Gå til innhold

Frank Kristiansen

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  1 187
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  17

Alt skrevet av Frank Kristiansen

 1. ORBX sine salg har for meg alltid kommet for sent... Som regel har jeg allerede kjøpt (nordiske) produkter på lanseringsdato, så det har i grunnen ikke vært så aktuelt å benytte seg av tilbudene.
 2. Jeg har latt den stå på da jeg ikke har dårligere ytelse med DX12 aktivert, så får vi se om det holder seg flytende. Akkurat nå undersøker jeg permanent CTD (ca. Gjøvik) ved approach nordfra på ENGM
 3. Er DX12 "nyttig" bare hvis du har et kort som kan kjøre DLSS? Har ikke den muligheten på mitt GTX 1070 så jeg er usikker på om det har noe for seg...
 4. Nei, det har jeg ikke testet i denne versjonen... Edit: Testet det samme med DX12, og det ble CTD da også. Så på MSFS-forumet var flere som hadde positive opplevelser med DX12, så jeg lar den stå på en stund.
 5. Fungerer fint her. Eneste jeg har problemer med er at fly-moddene til GotGravel gir CTD.
 6. Må også innrømme at jeg foreløpig er skuffet over denne. Litt for mye tukling for å få den til å fungere, og AI-stemmen låter ikke bra... Jeg tar den frem igjen om noen måneder.
 7. Ser ut som prosjektet har flyttet seg litt: https://github.com/luka97/msfs_tbm930_project
 8. Kan også hende kabelen for reset er koblet motsatt. Da vil den resette hele tiden. Prøv å nappe ut den lengst til høyre og se om den starter da.
 9. Shift + Z Stats er en enkel FPS-måler som i tillegg viser en del andre data. Kjenner ikke til den til P3D
 10. Flight One Software It will work with non-airliners, but for IFR only (VFR is planed for future development). For smaller planes, you will not be given the request pushback and startup option.
 11. Venter på tilbakemelding på om den egner seg for annet enn airlinere. Jeg holder meg til de litt mellomstore flyene, så vet ikke om nytten er der 🙂
 12. FSHud ATC er akkurat lansert for MSFS. FSHud - Air Traffic Control New! Now compatible with MSFS! Overview FSHud is a true manager of air traffic - not just a voice of an Air Traffic Controller. Manage your flight plan and communications with ATC through an advanced, yet easy to use, simulator-integrated panel. It's all done in accordance with aviation standards and regulations, with clearances and instructions given at the correct time. FSHud is in complete control of all the air traffic within the simulator, whether it is on the ground or in the air. The system plans and manages the flow of air traffic and handles all of the communication between the aircraft and the applicable controller. This sets the stage for a simulated lifelike flight experience, where ATC knows what each aircraft is doing (including your own) and acts accordingly - just as a controller should!
 13. Nei! 🙂 Bruk MSFS Addons Linker i stedet. Der kan du (nesten) gjøre som du vil.
 14. Husk å oppdatere Scenery Library i LNM første gang du starter den (og også hver gang du legger inn en del nye flyplasser). Da leser den inn alt fra Community og Official mappene slik at den viser alt som finnes i simulatoren.
 15. Hvis du går inn på C:\Users\BRUKERNAVN\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalState\MISSIONS\ACTIVITIES så kan du slette eller flytte SAVE-katalogen for den aktuelle flyturen og begynne på nytt. Når det gjelder visning av NDB- og VOR-stasjoner så anbefaler jeg deg å laste ned Little Navmap. Der kan du filtrere i kartet slik at det viser akkurat det du ønsker.
 16. Du kan jo laste ned noen assets fra flightsim.to og lage et addon selv 🙂 Det går ikke an å "heve" 2D bildene og få dette til å bli 3D båter dessverre. Ligger ikke i autogen i simulatoren at det skal plasseres verken båter eller brygger på de rette plassene. Mulig det dukker opp i fremtiden.
 17. Ligger flere SpadNext profiler på Flightsim.to. Blant annet til Bravo Throttle.
 18. Alt+F4 gir deg mulighet til å logge av Windows og velge en annen bruker. Dette har ikke noe med MSFS å gjøre - kun fordi du nevnte at du ville ha ditt eget brukernavn.
 19. Dette er bare for å begynne å bruke den nye brukeren i stedet for den gamle (som du etter hvert kan slette).
 20. Høyreklikk Denne PCen Behandle Lokale brukere og grupper Brukere Høyreklikk og velg Ny bruker Brukernavn - Passord - Passord utløper aldri (valgfritt) Høyreklikk på bruker og velg Egenskaper Velg Medlem av og skriv Administratorer Kontroller navn OK - OK 🙂 Logg deg av og deretter på med den nye brukeren
 21. Alternativt så oppretter du en ny bruker med Administrator-rettigheter, logger deg på denne, og sletter den som har feil navn (og også etter hvert brukermappen når du har tømt og flyttet over det du trenger fra den). Hvis du reinstallerer Windows så bør du gå for en fullstendig reinstallasjon av MSFS også. Eneste du kan spare på er det du evt. har lagt inn i Community 🙂
 22. Jeg har bare en UserCfg.opt som ligger under C:\Users\BRUKERNAVN\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache. Jeg har også en S:\WpSystem\S-1-5-21-694120515-1897841866-3291802178-1001\AppData\Local\Packages (men ingen UserCfg.opt der). Mulig dette er fra en tidligere installasjon. Hvis noen av mappene under C:\Users\BRUKERNAVN\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages har innhold, så skal dette flyttes til det nye området.
 23. Nei... 🙂 Gå til C:\Users\BRUKERNAVN\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache og åpne filen UserCfg.opt Endre det som står i den nederste linje til InstalledPackagesPath "E:\MSFS" og flytt mappene Community og Official dit.
×
×
 • Opprett ny...