lufthavn, Kjevik ENUL - Vaksinen airport, Os ENOL - Ørland lufthavn ENNK - Narvik lufthavn, Framnes ENHK - Hasvik lufthavn ENOV - Ørsta–Volda lufthamn, Hovden ENSO - Stord lufthavn, Sørstokken ENHA - Hamar flyplass ENDU - Bardufoss flyplass Norwegian Seaplaneports/-docks/-bases Bush airfields of Norway [ENVU Vuku - ENR1 Rora - ENS1 Skogn - ENGS Snaasa - EN15 Maarud] Husodden flystripe Henning flyplass Diverse sceneries: Bergen elevation fix Lillehammer elevation fix Trondheim Scenery Oslo City Landmarks Southern-Norway lake elevation fix Middle-Norway lake elevation fix Northern-Norway lake elevation fix Røst Tree fix Sist oppdatert: 2020-12-12 01:43
    2 points
  5. Den nye MSFS2020 når ut til så mange flere mennesker en kun hardcore simmere. Det betyr mer penger i kassa og mer/raskere videreutvikling av MSFS-plattformen. Jeg synes mye er bra, og har tro på at det vil bli mye mye bedre med tiden.
    2 points
  6. Er desverre Asobo som har lagt det store egget her: 2 flyplasser innenfor en viss tile kan ikke begge ha photoimagery inkludert, da klikker simmen. Har derimot lagt inn en enkel, midlertidig løsning for det her: "The issue is known - where two airports that include photoreal imagery lies close to eachother, the sim will just hang. We are working hard with the Asobo guys to try and fix the issue. I've included a simple temporary fix however: - In your community folder, delete the folder "Orbx-AERIAL-enal-alesund" - This will remove the included photoimagery on Ålesund and allow the sim to load up. Please also file a bug with Zendesk."
    2 points
  7. Ja, har fått noen timer med M20, og er enig i at den er fryktelig nervøs ved pedalbruk under landing, og har nesten ubrukelig høyderorstrim under håndflyvning. Synd det ikke går an å justere følsomheten lenger, får håpe det blir rettet opp i neste patch 😳. Ellers er den snill som en tiger, og får fortsatt fram et fornøyelig glis hos undertegnede 😁
    2 points
  8. Hei og hå! Her kan man nok være både enig og uenig. Jeg er enig i at det er mye som virker halv ferdig, og selv om flyene ser bra ut så mangler det nok dessverre mye på systemsimulering osv. Høydeforskjellene på vann, dårlig/manglende bilde fra Bing, skuffende kvalitet i forhold til google-maps, og slik kunne vi fortsette lenge. MEN... det er en del som er bra også. Tok meg nylig noen turer i småfly på vestkysten av Canada, og må si at jeg storkoser meg. Aldri ville P3D sett så bra ut som MSFS 2020 er, uansett hvor mye ORBX produkter vi hadde dyttet i det. Vi skal være evig takknemlig for den innsatsen flyplass-utviklerne allerede har gjort for oss andre i MSFS 2020. Et slikt produksjonsnivå har vi vel aldri sett makan til verken i FSX eller P3D. Måtte bare flyene følge etter. La meg også få si noen ord om det du peker på når det gjelder markedskreftene og det tilsynelatende "gamer"-fokuset til Microsoft. Jeg er enig at det virker som det er der hovedfokuset til Microsoft ligger, men er uenig i at det er en negativ ting. Enn må være klar over at vi som er nerder og i overkant entusiastiske i alt som har med fly og simulatorer å gjøre er en svært marginal kundegruppe i det store bilde. Dess mer fokus Microsoft har mot "gamerene" fremfor oss nerdene, dess mer penger kan de tjene. Dette vil jo forhåpentligvis føre til et større og lengre utviklingsperspektiv fra Microsoft sin side, og vil antagelig holde liv i simulatoren enda lengre. Det er vi tross alt avhengig av ettersom det blir lite flyging om serverne blir borte om 5 års tid. Jeg tror samtidig at de som tenker at vi bare skal gi simulatoren 1 års tid, så er alt blitt bra, er i overkant optimistiske. Jeg kjøpte FSX i 2008, og når jeg la P3D på hyllen i 2016 var det mye jeg fortsatt ønsket meg i simmen. Vil tro at det samme vil gjelde for MSFS i 2028 for min del også😂 Vi må leve i nuet og være fornøyd med det vi har, støtte utviklerne, fortsette å gi tips og råd til hverandre, holde liv i forumet, og så bare fortsette med det vi har gjort i alle år. Fly! God helg.
    2 points
  9. Ble så lei av min egen klaging over SDK at jeg fikk det til. Var en klassisk feil som mange tutorials ikke dekker, og som noen vil huske fra tidligere MSFS og scenery, nemlig at det skal være scenery/global/scenery\ og ikke scenery\global\scenery i config pathene. Legg merke til slash og backslash. På tide å ta seg en tur til den flyplassen Ernst nevner og sjekke whiskeyutvalget.
    1 point
  10. Er nyforelska i denne Cub`en, perfekt reisekompis hvis man liker å se seg omkring. Takler utfordrende vær og forskjellige landingsstriper, og tusler avgårde såpass sakte, at man rekker å fokusere på landskapet. Og landskap er det mye av på Island, som på denne turen fra Husafell til Akureyri.
    1 point
  11. https://orbxdirect.com/product/enal-msfs?mc_cid=54663adfe2&mc_eid=88b33580da
    1 point
  12. Hej på er , Jag har just blivit medlem här, verkar vara ett väldigt bra ställe detta Jag tackar för att jag fick komma med. Men, just nu flyger jag MSFS, Cessna Caravan på Svalbard, intressant ställe. Men saknar flygplatsen Ny Ålesund, tror den heter EN67, den vore kul om någon av er duktiga gubbar gjorde Hade Bosse
    1 point
  13. Stå på! Det viktigste er alltid å fullføre. Kvaliteten og detaljene kommer etterhvert som arbeidsflyten blir bedre. Lange, store prosjekter suger ut all skaperkrafta, og man ender opp uten den herlige mestringsfølelsen av å ha noe fullført å vise fram.
    1 point
  14. 1 point
  15. Synes den er fantastisk bra allerede, og blir bedre for hver dag som går, med nye flyplasser og scenery. Hvis man vil vente til alt blir perfekt, går man glipp av veldig mye moro.
    1 point
  16. Ja, men du må nok justere farten hvis du skal klare å justere deg inn 🙂
    1 point
  17. Takk skal du ha Finn. Har nu brukt en 15 timer på nedlasting og allt var i orden.Kjøpte og installerte så Aerosoft/ENVA og ORBX/ENAL og det var like før att heile mannsjien røyk ut av PC'en da allt bare fraus.Du berga meg førr det😁
    1 point
  18. Godt jobba, nå ligner det mer på Oslo ja. Går det ikke å ha alle de undermappene der i en samlemappe kalt Oslo scenery?
    1 point
  19. Takker! Om de statiske flyene er norske kommer helt an på hva slags liveries man har lastet ned, så det tror jeg ikke at jeg kan styre «universalt».
    1 point
  20. Ser bedre ut nå ja, men så er det å vente på eksterne design verktøy, ordner seg nok etterhvert. Når det kommer, kan jeg fikse alt i en smell; afcad, plassering av modeller osv og bare compile. Com - Pile - of - Shit ofte, sånn er designlivet. Har restartet ENLI prosjekt 35 ganger hittil, ENCN 10 ganger. EDIT: Lagt til nytt bilde. Modellene er nå med PBR texturer.
    1 point
  21. Brukte for det meste en kombinasjon av å enten spionere på andres arbeid, eller Finn Kart/Flyfoto. Er derfor jeg gleder meg til ADE for MSFS, for der kan jeg legge inn et flyfoto som referanse, deretter tut og kjør.
    1 point
  22. Du ser jo alle skiltene på satellittbildet fra Satellites.pro, og AD 2 ENGM gjør deg i alle fall i stand til en kvalifisert gjetning av hva som står på de forskjellige skiltene.
    1 point
  23. "Hainn e kvit på toppan no!" som vi sier på Nordmørskysten når bølgene byr opp til dans. Regnbue på kjøpet-. Live fra Bodø just nu.
    1 point
  24. Kule bilder! Dæven som jeg gleder til VR.. Nesten som man får lyst til å skaffe seg motion plattform for å fly i sånt ruskevær
    1 point
  25. Jeg fløy Svea - Longyear - Ny Ålesund i går ettermiddag. Mulig det ble litt ujevnt underlag i Ny Ålesund? Men det er jo en grusbane, så litt utfordringer må man jo ha 🙂
    1 point
  26. Ja ellers går det bra, bortsett fra et assortert og rikholdig utvalg av bremsespor i gresset over halve Vestagder😇.
    1 point
  27. Fin gjennomgang. Hele Køben er såkalt «photogrammetric», altså en mer korrekt og detaljert 3D-gjengivelse hentet fra Bing, og ikke autogen-basert.
    1 point
  28. Glem Gardermoen. Ganske sannsynlig at onFinal.dk kommer ut med en mye bedre versjon av Båtsfjord snart, men inntil videre har man denne. Båtsfjord er en interessant lufthavn. Bittelitt overdimensjonert sammenlignet med de andre på Varangerhalvøya, og med ikonisk arkitektur for å bøte på at man la ned den gamle flyplassen med ikonisk arkitektur. Localizer til rullebane 21, 16 graders magnetisk variasjon, og en rullebane med 0.8% hellning nedover. Takk til alle her som har nevnt problemene og løsningene de har støtt på, om det så bare var i en innskutt leddsetning. Pionérarbeidet er ganske slitsomt! Tusen takk til AW som fiksa et helt ødelagt mappehierarki. Nedlastingslenke - Flightsim.to
    1 point
  29. Enig at dette ikke er den komplette sim-en det forhåpentligvis blir etterhvert. Men personlig har jeg nå hatt 20 - 30 timer i den, og hatt det helt topp. Kanskje de slapp den litt tidlig, men det er jeg i så fall bare glad for egen del C152/C172 har fungert helt fint for meg, holdt meg unna de andre flyene. Ser jo fram til A2A, for man vil jo ha det «as real as it hets», og så etterhvert PMDG, Majestic og resten av gjengen når SDK er skikkelig på plass. Seff, det kan være litt frustrerende å fly visse steder i hjemlandet med tidvis dårlig fotogrunnlag og horible høydedata. Men jeg tar simmen for det den er PT og flyr der den er best (kontinentet, statene, steder med fotogrametiske byer etc), og ikke å lete etter feil og bugs. Koser meg glugg ihjel med GA, fly VFR med Google Maps som kart og oppdage nye deler av verden (har og hatt noen fine turer i Norge). Bare mine tanker om den nye simmen, og har full forståelse for at andre kan oppleve den frustrerende..
    1 point
  30. Dyreparken og Julius kaller! Kan noen fikse ENCN med tanke på parking?
    1 point
  31. Respekterer at man har forskjellig opplevelse av den nye simulatoren, og er enig i at dette ikke er et fullstendig produkt ennå - men det vil nok snart bli veldig mye bedre for dere som er opptatt av airlinere og store fly også ganske snart. Selv har jeg holdt meg til det meste opp til størrelse ATR-72, så jeg har i grunnen vært fornøyd hele tiden. Det jeg imidlertid kan si er at ytelsesmessig (FPS) overgår denne simulatoren alt jeg har tatt i tidligere. Fra usle 15-20 FPS i FSX og P3D med et haaaaaav av addons og surr, så koser jeg meg med fin flyt og 30-40 FPS stort sett over alt med default MSFS2020. Vi går spennende tider i møte 🙂
    1 point
  32. 1 point
  33. Linken i starten av denne tråden ble en "game changer" for min del. Veldig mye bra tips og råd som fikk meg til å få satt opp innstillinger slik at simmen ble det jeg håpet den skulle være. 👍
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...